• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Bence bir farkı yok ama sizin baktığınız yere göre değişir tabii.

Ben gitmesin gelmesin diye bir cümle kurmadım dikkat ettiysen.
Atlet meselesi de terleyince elbette üstünü değiştirebilir ama önümde soyunsun demesiyle aynı olduğunu sanmıyorum.
Aynı görüşte olmayabiliriz ama illa senin görüşünü kabul edeceğim diye bir durum da yok.
Olaylar yaşanır herkeste bıraktığı izlenim farklıdır.

Seni rahatsız etmiyordur ama beni ediyor.

Ben uzun zamandır bu muhabbetlere maruz kalıyorum ama cevap vermiyorum ya da bir şey diyor takmıyorum.
Artık üst üste gelince yeter dedim ya.
Senin dediğin gibi çoğu şeyi görmüyorum, duymuyorum, cevap vermiyorum ama kv bir şeyi 10 kere tekrarladığı için aklında kalıyor insanın.
Eşimden yana sıkıntım yok çok şükür hatta hep derim o kv den eşim nasıl olmuş diye.
benim nisanlim bedelli askerlikte su an,21 gun yani. giderken annesi agladi agladi gormen lazim. ben aglamadim yani buyutulecek bir sey yoktu. kayinpeder de dedi ki “sen niye agliyorsun, cocuk zaten normalde yurt disinda hep sana uzak, aglayacak olsa yassy aglar” adam sanki annesine sovmus gibi kayinvalide kocasini dovecekti :D

o gunden sonra da hep bana laf sokmaya devam etti ben oglu askere giderken aglamamisim galiba pek sevmiyormusum onu bilmem ne. ciddiye almam bile kudursun dursun ya. sen de eminim benden daha tecrubelisindir bu konuda yani kafana normalde takmadigini biliyorum cunku taksan hayat gecmez zaten.

ama insanin cok sinirine dokunduklari oluyor cidden. cok doldugunda gel burada anlat yine de kayinvalideye catma bence cunku onun istedigi budur zaten. cok ayip ve mantiksiz konusan bir kadinmis, benimkinin de ust leveli.

Kv ye gidince eşim hic sohbet etmez çünkü bence kendi de pek sevmio annesi olmasa hic görüşmez eminim ki oyle biriyle. Mecbur ben konusuorum kadinla, bu da elinde telefon oturur öyle. Ordan cikinca bi rahatlama gelir buna benim sayemde annesini gitti gördü zaman ayırdı olur adı, evlatlik görevini yerine getirdi sayar kendini. Eminim ki cogu erkek icin bu boyle araya kadinlari yastik gibi koyuolar laflari sübvanse edelim diye.

benim nisanlim bedelli askerlikte su an,21 gun yani. giderken annesi agladi agladi gormen lazim. ben aglamadim yani buyutulecek bir sey yoktu. kayinpeder de dedi ki “sen niye agliyorsun, cocuk zaten normalde yurt disinda hep sana uzak, aglayacak olsa yassy aglar” adam sanki annesine sovmus gibi kayinvalide kocasini dovecekti :KK70:

o gunden sonra da hep bana laf sokmaya devam etti ben oglu askere giderken aglamamisim galiba pek sevmiyormusum onu bilmem ne. ciddiye almam bile kudursun dursun ya. sen de eminim benden daha tecrubelisindir bu konuda yani kafana normalde takmadigini biliyorum cunku taksan hayat gecmez zaten.

ama insanin cok sinirine dokunduklari oluyor cidden. cok doldugunda gel burada anlat yine de kayinvalideye catma bence cunku onun istedigi budur zaten. cok ayip ve mantiksiz konusan bir kadinmis, benimkinin de ust leveli.

Teşekkür ederim yassyy :KK60:
Çünkü yazdıklarımı kv deyle yarışır gibi anlayan çok olmuş.
Ben haklıyım yada hak verin demiyorum sadece beni bunaltıyor nasıl uzak durayım ne yapayım diye açtım konuyu.
Annesidir hiç bir zaman aralarına girmedim ama gözümün içine sokarak bazı şeyleri de yaparsa o zaman konuşurum tabi ki de.

Yaşlı başlı kadın ama ağzından ne çıkar belli olmaz hiç seninki de oluyor baksana.

Kv ye gidince eşim hic sohbet etmez çünkü bence kendi de pek sevmio annesi olmasa hic görüşmez eminim ki oyle biriyle. Mecbur ben konusuorum kadinla, bu da elinde telefon oturur öyle. Ordan cikinca bi rahatlama gelir buna benim sayemde annesini gitti gördü zaman ayırdı olur adı, evlatlik görevini yerine getirdi sayar kendini. Eminim ki cogu erkek icin bu boyle araya kadinlari yastik gibi koyuolar laflari sübvanse edelim diye.

Benimki de annesine gidince konuşmaz :D
Hep benimle konuşur o yüzden laflarına maruz kalıyorum

Kadının sana yaptığı birşey yok ki.Neden rahatsız oldun anlamadım.Çocuğuna düşkün olması mı suç?
Senlik birşey yok yani
Anasını bile kıskanan kadınlara diyecek birşey yok
Ben olsam güler geçerim ya

Cok abartmışsınız size bir zararı yok annesi sever yani çocuğunuz olunca anlarsınız nerdeyse emzirecek falan cümlenizde çok itici.bana pek kıskanmıyor gibi gelmediniz

Selam güzellikler,

Aslında canımı sıkan değil de uzun zaman beni geren bir konu var.
Ne kadar da takmayayım desem sürekli kulağıma geliyor.
Benim eşim tek erkek, 3 kız kardeşi var ama kv oğluna deli gibi aşık.
Kv sık sık bunu dile getiriyor.
Kp emekli benim ne zamandır artık İzmir'in ilçe köylerinden birinden ev alıp köy hayatı yaşamak istiyorlar.
Benim kv ise sık sık oğlumu bırakamam, ondan uzakta yaşayamam gibisinden laflar ediyor.
Evet annesi, evet hala birbirlerini sevecekler, evet onlar hala anne oğul ilişkisi yaşıyorlar ama ben artık rahatsızım bu durumdan.
Ben yokmuşum gibi konuşması, ben yokmuşum da sanki oğlu ona muhtaçmış gibi anlatması.
Daha evime gelmiş 1 bardak yıkamış insan değil yapmasında zaten ama bunu farklı lanse etmesi beni geriyor.
Annesidir diyorum saygı duyuyorum ama kv oğlum da oğlum diyor.
3 sene oldu evleneli her görüşmede bu konu açılıyor ve aynı konuşmalar.
Başka şeyleri konuşsak bile yine oğluna düşkünlüğünden dem vuruyor.
Canımı sıkıyor ya.
Bir kaç kere laf soktum, azarladım ama anlamıyor.
Kalp kırmakta istemiyorum ama bilemedim.
Bana fikirlerinizi yazın lütfen :KK200:

Bu arada sen karışamazsın, sen anne ile oğlu arasına giremezsin, elbette öyle olacaklara cevabım belli; benim öyle bir derdim yok.

Tek derdim beni rahat bıraksın :)
Bazi kv boyle gelinlerinden kısknyolr oglunu bi rahat birakmiyolar hayr kizlarida varms azda onlari sevsin.

Kadının sana yaptığı birşey yok ki.Neden rahatsız oldun anlamadım.Çocuğuna düşkün olması mı suç?
Senlik birşey yok yani
Anasını bile kıskanan kadınlara diyecek birşey yok
Ben olsam güler geçerim ya

Annesinin neyini kıskanmışım nilay?
Rahatsız olduğum noktaları yazdım.
Beni yok sayması rahatsız olunacak nokta değil mi ?

Cok abartmışsınız size bir zararı yok annesi sever yani çocuğunuz olunca anlarsınız nerdeyse emzirecek falan cümlenizde çok itici.bana pek kıskanmıyor gibi gelmediniz

Çocuğum olunca erkek olursa tabi gelinimin yanında, gelinimi rahatsız edecek derece de sevmeyeceğime emin olabilirsin

Düzelecek bişey değil bu malesef ve ben de aşırı kıl oluyorum şu koca adamların çocuk gibi sevilmesine. Çocuğu geçtim bi de naz cilve yapan kv ler var o tam cinnet sebebi.
ama yapacak bişe var mı dersen yok çünkü bişe dicek olsan kıskanç olursun fesat olursun sana mı soracağım olur vs.

Düzelecek bişey değil bu malesef ve ben de aşırı kıl oluyorum şu koca adamların çocuk gibi sevilmesine. Çocuğu geçtim bi de naz cilve yapan kv ler var o tam cinnet sebebi.
ama yapacak bişe var mı dersen yok çünkü bişe dicek olsan kıskanç olursun fesat olursun sana mı soracağım olur vs.

Eşimden yana sıkıntı olsa onu da uyarırım ama adam bakıyorum konuşuyor, tavrını koyuyor ama kv de anlamıyor cidden.
Ben bile yüzüne bakarak bazen gülerek bazen kızarak söylüyorum onu da takmıyor.
Ya cidden kavga edip görüşmeyeceğim ya da bunu böyle kabulleneceğim.
2 sini de istemiyorum rahatsızım yani bu durumdan ama kadın bir değişik anlamıyor.
Garip tavırları var oğlunu görünce acayip değişiyor.
Yoksa haddim değil yani oğlunu sevmesin demiyorum.

Sevsin ama nispet yapmasın.

Oğullarını gelinlerinden kıskanan kayınvalideler var ya bence sizin kayınvalidenizde onlardan.
Hele gel seni koynumda yatırayım nedir ya şaka gibi
Deseydiniz keşke evermeseydin oğlunu anne keşke babam salonda yatardı,sende oğlunla koyun koyuna ölene kadar yatardın,bak şimdi benle uyuyor üzülüyorsun demek bunları dediğine göre

Oğullarını gelinlerinden kıskanan kayınvalideler var ya bence sizin kayınvalidenizde onlardan.
Hele gel seni koynumda yatırayım nedir ya şaka gibi
Deseydiniz keşke evermeseydin oğlunu anne keşke babam salonda yatardı,sende oğlunla koyun koyuna ölene kadar yatardın,bak şimdi benle uyuyor üzülüyorsun demek bunları dediğine göre

Ya daha neler varda yazmıyorum burada çünkü bana diyorlar ki sende kv deyi kıskanıyorsun.
Ben asla kıskanmıyorum kv deyi.
Ya görsen eşimin peşinden koşuyor sanki bebek eşim :D

Cidden irrite oluyorum.
İlk başlarda lafı geçti mi ağlıyordu hemen evlendi gitti oğlum diye.

Back
X