oglummm

Bu aksam yatirieken denicm bunu bakalim ne olack

Ayy insallah her aksam oyle diyorum sabah yine kipirdayamyorum yerimden. Yarin ilk is kuafore gidicemm adaminda hakki karisini bakmli gormek. Tsk ederm enerjmi yukselttiniz
Canim sen istermisin esin sac sakal derbeder karsilasin seni adami yataga almazsin dimi sahsen ben almam yuzden biz kendimize bakiyoruz cocuk bizi bozamaz :)

Bu aksam yatirieken denicm bunu bakalim ne olack

Once anlatin artik bu evde herkes kendi yataginda yatacak annecim sen kocaman oldun vs diye..

Güzelce öperek yatağa yatirin yasina dikkat
edemedim ama kalkip.giderse geri getirin koyun yatağa ama sakin bagirmayin yeter
demeyin isik acip kapamayin dokunmayin ağlama sus demeyin.. yatakta otursa donse de ellemeyin sadece yatakta kalmasini saglayin.

tamamen sessiz sakin etkisiz olun kendini
paralasada sizi etkileyemeyecegini görsün. Yalniz bu sure 1 saat bike sürebilir sabirli olun beton gibi durun:) bir iki gün cekersiniz sonrasi huzur

Yatagindan cikamaz park yatak ama cok aglicagi kesin. Benim bunaldigim yerde esim girse olurmu yoksa hep ayni kisimi olmali

Yatagindan cikamaz park yatak ama cok aglicagi kesin. Benim bunaldigim yerde esim girse olurmu yoksa hep ayni kisimi olmali

Bugün siz yarin esiniz olmali. Bugün siz yarida kesip esiniz geçerse sizi pukurttugunu babasıni biraz zorlarsa sonuca ulasacagini dusunür yani babasi geldiginde basa sarar sureyi
uzatirsiniz o yüzden sandalye alin
oturun sessizce bekleyin hatta arada gözleri kapatip uyumuş gibi yapin..

Ağlarken sizi kararli görüp baba diye
tutturacaktir o dayanamaz alir beni diye Eşiniz seslere dayanamayip odaya girmemeli TVacsin keyfine baksin yarinda siz ayni şekilde esinz uyutup siz salonda kalin.

Bu formülle iki gündeuyku ssures 15 dkya
dusuyor

Insallah sabirsizlikla gelmelerini bekliyorum iyice kendimi sakinlestireyim. Hepinize cok tsklerr

Ben bu uyku işinden ne çektim yarabbim şuan çocuk düşünmüyorsam büyük bir sebi uyku işinde korktuğumdur.
Benim kızımda böyleydi gezdirirdim uyurdu gecenin bir yarısı yine uyanırdı yine gezdirirdim eşime yalvarırdım arabayı bırak diye birde araba koltuğuna bağlarken falanda ağlardı kucağıma gelmek isterdi genenin bir yarısı mahalleyi inletirdik ağlaya ağlaya gezerdik taki uyuyana kadar ağlardı
sonra oda aldım beşiği söktük gece 10:30 odasına götürüyordum kızım saatlerce kendini paralarcasına sinir krizi geçiyor ( tabi bende sinir krizi geçiriyorum) ama bekliyorum karanlıkta gece bir iki arası kesin güvenlik arıyor komşular şikayet etmiş çok büyük bir sinir savaşından sonra kabullendi iki haftayı bulmuş yada geçmiştir ama bu işin sonu yok o sinir savaşını göze al kalksın geri yatır kalsın geri yatır ne terledi diye üstünü değiştir nede su isterse ver hiç iletişime geçme

Yasayn bilir evet o kadar zorki arabada yatmasi bile 30 dakikayi buluyo emzigi atiyo kalkmaya calisiyo off off bu aksam denicem. 2 hafta sonra peki yataga koydugunuzda hemen uyudu mu

Yasayn bilir evet o kadar zorki arabada yatmasi bile 30 dakikayi buluyo emzigi atiyo kalkmaya calisiyo off off bu aksam denicem. 2 hafta sonra peki yataga koydugunuzda hemen uyudu mu

yok yine kitap masal falan okuyoruz uyumasını bekliyoruz direk koyunca bazen yatıyor bazen geri kalkıp yanımıza geliyor birde sabahta uyuduğu kadar uyusun diye düşünme sekizde dokuzda kaldır öğlene kadar yatarsa haliyle gecede uyku tutmaz o iki haftanın içerisindede sinir krizlerinin direnmenin süresi azalarak gidiyor zor ama en kısa zamanda başla Allah kolaylık versin

Sabah 5te kalkiyo zaten orda sikinti yok. Tamam bu aksam baslicam insallah sagolun

Sabah 5te kalkiyo zaten orda sikinti yok. Tamam bu aksam baslicam insallah sagolun
sallanmadan gezmeden uyumaya alışınca kalkma saatide uzayacak inşallah aslında kalktıklarında gözlerinden uyku akıyor ama kendi kendilerine uyumayı bilmediklerinden geri yatmıyorlar

Star tv de sanırım süper dadı programı çıkıyordu.Çocukları 3 günde yerinde uyumaya alıştrıyordu.Sonuçta çocuk rol yapamaz doğrudur diye düşünüyorum.Geçmiş bölümlerini internetten izleyin bence.Hemen pes etmeyin birazcık ağlayınca hemen istediğini yapmayın ebeveyn olarak biraz ağırlığınızı koyun kararlı davranın,bence alışacaktır.

Obiraz iletisime gecmeyi deneyebilirsiniz. Bazen ilk çocuklarında annelerbagresif olabiliyorlar veya çok simartabiliyorlar. Onunla büyük bir insan gibi laf anlatınca inanin anliyorlar. Biraz iletisim denemelerinden sonra ağlama konusinda biraz ugrasin daha sonra da uykusu için harekete geçin diye tavsiye edebiliyorum. Sonucta her çocuğn karakteri farklidir ancak onlari bizim yetistirdigimizi unutmayalım. illa ki buradan konuşmak kolay ancak :) allah kolaylik versin.. bu arada ben de anne değilim ancak 20 yaş fark var kardesimle oradan tecrübelerim

Dismi çıkarıyor,o dönemi bende korkunç geçirdim,gece uyumuyodu gündüz devamlı mizmizlaniyodu,ama benimki ayakta uyurdu.
Allah yardimcin olsun ama gecicek:)

bebegin dogdugundan bu yana streslimisiniz?
bebeginize nasil davraniyorsunuz?
yoruldugunuzda kizip bagiriyormusunuz?
bi kitapta okumustum bebek strese giriyormus.
acaba dogru mu?

bebegin dogdugundan bu yana streslimisiniz?
bebeginize nasil davraniyorsunuz?
yoruldugunuzda kizip bagiriyormusunuz?
bi kitapta okumustum bebek strese giriyormus.
acaba dogru mu?
Aynen saydiklarinizin hepsi var.. oglum strese mi girmis? Insallah kitapta stresten nasil kurtarabilecegimde yaziyodur.. yardimlarinizi bekliyorum..

Bebeginiz sizi nasil parmaginda oynatacigini cözmüs, tebrik ederim onu, 1-0 önde
Bikac arkadasinda dedigi gibi, yataginda yatirin.... Her aksam ayni saatte ayni rituali yapin... Mesela altini degistirin, pijamasini giydirin, sütünü icirin, yatagina koyun, iyi geceler öpücügünu verin... Her aksam ayni saatte ve ayni siralamada yapin ama, bide bi ayicik ufak koklama bezi yazdimci olabilir uyumasi icin... Yatagina koyun iyi gececeler deyin ve odadan cikin sizi görmesin ( ilk zaman icin odada kalabilirsiniz amatavsiye etmem), agliyacaktir, hatta kiyameti kopartacaktir Ilk baslarda kisa aralarla odaya gelin( misal 3-5dakka) yaninda oldugunuzu hissetsin, basini oksayin yatma pozisyonuna yine getirin sakin hakucagiiza almayin ve fazla zaman gecirmeyin yaninda ve yine cikin, zamanla yani ilk 3-5 dakka sonra 5-6 dakka falan zamani uzatarak gidin odaya ve heran yakininda oldugunuzu hissettirin ama kucaga almak yok Bi zamansonra yorulup ve ümidi kesip uyuyacaktir... tabiii ilk günden alismiycaktir bunu usanmadan hergün tekrarlarsaniz zamala alisacaktir, cocuktan cocuga degisir ama genelde 1-2 haftada uyku düzenine alisacaktir...sabirli ve kararli olmaniz lazi... Bol sanslar Süper dadi gibi yazdim beeee

Haha tsk ederim dun aksam denicektim esim birakmadi caya ark gelicek simdi ugrasamayiz dedi bugunde surekli gezmelerdeydik evde duramadik insallahbyarinnn..

bebeginiz 200 yil once dogsa demek hic uyuyamayacakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…