• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Ya daha neler varda yazmıyorum burada çünkü bana diyorlar ki sende kv deyi kıskanıyorsun.
Ben asla kıskanmıyorum kv deyi.
Ya görsen eşimin peşinden koşuyor sanki bebek eşim :KK70:

Cidden irrite oluyorum.
İlk başlarda lafı geçti mi ağlıyordu hemen evlendi gitti oğlum diye.
benim rahmetli babaannem öyleydi 25 yaşında dul kalmış,3 çocuğu kendi büyütmüş evlenmemiş,neyse babamlar her dediğini yapıyor,kile derse onla evleniyorlar vs.derken amcamın eşi vefat etti adam 50 lilerde daha yaşlıda değil evlenmeye kalktı rezil etti evlendirmedi izin vermedi,bunu bi daha evlendirim yatağım sırrtımda kapı kapı mı dolaşayım dedi.
3 Kardeş babamlar babamda dahil evlenmeden eşlerine annem ne derse o,herşeyde annemin sözü geçer vs. demişler anne bunu söylemese erkek akıl eder mi?
gelinleri eleştirir kötüler yaptığı işi beğenmezdi tam bir gelin düşmanıydı
noldu bi yengem vefat etti,diğeri hasta annemde bipolar hastası :(

benim rahmetli babaannem öyleydi 25 yaşında dul kalmış,3 çocuğu kendi büyütmüş evlenmemiş,neyse babamlar her dediğini yapıyor,kile derse onla evleniyorlar vs.derken amcamın eşi vefat etti adam 50 lilerde daha yaşlıda değil evlenmeye kalktı rezil etti evlendirmedi izin vermedi,bunu bi daha evlendirim yatağım sırrtımda kapı kapı mı dolaşayım dedi.
3 Kardeş babamlar babamda dahil evlenmeden eşlerine annem ne derse o,herşeyde annemin sözü geçer vs. demişler anne bunu söylemese erkek akıl eder mi?
gelinleri eleştirir kötüler yaptığı işi beğenmezdi tam bir gelin düşmanıydı
noldu bi yengem vefat etti,diğeri hasta annemde bipolar hastası :KK43:

Kp olmasa yine anlarım ama adam yanında ikisi de daha gençler ona rağmen tek eşimin üstüne yoğunlaşıyor.
Artık takmamaya çalışacağım yoksa bende hasta olurum.

Kp olmasa yine anlarım ama adam yanında ikisi de daha gençler ona rağmen tek eşimin üstüne yoğunlaşıyor.
Artık takmamaya çalışacağım yoksa bende hasta olurum.
kesinlikle takmamaya çalışın,çünkü insanın gözüne bi kere battı mı,aklı hep gider
huzursuz hissettirir
ama eşiniz biraz şakayla karışık öf püf dese mesela etki etmezmi
benim mesela kayınvalidem 2 gün üstüste görüşelim dedi bende ok dedim sıkılıyorum zaten gideriz dedim çocuklarla evde olduğum dönem neyse eşim kaldırdı dedi hayırdır bişey varmı hergün hergün niye görüşüyoz.çok mu özledin
Tak kadını susturdu gitmedik.
o tarz konuşsa etkili olmazmı sizinde eşiniz
özlemedim ne alaka artık ben koca adam oldum vs torunun olacak yaştasın filan

kesinlikle takmamaya çalışın,çünkü insanın gözüne bi kere battı mı,aklı hep gider
huzursuz hissettirir
ama eşiniz biraz şakayla karışık öf püf dese mesela etki etmezmi
benim mesela kayınvalidem 2 gün üstüste görüşelim dedi bende ok dedim sıkılıyorum zaten gideriz dedim çocuklarla evde olduğum dönem neyse eşim kaldırdı dedi hayırdır bişey varmı hergün hergün niye görüşüyoz.çok mu özledin
Tak kadını susturdu gitmedik.
o tarz konuşsa etkili olmazmı sizinde eşiniz
özlemedim ne alaka artık ben koca adam oldum vs torunun olacak yaştasın filan

Eşim söylüyor anne sen bak keyfine ben evliyim, beni dert etme, forever benim yanımda yani anlatıyor kendini.
Kv sanki hiç onu dememiş gibi yok benim bir tanecik oğlum var ben seni bırakıp nereye giderim diyor.
Bu ayrı yere taşınma muhabbeti kaç kere açıldı, söyledik yok diyor kadın seni bırakamam :D
Hani biz istediğimizi de desek kadın sadece kendi konuştuğunu duyuyor.
Ben de ne gidiyorum ne geliyorum artık.

Ayda 1 ancak oda eşim için.

Eşim söylüyor anne sen bak keyfine ben evliyim, beni dert etme, forever benim yanımda yani anlatıyor kendini.
Kv sanki hiç onu dememiş gibi yok benim bir tanecik oğlum var ben seni bırakıp nereye giderim diyor.
Bu ayrı yere taşınma muhabbeti kaç kere açıldı, söyledik yok diyor kadın seni bırakamam :KK70:
Hani biz istediğimizi de desek kadın sadece kendi konuştuğunu duyuyor.
Ben de ne gidiyorum ne geliyorum artık.

Ayda 1 ancak oda eşim için.
peki eşin ne sıklıkta gidiyor kusura bakma daha önce yazdıysan okuyamadım

peki eşin ne sıklıkta gidiyor kusura bakma daha önce yazdıysan okuyamadım

Genellikle beraber gideriz.
Eğer ben gitmek istemiyorsam o yalnız gider.
En son 3 hafta önce gittik sonrasında oda gitmedi.

Arabamız vardı onu satınca gidip gelemiyor ama araba da olmasa yine yani 15 te bir diyeyim.

Genellikle beraber gideriz.
Eğer ben gitmek istemiyorsam o yalnız gider.
En son 3 hafta önce gittik sonrasında oda gitmedi.

Arabamız vardı onu satınca gidip gelemiyor ama araba da olmasa yine yani 15 te bir diyeyim.
iyi şükür eşinizin böyle olmasına sevindim
hiç kafanızı takmayın o halde
eşiniz annesini öyle idare ediyordur,oda annesinin kendisni sizden kıskandığının farkındadır mutlaka

iyi şükür eşinizin böyle olmasına sevindim
hiç kafanızı takmayın o halde
eşiniz annesini öyle idare ediyordur,oda annesinin kendisni sizden kıskandığının farkındadır mutlaka

Farkında olmaz mı rahatsızlığını dile getiriyor yani ama yine de boş işte.

Back
X