- 17 Aralık 2015
- 27.059
- 49.424
- 598
- Konu Sahibi Sevda_masali2304
-
bende sozlu siddetin oldugu bor evde buyudum annemi kendi elimle avukata goturdumde 3 kurus fazla para yiyecegim diye bosamadi ne benim ne abimin gururu kalmadi simdi herseferinde sen o adami bosamadin diye yuzune vuruyorum cocugunuz onu oyle bir babayla buyutmediginiz icin size minnettar olacaktir emin olun ben babamin bana git kendini sat sarap parasi getir dedigini biliyorum insallah gidebilirsiniz ve birdaha o pisligin yuzunu gormezsinizCanım çok ama çok yanıyor oğlum sesime uyanmasın diye gözyaşlarımı sessizce döküyorum ben herşeye onun için katlanmıştım ama bu ona daha da fazla zarar veriyor olmuyor olmayınca hiç birşey zorla olmuyor
Minnettar mı kalır yoksa anne niye dayanamadın niye beni babasız büyüttün mi der bilemiyorum ama ben herşeyi göze alarak gidecem bu şansımı hayatımı değmeyen bir insan için artık daha fazla harcamak istemiyorum çok acı çektim çok yıprandım sadece eşimle kalsa ya aileside şiddet uyguladı bana hamileyken ona bile sesini çıkartmadı bir müddet küs kaldım ailesiyle sonrada sen benim ailemle niye barışmıyorsun dayakları başladı ben yoruldum Rabbimde tüm yorulanların yar ve yardımcısı olsunbende sozlu siddetin oldugu bor evde buyudum annemi kendi elimle avukata goturdumde 3 kurus fazla para yiyecegim diye bosamadi ne benim ne abimin gururu kalmadi simdi herseferinde sen o adami bosamadin diye yuzune vuruyorum cocugunuz onu oyle bir babayla buyutmediginiz icin size minnettar olacaktir emin olun ben babamin bana git kendini sat sarap parasi getir dedigini biliyorum insallah gidebilirsiniz ve birdaha o pisligin yuzunu gormezsiniz
darp raporlarinizi kaybetmeyin ilerde oglunuza gostereceginiz en iyi delil olacakMinnettar mı kalır yoksa anne niye dayanamadın niye beni babasız büyüttün mi der bilemiyorum ama ben herşeyi göze alarak gidecem bu şansımı hayatımı değmeyen bir insan için artık daha fazla harcamak istemiyorum çok acı çektim çok yıprandım sadece eşimle kalsa ya aileside şiddet uyguladı bana hamileyken ona bile sesini çıkartmadı bir müddet küs kaldım ailesiyle sonrada sen benim ailemle niye barışmıyorsun dayakları başladı ben yoruldum Rabbimde tüm yorulanların yar ve yardımcısı olsun
O türk pasaportu çıkarttıp vize başvuranlar için geçerli ben oğluma ülkenin vatandaşlığını aldım vatandışıkla birlikte pasaporta başvuru yaptım olumsuz bir yanit gelmedi şu an sadece cevap bekliyorum vatandaşı olan birine de pasaport vermemeleri gibi bir imkan yokturŞu an yalnış mı biliyorum diye tekrar baktım.
Pasaport çıkartmak için (evli çiftler) anne ve baba beraber şahsen muracaat edecek her ikisinden biri gelemezse
diğerine noterden muvafakkatname verecek.
Üzgünüm ama çocuğa babasının izni olmadan pasaport çıkartamazsınız.Dolayısı ile ülkeden de çıkartamazsınız((
Darp raporu alamadım her dayak atışında beni eve kitleyip gittidarp raporlarinizi kaybetmeyin ilerde oglunuza gostereceginiz en iyi delil olacak
Çoçuklarınız hatrı için kurtulun yalvarıyorum size onların hatrı ilerde dayak atan bir babayı engellemiyecekDayaniyorum çocukların hHatiri için cçünkü Off ne anlatsam nasil anlatsam bos yaşayan bbilir
Umarım ..icinizi ferah tutun buyuyunce size hak verecektir
O türk pasaportu çıkarttıp vize başvuranlar için geçerli ben oğluma ülkenin vatandaşlığını aldım vatandışıkla birlikte pasaporta başvuru yaptım olumsuz bir yanit gelmedi şu an sadece cevap bekliyorum vatandaşı olan birine de pasaport vermemeleri gibi bir imkan yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?