Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben öğretmenimizin tutumunu beğenmiyorum. benim kızımın boğazından tutarak kafasını duvara vuran wc deyken kapısını açan bi kız vardı.çocuk okula gitmek istemiyorum diye ağladı durdu. sebebini çözemedim sonra çözdüm de işte okula arada gittim o kızın saçını okşadım bak güzelce anlaşın dedim kız sürekli beni görünce şirin pozu takınıyordu neysek geçti o şeyleri en azından bizimkine yapmıyor diye biliyorum geçen birinin dişini kırdı. öğretmen anneye bişey olmaz küçücük kırılmış hem böyle fotoğraflarla gelme raporla gel demiş.Benim öğrenci gruplarımda da vardı böyle sınıf düZenini, ders ortamını bölen çocuklar.
Kazanmak için elden geleni yaptık, ama bu defa diğer öğrencilere haksızlık yaptığımızı fark ettik.
Ciddi anlamda ilaç tedavisine ihtiyacı var bazı çocukların,
Hepsi aynı ağacın gölgesinde büyümüyor.
Biri çikolata kazanmak için çabalarken, diğeri ağlıyor.
Konu sahibi de pek agrasif, çocuğuna yansıtmıyordur umarım
Biz tam 4 ay uğraştım olmuyor etüt verdik yani hersey ailede bitmiyor ogretmendevonemliBir kere bunun yaşla alakası yok.
Çocuk evde akıllı uslu da okula gidince mi sorun oldu? Yoksa hep mi böyleydi?
Ayrıca böyle durumlarda öğretmenden önce aileye bakıyorlar, mesela öğretmen okuyamıyor demişsiniz siz evde çalıştırabiliyor musunuz, çünkü 1.sınıfta anne baba yeniden okumayı öğreniyor nerdeyse.
Bir de baba ilgilenmiyor mu, erkek çocuklarda baba daha etkili diye düşünüyorum. Gerekirse babası gitsin okula mutlaka etkili olacaktır.
Benim oğlum da 1. SınıftaBiz tam 4 ay uğraştım olmuyor etüt verdik yani hersey ailede bitmiyor ogretmendevonemli
Bende hiç bir şekilde adapte olamayan bir çocuk vardı, annesi raporla falan uğraşmak istemedi, ilk dönemin yarısından itibaren yollamıyor. Sınıfta bırakacağız.
hayır maalesef herhangi bir test yok, 69 ay ve üzeri doktor raporu ile ertelenebiliyor sadece, bunun altı dilekçe ile yollamayabiliyor.Koalina belli bir ayda başlatmak isteyen aileler için test yapılıyordu çocuğa o test sonucuna göre 1.sınıfa başlatılıyordu bir dönem...
yanlış mı hatırlıyorum? yada zorunlu olarak yapılmıyor mu ki bu test? en doğru bilgiyi senden alabilirim sanırım şu an.
açıkçası öğrencinin eğitime ilk başlama anısı bile kötü oluyor maalesef ki ailelerin,idarenin yanlış yönlendirmesi ile...
Benım kızımda sene sonu.yanı kasım doğumlu..bende düşünüyorum napsam.sene olarak okul yaşı ama kasımlı oldugundan o seneyı hızçc yasamamıs oluyo.yınede arkadaslarına nazaran kucuk sayılır.napucagımı bılemedım bendeDaha ilk okul 1. SINIFA gitmesin rağmen sürekli sikeyet alıyoruz çok bunalım öğretmeni okutmak isteği şeyi okumuyormus arkadaşlarıyla kavga etse hemencsikayet ben şimdiden baş edemiyor muyum acaba sınıfta 3 3 5 tane çocuk var aynı bunu gibi diğer vekilerden bir şikayet almadım ama o hep 3 3 5 çocuğun anneleri ne yspscagimi şaşırdım psikoloğa götürdüm daha 6 yasinda oyun çocuğu diyor erken yollamas im okula ama müfredat böyle biz biraz pasif kalmışım çoğu rapor alıp yollamiyormus diziden ricam arkadaşlar mecbur degilseniz çocuğunuzu 7 yadindan önce İlkokula yollamayin bide suda var kendinden 1 yas buyuk olanlar eziyor
bunun yasla ilgisi yok
oglumun sinifindaki arkadaslari hep ayni sene ay farki var aralarinda 2010 nisan odgumlu ilk okul birde
bir kaç tanesi var ogretmen illalah diyor
birisi haftanin yarisini mudurun odasinda geçiriyor cezali oalrak, ceza olarak ogretmen kapinin onune koymus sinifta disari yani, masasini oraya almis galiba,bu boyayla duvarlari çizmis, vermisler elinde kovayi temizle demisler kovadaki suuyu koridora boca etmis bu seferde :)
yaramaz demek az kalir yani :))
o ve benimki bir kaçi daha nisan mayis dogumlu hepsi akran
benim oglan bi kere bile sikayet getirmedi anca gelir sikayet eder milleti :) kendini savunsun diye kaarateye yolluyorum hatta
iki yas kuçuklede gitse buyuklede gitse o sikayet yine gelir bence size, uzman arasturmasina devam edin diyecegim sadece
ben öğretmenimizin tutumunu beğenmiyorum. benim kızımın boğazından tutarak kafasını duvara vuran wc deyken kapısını açan bi kız vardı.çocuk okula gitmek istemiyorum diye ağladı durdu. sebebini çözemedim sonra çözdüm de işte okula arada gittim o kızın saçını okşadım bak güzelce anlaşın dedim kız sürekli beni görünce şirin pozu takınıyordu neysek geçti o şeyleri en azından bizimkine yapmıyor diye biliyorum geçen birinin dişini kırdı. öğretmen anneye bişey olmaz küçücük kırılmış hem böyle fotoğraflarla gelme raporla gel demiş.
yok çikamaz okuldan kapilar kilitli :)Valla çocuğa hak verdim. Kapının önüne sıra koymak ne demek. Sen burada istemiyorsun demek. Çocuk alsa başını gitse kaybolsa bu öğretmen nasıl hesap verir.