• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Evet dikkat ediyorum aynı ortamda eşim iltifat edince kv hemen bozuluyor.
Diyorum ya ben hiç bir zaman yarış halinde olmadım o annesidir zaten hep saygı duydum.
Keşke oda benim yaptığımı bana yapabilse

az beklenti bol huzur

kv ler öyle var oluyor, oğluşları tok ve sağlıklı ise

eşim hapşırır ve bir başlayınca 10 kere hapşırır

23 yıldır tanıyorum hep böyleydi

kadın eşim hasbelkader hapşırırsa aman üşütmüş de cereyan mı olmuş da hep ince giydiriyormuşum da başlar

kelimeye dikkat "giydiriyormuşum"

eskiden kendi giyiniyor vs dedim bir iki baktım algılamıyor, yokmuşum gibi yapıyorum, eşim muhatap olup o uğraşıyor

hedef benim ama eşim cevap veriyor

tabii bir de çocuk var

hep ince giydirdiğim hiç yemek yedirmediğim, hiç bir şey öğretmediğim

eşim biz aç gezdirmeyi seviyoruz, en çok biz yiyoruz dahi dedi ama konuşuyor

çözüm daha az gitmek oldu, zira çocuğu geriyor, mesafe candır

yani kv değişmez, yapmasın desen de yapar çözüm senin değişmen

mesela aç kv gelin konularını oku

bir çoğu benzer, senin şahsına değil o tavırlar klasik kv tavrı

ama beni yok saymasın değil beni yok saysın istiyorum ben

benimle değil oğlu ile muhatap olsun, kendi kafasından benimle ilgili yorum yapmasın vs

yaaa aynennn..
ne oldu yani şimdi ? başın göğe mi erdi... nedir yani ....
off bu ve buna benzer şımarıklıklarını çok ama çok çektim, insan cidden katlanamıyor, yaşayan anlıyor sadece.. size de bana da sabırlar diliyorum....

İşte dışardan okuyan diyor ki ne var bunda ama yaşayan cidden rahatsız oluyor ben oluyorum.
Şimdi sen yazınca da kendim yaşamış gibi rahatsız oldum.

az beklenti bol huzur

kv ler öyle var oluyor, oğluşları tok ve sağlıklı ise

eşim hapşırır ve bir başlayınca 10 kere hapşırır

23 yıldır tanıyorum hep böyleydi

kadın eşim hasbelkader hapşırırsa aman üşütmüş de cereyan mı olmuş da hep ince giydiriyormuşum da başlar

kelimeye dikkat "giydiriyormuşum"

eskiden kendi giyiniyor vs dedim bir iki baktım algılamıyor, yokmuşum gibi yapıyorum, eşim muhatap olup o uğraşıyor

hedef benim ama eşim cevap veriyor

tabii bir de çocuk var

hep ince giydirdiğim hiç yemek yedirmediğim, hiç bir şey öğretmediğim

eşim biz aç gezdirmeyi seviyoruz, en çok biz yiyoruz dahi dedi ama konuşuyor

çözüm daha az gitmek oldu, zira çocuğu geriyor, mesafe candır

yani kv değişmez, yapmasın desen de yapar çözüm senin değişmen

mesela aç kv gelin konularını oku

bir çoğu benzer, senin şahsına değil o tavırlar klasik kv tavrı

ama beni yok saymasın değil beni yok saysın istiyorum ben

benimle değil oğlu ile muhatap olsun, kendi kafasından benimle ilgili yorum yapmasın vs

Taktiği değiştireyim ben en iyisi yoksa zarar bana

Benim sabrımda bir yere kadar damdan düzelmediği sürece daha ne kadar savaşabilirim ki.
Eşime de bir yere kadar oda bıkıyor artık.
Ya kadını tamamen görmemezlikten geleceğim ya da :KK43:

Ama eşimi çok seviyorum onunla hiç sorumuz yok

bunalmışsın, gerilmişsin ama düzelmeyecek

o formatına uygun davranıyor

bir süre sonra sen biraz alışacaksın, o biraz daha salacak

mesela kendi kendine oyun oyna kaç kere oğluşum diyecek diye ya da ay ben sensiz duramam dedi diye :))) eğlenceye çevir

torun olursa bir süre de oğlumun oğlu sen de kimsin havaları gelecek

örneğin ben oğlum küçükken onlara gittiğimde hiççç muhatap olmazdım

hoş gelsin hoş buldum

geçer kenara otururdum

çocukla ilgilenmek de eşimde

oğlum bebek zorla kucağına almak istedi ağladı eşime yapıştı

ayy dedi ne kadar kendine alıştırmışsın bunu

o da babasıyım bana alışacak tabii kime alışacak kapıcıya mı dedi

her zaman ben kenarımda oturdum oğlum da mesafelidir çocuğu dolduruyor da demiştir muhtemelen de 2 yaşındaki çocuk doldurulmaz ki o hisseder

oğlum yapmacık hareket, abartılı tavır sevmez

burada yazarım öğretmen olan halasını sevmez diye

zira sözde çocuğun seviyesine inip onunla konuşmaya çalışır ama bize farklı ona farklı tavrı çocuğun gözünden kaçmaz ve gerçekçi olmayan tavrını sevmez

bir laf eder sonuna garip bir ton ile güler gerçek miydi şaka mıydı kendine mi güldü senin tepkine mi güldü ben bile anlayamam bazen

ama onu değiştiremem, değişmez, mesafeyi açarım olur biter

bunalmışsın, gerilmişsin ama düzelmeyecek

o formatına uygun davranıyor

bir süre sonra sen biraz alışacaksın, o biraz daha salacak

mesela kendi kendine oyun oyna kaç kere oğluşum diyecek diye ya da ay ben sensiz duramam dedi diye :))) eğlenceye çevir

torun olursa bir süre de oğlumun oğlu sen de kimsin havaları gelecek

örneğin ben oğlum küçükken onlara gittiğimde hiççç muhatap olmazdım

hoş gelsin hoş buldum

geçer kenara otururdum

çocukla ilgilenmek de eşimde

oğlum bebek zorla kucağına almak istedi ağladı eşime yapıştı

ayy dedi ne kadar kendine alıştırmışsın bunu

o da babasıyım bana alışacak tabii kime alışacak kapıcıya mı dedi

her zaman ben kenarımda oturdum oğlum da mesafelidir çocuğu dolduruyor da demiştir muhtemelen de 2 yaşındaki çocuk doldurulmaz ki o hisseder

oğlum yapmacık hareket, abartılı tavır sevmez

burada yazarım öğretmen olan halasını sevmez diye

zira sözde çocuğun seviyesine inip onunla konuşmaya çalışır ama bize farklı ona farklı tavrı çocuğun gözünden kaçmaz ve gerçekçi olmayan tavrını sevmez

bir laf eder sonuna garip bir ton ile güler gerçek miydi şaka mıydı kendine mi güldü senin tepkine mi güldü ben bile anlayamam bazen

ama onu değiştiremem, değişmez, mesafeyi açarım olur biter

Aslına bakarsan çok yorgunum, gerginim tatil yapamıyorum 2 senedir.
Yıllık izinler falan yalan oldu kafayı yemek üzereyim nefes alacak yer kalmadı.
Bir de üstüne bunlar derken herhalde saracak yer aradım.
Çocuk meselesini bana şimdiden diyor olunca o zamanlar bol bol konu açarım :D
Kız benim kocam iyi yoksa çekilecek dert değiller.

Bende mesafeyi açayım en doğrusu, en güzeli

bak en azından senin kv'nin eşi varmış şanslısın, benim ki bir de yalnız, düşün yani oğluna olan alakasını...
ama şunu biliyorum sırf onun tavrıları yüzünden bırakıp gitmeyi düşünmedim değil, beraber yaşadık 7-8 sene falan, kadının mimiklerini ezberledim yaa, berbattt, mesafemi hep ama hep korudum, ona rağmen böyle yani, değişmiyorlar, ama uzak durunca bi tık daha iyi hissediyorsun ..

Aslına bakarsan çok yorgunum, gerginim tatil yapamıyorum 2 senedir.
Yıllık izinler falan yalan oldu kafayı yemek üzereyim nefes alacak yer kalmadı.
Bir de üstüne bunlar derken herhalde saracak yer aradım.
Çocuk meselesini bana şimdiden diyor olunca o zamanlar bol bol konu açarım :KK70:
Kız benim kocam iyi yoksa çekilecek dert değiller.

Bende mesafeyi açayım en doğrusu, en güzeli

bak en azından senin kv'nin eşi varmış şanslısın, benim ki bir de yalnız, düşün yani oğluna olan alakasını...
ama şunu biliyorum sırf onun tavrıları yüzünden bırakıp gitmeyi düşünmedim değil, beraber yaşadık 7-8 sene falan, kadının mimiklerini ezberledim yaa, berbattt, mesafemi hep ama hep korudum, ona rağmen böyle yani, değişmiyorlar, ama uzak durunca bi tık daha iyi hissediyorsun ..

Büyük konuşmayayım da öyle bir şey olsa yaşayamam ben yani.
Geçen sene 2 gün bende kaldı kv de aman yani böyle bir şey yok.
Her şeye karıştı, oturamadım, kalkamadım.

En güzeli mesafe tabi

Oglusum diyince ben dalga geçiyorum eşimle 😂 oda asiri sinir oluyor . Asaletinizi bozmayın muhatap olmayın siz nekadar muhatap olmazsanız okadar geri de durur. Oralı bile olmayın konuşsun dursun

Onu bende derim hep oğluşum minnoşum diye eşimde bozuluyor ama kv anlamıyor :kusmuk:

Onu bende derim hep oğluşum minnoşum diye eşimde bozuluyor ama kv anlamıyor :kusmuk:
Anlamaz. Bu konunun atası benim babaannemdir. İstediği şey yapilmayinca ağlar bayılır küser. Egoludur, emrivaki şov, oda oglusum şov yine aynı şekilde bunlar aynı model ya. Ama annemde kraldır, ondan öğrendim. İnanılmaz, mesafeli yıllardır çok soğuk davranır. Oda kendi rezil olduğu ile kalıyor. Yokmus gibi yapıyor annem ona . En güzeli bu.

Anlamaz. Bu konunun atası benim babaannemdir. İstediği şey yapilmayinca ağlar bayılır küser. Egoludur, emrivaki şov, oda oglusum şov yine aynı şekilde bunlar aynı model ya. Ama annemde kraldır, ondan öğrendim. İnanılmaz, mesafeli yıllardır çok soğuk davranır. Oda kendi rezil olduğu ile kalıyor. Yokmus gibi yapıyor annem ona . En güzeli bu.

Evet mesafeli olmaktan başka çare yok gibi

Kp ne tepki verio kv nin bu hallerine?
Sosyal medyadan sil gitsin. Evine gelince de kalk is yap yanlarinda oturma. Gerekirse cam falan sil :) sürekli basbasa birak onlari ki eşine iyice bunalti gelsin.

Kp hep sessiz bizimkinin çenesine yetişemez zaten adamı her yer de tersler.
Sosyal medyayı cidden kapatacağım acayip bunaldım.

Bu mantıklı :))
sürekli basbasa birak onlari ki eşine iyice bunalti gelsin.

benim kayinvalideye gore ben yemek yapamamam oglu o yuzden ac kalir, oglu sirf ben utu yapmadigim icin hep spor giyinir, evde temizligi oglu yapar, hatta ben bazen elime kirbaci alir oglunu kirbaclarim calis kole diye. onun dusundukleri bunlar hep. :KK70: halbuki evde oglu askim sen yorulma ben hallederim diyor her seye haberi yok :KK53:

ben artik kayinvalideme karsi robotum. dediklerine verdigim maksimum ters cevap “yoo” dur. onun disinda hep “aynen, duydum oyle olmus, bilmem, duymadim, hic dikkat etmedim, hahaha” gibi seylerle gecistiririm. laf sokmasi artik beni etkilemez, cidden robotum artik. :KK70: herkese tavsiye ediyorum. robot gelinler vardir. 💪🏻

benim kayinvalideye gore ben yemek yapamamam oglu o yuzden ac kalir, oglu sirf ben utu yapmadigim icin hep spor giyinir, evde temizligi oglu yapar, hatta ben bazen elime kirbaci alir oglunu kirbaclarim calis kole diye. onun dusundukleri bunlar hep. :KK70: halbuki evde oglu askim sen yorulma ben hallederim diyor her seye haberi yok :KK53:

ben artik kayinvalideme karsi robotum. dediklerine verdigim maksimum ters cevap “yoo” dur. onun disinda hep “aynen, duydum oyle olmus, bilmem, duymadim, hic dikkat etmedim, hahaha” gibi seylerle gecistiririm. laf sokmasi artik beni etkilemez, cidden robotum artik. :KK70: herkese tavsiye ediyorum. robot gelinler vardir. 💪🏻

Ben uzun zamandır bu muhabbetlere maruz kalıyorum ama cevap vermiyorum ya da bir şey diyor takmıyorum.
Artık üst üste gelince yeter dedim ya.
Senin dediğin gibi çoğu şeyi görmüyorum, duymuyorum, cevap vermiyorum ama kv bir şeyi 10 kere tekrarladığı için aklında kalıyor insanın.
Eşimden yana sıkıntım yok çok şükür hatta hep derim o kv den eşim nasıl olmuş diye.

Eşim içlik giymiş mi kontrol eder demiştim, dün olanları anlatayım.
Halı saha maçı vardı. Önce annesine, ordan maça, tekrar annesine gidecekti.
Arabada terlemiş biraz, zorla atletini çıkarttırmış kayınvalidem, başka atlet vermiş 😄
Maçtan dönünce de zorla duşa sokmuş, bizim evde de var mesela banyo sabun ama orda almış eşim artık duşunu 😄
Akşam gelince anlattı, güldük.
Bundan huzursuzluk çıkarsam akıllıca olur mu?

Eşim içlik giymiş mi kontrol eder demiştim, dün olanları anlatayım.
Halı saha maçı vardı. Önce annesine, ordan maça, tekrar annesine gidecekti.
Arabada terlemiş biraz, zorla atletini çıkarttırmış kayınvalidem, başka atlet vermiş 😄
Maçtan dönünce de zorla duşa sokmuş, bizim evde de var mesela banyo sabun ama orda almış eşim artık duşunu 😄
Akşam gelince anlattı, güldük.
Bundan huzursuzluk çıkarsam akıllıca olur mu?

Benim anlattıklarımla senin bana anlattığın aynı şey mi sence ?

Back
X