2 hafta sabrederim tabiki yeterki duzene binsin..2 hafta sabredemezmisin kendini alistirsin uyumaya sallama sen birak kendi halinde uykusu geldiginde uyuyacak ama mutlaka yatagina yatir sende yanina uzan alisana kadar zor olacak ama katlanmak zorundasin
2 haftada alisir sadece yataga yatir aglasin ilgilenme yataktan cikmaya calisinca al tekrar yerine koy sana hukmedemeyecegini anlayacak once hergun ayni saatte uyutmaya ozen goster2 hafta sabrederim tabiki yeterki duzene binsin..
Iste nasil alistirsam nerden baslasam onu bilemiyorum. Bide hic oyuncaklarla oynamiyo bana yapisik resmen off cok bunaldim evliligimizden zevk alamaz hale geldik aksam o uyudugu gibi dusup yatiyoruz o kadar yoruldukki gece kalkmalarini hic soylemiyorum zatenEğer bir sağlık sıkıntısı yoksa uyku için alıştırmalara başlasanız..
zorlu bir süreç ama alistirmazsaniz daha da zor.
Uyku saatleri hemen hemen ayni. Yatagi park yatak cikamaz icinden ancak aglar almiyim mi aglayinca2 haftada alisir sadece yataga yatir aglasin ilgilenme yataktan cikmaya calisinca al tekrar yerine koy sana hukmedemeyecegini anlayacak once hergun ayni saatte uyutmaya ozen goster
Hayir aldigin an biter cocuklar ozellikle bebeklerde otoriteyi ele almak cok zor o kucucuk melekler seni nasil kullanacagini cok kolay ogreniyor mesela dustugunde sen bakip eyvah dersen yaygarayi kopariyor cok cani acimadikca aglamiyorlar masallah sen patron kim oynamak zorundasin icin ciz edecek ama sabirla alistiracaksinUyku saatleri hemen hemen ayni. Yatagi park yatak cikamaz icinden ancak aglar almiyim mi aglayinca
Insallah ya alissin artik cok acizim onun karsisinda bebek olunca esler baglanir derlerdi biz kopma noktasina geldik sinirden o bana catiyo ben ona uykusuzluk yprgunluk bittim artikHayir aldigin an biter cocuklar ozellikle bebeklerde otoriteyi ele almak cok zor o kucucuk melekler seni nasil kullanacagini cok kolay ogreniyor mesela dustugunde sen bakip eyvah dersen yaygarayi kopariyor cok cani acimadikca aglamiyorlar masallah sen patron kim oynamak zorundasin icin ciz edecek ama sabirla alistiracaksin
Once sakin ol cunki cok yipranmissin ama cozumsuz degil hatta sana daha kolay yardimci olur super dadiyi youtubeden ac izle sana cok yardimi olurInsallah ya alissin artik cok acizim onun karsisinda bebek olunca esler baglanir derlerdi biz kopma noktasina geldik sinirden o bana catiyo ben ona uykusuzluk yprgunluk bittim artik
Bizim is 10 dakkada bitmz keske 10 dk olsa 1 saat kesin surer.bi saat aglatabilecek miyim offfBen bu konuda,alman ekolünden yanayım,eğer bebişi beslediyseniz,gazı yoksa altı temizse uyku saatinde bırakın yatağa gitsin bence..Siz uyuması için bu kadar çaba gösterince o da işi yokuşa vuruyor..Hafiften ağlarsa da sabretmeye çalışın 15 dakikada uyuyacaktır.
Yabancı bir arkadaşım 14 aylıkken bebeği ayrı odasında beşiğinde uyumasına alıştırmıştı,hafif uykusu gelince gidip koydu beşiğe.Biz türkler olarak bebek ağlıyor yanına al uyumayacak herhalde dedik, o da bu ağlama mı canım o mızıldanıyor,10 dakikaya uyur dedi ki hakikaten de 10 dakikada uyudu bebiş,sonra gittikçe ağlamamaya başladı.
Valla ben çok kez şahit oldum,inanamıyosun ama bebişler anneleri yanına gelsin diye rol yapabiliyor..Bizim is 10 dakkada bitmz keske 10 dk olsa 1 saat kesin surer.bi saat aglatabilecek miyim offf
Evet hemde cok esim bugun ise gitmedi cocugu aldi cikti sen ark cik kafani dagit dedi herkes farkinda bende cok bunaldim cok. Bakicam supr dadiya tsklerOnce sakin ol cunki cok yipranmissin ama cozumsuz degil hatta sana daha kolay yardimci olur super dadiyi youtubeden ac izle sana cok yardimi olur
Evet hemde cok esim bugun ise gitmedi cocugu aldi cikti sen ark cik kafani dagit dedi herkes farkinda bende cok bunaldim cok. Bakicam supr dadiya tskler
Esim yardimci oluyo sagolsun.. iste o kadar bunalmisim o kadar yorulmusumki o ben bakarim sen keyfine bak dediginde tek yapabildigim uzanmak takatim yok susleniyim disari cikiyim vs depresyona mi giriyorum neRica ederim hafta da bir mola ver kuafore git arkadaslarinla cik esinde bebege baksin hem baba ogul iliskileri kuvvetlenir seni daha iyi anlar hemde sen nefes alirsin
Galiba o yuzden disari cik git elini yuzunu yika guzel bir dus al dogru kuafore kas biyik saclara bakim manikur pedikur kendini harika hissedeceksinEsim yardimci oluyo sagolsun.. iste o kadar bunalmisim o kadar yorulmusumki o ben bakarim sen keyfine bak dediginde tek yapabildigim uzanmak takatim yok susleniyim disari cikiyim vs depresyona mi giriyorum ne
Ayy insallah her aksam oyle diyorum sabah yine kipirdayamyorum yerimden. Yarin ilk is kuafore gidicemm adaminda hakki karisini bakmli gormek. Tsk ederm enerjmi yukselttinizGaliba o yuzden disari cik git elini yuzunu yika guzel bir dus al dogru kuafore kas biyik saclara bakim manikur pedikur kendini harika hissedeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?