• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu bırakamam vol. 454545421

Selam güzellikler,

Aslında canımı sıkan değil de uzun zaman beni geren bir konu var.
Ne kadar da takmayayım desem sürekli kulağıma geliyor.
Benim eşim tek erkek, 3 kız kardeşi var ama kv oğluna deli gibi aşık.
Kv sık sık bunu dile getiriyor.
Kp emekli benim ne zamandır artık İzmir'in ilçe köylerinden birinden ev alıp köy hayatı yaşamak istiyorlar.
Benim kv ise sık sık oğlumu bırakamam, ondan uzakta yaşayamam gibisinden laflar ediyor.
Evet annesi, evet hala birbirlerini sevecekler, evet onlar hala anne oğul ilişkisi yaşıyorlar ama ben artık rahatsızım bu durumdan.
Ben yokmuşum gibi konuşması, ben yokmuşum da sanki oğlu ona muhtaçmış gibi anlatması.
Daha evime gelmiş 1 bardak yıkamış insan değil yapmasında zaten ama bunu farklı lanse etmesi beni geriyor.
Annesidir diyorum saygı duyuyorum ama kv oğlum da oğlum diyor.
3 sene oldu evleneli her görüşmede bu konu açılıyor ve aynı konuşmalar.
Başka şeyleri konuşsak bile yine oğluna düşkünlüğünden dem vuruyor.
Canımı sıkıyor ya.
Bir kaç kere laf soktum, azarladım ama anlamıyor.
Kalp kırmakta istemiyorum ama bilemedim.
Bana fikirlerinizi yazın lütfen :KK200:

Bu arada sen karışamazsın, sen anne ile oğlu arasına giremezsin, elbette öyle olacaklara cevabım belli; benim öyle bir derdim yok.

Tek derdim beni rahat bıraksın :)
Oğluna düşkün olduğu için böyle davranmıyor. Sizi kıskandığı için böyle davranıyor. Kızları da evlat. Onları neden dile getirmiyor sevmediğinden mi? Hayır… Çünkü damadı kıskanacak bir durum yok. Ama gelini kıskanacak çok sebepleri var..

Gitmiyor işte kp istiyor, bizimkisi oğlumu bırakamam modunda.
Hala kamuflajlarını saklıyor düşün.
Bağımlı bir anne maalesef . Yaşadığınız eve müdahale etmeye çalışmıyorsa duymayın ,görmeyin derim ben . Benim kayınvalidem de oğluşum çok sever şu yemeği yap diyor bana . İlk duyduğumda garip geldi ama şimdi takilmiyorum .

Bunun bence bir çözümü yok sevsin yani benim de öyle bir sevgilim vardı annesiyle aşk yaşıyorlardı resmen bana ne hiç de rahatsız olmam cidden

beni tek rahatsız eden oğluna bakmam gerekiyormuş gibi davranan kv olurdu
Reşit bir bireyi bakayım diye evlenmedim
Ee sizin gibi müthiş bir insan oğlunu öz bakımdan eksik yetiştirmemiştir diye düşünüyorum derdim ahaha

Oğluna düşkün olduğu için böyle davranmıyor. Sizi kıskandığı için böyle davranıyor. Kızları da evlat. Onları neden dile getirmiyor sevmediğinden mi? Hayır… Çünkü damadı kıskanacak bir durum yok. Ama gelini kıskanacak çok sebepleri var..

İyi de ben onu bu duruma gelene kadar kıskandıracak hiç bir şey yapmadım hatta takmadım bile.
Gelir sarılır, öper oğlunu alır yanına elleriyle meyve soyar yedirir falan takmadım ama artık canım sıkılıyor.

Sosyal medyaya fotoğraf atarım ayda yılda bir ona yorum yapar hemen " canım oğlum " :KK60:

Bir insan bir konuşmayı kaç kere duymak zorunda ki Calcifer ?
Ben istemiyorum mesela sen keyfine bak diyorum ben eşime bakıyorum zaten diyorum ama kadın duymuyor.
Sırf bu değil her konu da böyle.
Anne keske kendi kendine bakabilecek bir cocuk yetistirseymissin gozun arkada kalmazdi boylece de.

Bağımlı bir anne maalesef . Yaşadığınız eve müdahale etmeye çalışmıyorsa duymayın ,görmeyin derim ben . Benim kayınvalidem de oğluşum çok sever şu yemeği yap diyor bana . İlk duyduğumda garip geldi ama şimdi takilmiyorum .

Evime karışamaz çünkü ben yemem o numaraları.
Hele o oğluşum lafı beni benden alıyor

İyi de ben onu bu duruma gelene kadar kıskandıracak hiç bir şey yapmadım hatta takmadım bile.
Gelir sarılır, öper oğlunu alır yanına elleriyle meyve soyar yedirir falan takmadım ama artık canım sıkılıyor.

Sosyal medyaya fotoğraf atarım ayda yılda bir ona yorum yapar hemen " canım oğlum " :KK60:
😂😂😂 bir kayınvalidezede olarak yazıyorum ki siz hiç bir şey yapmasanız da takılacak bir şey bulur. Hatta siz onu takmadıkça o daha da size takılıyor emin olun 🤷🏻‍♀️ ama burada sizlik bir durum yok. Dengeyi kuracak olan eşiniz

Taşsın taşınmasın beni bağlamıyor zaten ama taşınırsa da oğlunu bahane etmesin.
İlk evlendiğimizde her gün arardı yemeğe gelin diye hayır hayır diye aza indirdi.
Ya kp tek başına taşınırsa kv sizinle kalırsa oğlumu bırakamam deyip 😳😱 ay kabus gibi

Benim kayinvalidede erkek çocuğundan bol bir şey yok onun için böyle bir şey görmemiş olabilirim ama sevsin yani. Koca adam rahatsız olup anne yeter lütfen demiyorsa bana ne ki. Yeniden diyorum belki gormedigim için çok da takılacak bir şey gibi gelmedi. Evlenince evlatlıktan düşmüyoruz ya. Evlenmeden önce de mı böyle severmiş oğlunu?

Bunun bence bir çözümü yok sevsin yani benim de öyle bir sevgilim vardı annesiyle aşk yaşıyorlardı resmen bana ne hiç de rahatsız olmam cidden

beni tek rahatsız eden oğluna bakmam gerekiyormuş gibi davranan kv olurdu
Reşit bir bireyi bakayım diye evlenmedim
Ee sizin gibi müthiş bir insan oğlunu öz bakımdan eksik yetiştirmemiştir diye düşünüyorum derdim ahaha

Ben çalışıyorum diye eşim bana yardım eder bana gelip diyor, ben çocuğuma çatal bile kaldırtmazdım klsldlsşs.
Sidik yarıştırıyor bazen.
Evet oğluş senin sen doğurdun ama benimde eşim.
Bana geçen ne dedi ya oğluşuna hamile kalınca çok sevinmiş o yüzden çok kilo almış.

Doğurunca tatlığından yememi kesmedim zayıflayamadım dedi.
Nispet yapıyor bana

Selam güzellikler,

Aslında canımı sıkan değil de uzun zaman beni geren bir konu var.
Ne kadar da takmayayım desem sürekli kulağıma geliyor.
Benim eşim tek erkek, 3 kız kardeşi var ama kv oğluna deli gibi aşık.
Kv sık sık bunu dile getiriyor.
Kp emekli benim ne zamandır artık İzmir'in ilçe köylerinden birinden ev alıp köy hayatı yaşamak istiyorlar.
Benim kv ise sık sık oğlumu bırakamam, ondan uzakta yaşayamam gibisinden laflar ediyor.
Evet annesi, evet hala birbirlerini sevecekler, evet onlar hala anne oğul ilişkisi yaşıyorlar ama ben artık rahatsızım bu durumdan.
Ben yokmuşum gibi konuşması, ben yokmuşum da sanki oğlu ona muhtaçmış gibi anlatması.
Daha evime gelmiş 1 bardak yıkamış insan değil yapmasında zaten ama bunu farklı lanse etmesi beni geriyor.
Annesidir diyorum saygı duyuyorum ama kv oğlum da oğlum diyor.
3 sene oldu evleneli her görüşmede bu konu açılıyor ve aynı konuşmalar.
Başka şeyleri konuşsak bile yine oğluna düşkünlüğünden dem vuruyor.
Canımı sıkıyor ya.
Bir kaç kere laf soktum, azarladım ama anlamıyor.
Kalp kırmakta istemiyorum ama bilemedim.
Bana fikirlerinizi yazın lütfen :KK200:

Bu arada sen karışamazsın, sen anne ile oğlu arasına giremezsin, elbette öyle olacaklara cevabım belli; benim öyle bir derdim yok.
Tek derdim beni rahat bıraksın :)

Ben seni rahat bırakmadığı yeri göremedim desem 🤣

Sonuçta kadın oğlum diyor, ayy gidemem diyor eşin de umursamıyor sana dokunan nedir

Yani kv dem oğluna kurban olur, evde aç yaşadığını, pis gezdiğini vs düşünür hatta

Tüm bu tarz konulara yazarım koynumda yatırayım sözü neden rahatsız ediyor gelinleri, oradaki koynunda yatmak ile gelininki farklı

Bence umursanacak bir durum yok muhtemelen köye gitmemek için bahane uyduruyor yoksa köyde de olsa oğlu ile yüne görüşür sanki Amerika nın köyüne gidecek 😂😂

Takma umursama ama rakip olarak hissetme, “benim yanımda bunu nasıl der” gibi hissini de dizginle, o annesi her yerde her şeyi der

Oğlunu evlendirirkende bunu deseydi keşke sizde bilirdiniz. Eşiniz durumun farkında bu bile bir şey bu durumda olup farkında olmayanlarda var.

Kelebek inanır mısın evlenip yanlarına gidene kadar görmedim duymadım bunları.
Ne oğluşum dedi ne başka bir şey.
Evlendikten sonra dank etti kadına

Evime karışamaz çünkü ben yemem o numaraları.
Hele o oğluşum lafı beni benden alıyor
Oğluşum diyince gülesim geliyor .Eşim de koca adam, 35 yaşında esmer ,aslen de güneydoğulu .Yani her duyduğumda bı tuhaf oluyorum 😂😂
Annelik farklı bir şeydir belki böyle düşün . Sonuçta çok fazla emek veriyor anneler çocuklarına . Göstere göstere sevmek istiyorlar 😄 Sinir bozucu olduğunun farkindayim ama önüne geçilecek bir durum değil .

Back
X