- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
Geçmiş olsun forever. Çok iyi bir kızdın. Severdim seni![]()
Mapusa mı düştüm hayırdır skdlsşd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun forever. Çok iyi bir kızdın. Severdim seni![]()
Oğluna düşkün olduğu için böyle davranmıyor. Sizi kıskandığı için böyle davranıyor. Kızları da evlat. Onları neden dile getirmiyor sevmediğinden mi? Hayır… Çünkü damadı kıskanacak bir durum yok. Ama gelini kıskanacak çok sebepleri var..Selam güzellikler,
Aslında canımı sıkan değil de uzun zaman beni geren bir konu var.
Ne kadar da takmayayım desem sürekli kulağıma geliyor.
Benim eşim tek erkek, 3 kız kardeşi var ama kv oğluna deli gibi aşık.
Kv sık sık bunu dile getiriyor.
Kp emekli benim ne zamandır artık İzmir'in ilçe köylerinden birinden ev alıp köy hayatı yaşamak istiyorlar.
Benim kv ise sık sık oğlumu bırakamam, ondan uzakta yaşayamam gibisinden laflar ediyor.
Evet annesi, evet hala birbirlerini sevecekler, evet onlar hala anne oğul ilişkisi yaşıyorlar ama ben artık rahatsızım bu durumdan.
Ben yokmuşum gibi konuşması, ben yokmuşum da sanki oğlu ona muhtaçmış gibi anlatması.
Daha evime gelmiş 1 bardak yıkamış insan değil yapmasında zaten ama bunu farklı lanse etmesi beni geriyor.
Annesidir diyorum saygı duyuyorum ama kv oğlum da oğlum diyor.
3 sene oldu evleneli her görüşmede bu konu açılıyor ve aynı konuşmalar.
Başka şeyleri konuşsak bile yine oğluna düşkünlüğünden dem vuruyor.
Canımı sıkıyor ya.
Bir kaç kere laf soktum, azarladım ama anlamıyor.
Kalp kırmakta istemiyorum ama bilemedim.
Bana fikirlerinizi yazın lütfen
Bu arada sen karışamazsın, sen anne ile oğlu arasına giremezsin, elbette öyle olacaklara cevabım belli; benim öyle bir derdim yok.
Tek derdim beni rahat bıraksın :)
Boşver konuşsun dursun ne Kafana takıyorsun ben olsam hiç takmazdım
Bağımlı bir anne maalesef . Yaşadığınız eve müdahale etmeye çalışmıyorsa duymayın ,görmeyin derim ben . Benim kayınvalidem de oğluşum çok sever şu yemeği yap diyor bana . İlk duyduğumda garip geldi ama şimdi takilmiyorum .Gitmiyor işte kp istiyor, bizimkisi oğlumu bırakamam modunda.
Hala kamuflajlarını saklıyor düşün.
Oğluna düşkün olduğu için böyle davranmıyor. Sizi kıskandığı için böyle davranıyor. Kızları da evlat. Onları neden dile getirmiyor sevmediğinden mi? Hayır… Çünkü damadı kıskanacak bir durum yok. Ama gelini kıskanacak çok sebepleri var..
Anne keske kendi kendine bakabilecek bir cocuk yetistirseymissin gozun arkada kalmazdi boylece de.Bir insan bir konuşmayı kaç kere duymak zorunda ki Calcifer ?
Ben istemiyorum mesela sen keyfine bak diyorum ben eşime bakıyorum zaten diyorum ama kadın duymuyor.
Sırf bu değil her konu da böyle.
Bağımlı bir anne maalesef . Yaşadığınız eve müdahale etmeye çalışmıyorsa duymayın ,görmeyin derim ben . Benim kayınvalidem de oğluşum çok sever şu yemeği yap diyor bana . İlk duyduğumda garip geldi ama şimdi takilmiyorum .
İyi de ben onu bu duruma gelene kadar kıskandıracak hiç bir şey yapmadım hatta takmadım bile.
Gelir sarılır, öper oğlunu alır yanına elleriyle meyve soyar yedirir falan takmadım ama artık canım sıkılıyor.
Sosyal medyaya fotoğraf atarım ayda yılda bir ona yorum yapar hemen " canım oğlum "![]()
Ya kp tek başına taşınırsa kv sizinle kalırsa oğlumu bırakamam deyipTaşsın taşınmasın beni bağlamıyor zaten ama taşınırsa da oğlunu bahane etmesin.
İlk evlendiğimizde her gün arardı yemeğe gelin diye hayır hayır diye aza indirdi.
Oğlunu evlendirirkende bunu deseydi keşke sizde bilirdiniz. Eşiniz durumun farkında bu bile bir şey bu durumda olup farkında olmayanlarda var.Anne benim sana ihtiyacım yok, bu yaştan sonra kendi keyfine bak diyor ama kadın anlamıyor.
Evde bekar görümcem var ona rağmen, derdi eşim.
Oğlumu bırakamam diyen kişiden beklenir şaşırmamak gerekir.Ya kp tek başına taşınırsa kv sizinle kalırsa oğlumu bırakamam deyipay kabus gibi
Bunun bence bir çözümü yok sevsin yani benim de öyle bir sevgilim vardı annesiyle aşk yaşıyorlardı resmen bana ne hiç de rahatsız olmam cidden
beni tek rahatsız eden oğluna bakmam gerekiyormuş gibi davranan kv olurdu
Reşit bir bireyi bakayım diye evlenmedim
Ee sizin gibi müthiş bir insan oğlunu öz bakımdan eksik yetiştirmemiştir diye düşünüyorum derdim ahaha
Anne keske kendi kendine bakabilecek bir cocuk yetistirseymissin gozun arkada kalmazdi boylece de.
Selam güzellikler,
Aslında canımı sıkan değil de uzun zaman beni geren bir konu var.
Ne kadar da takmayayım desem sürekli kulağıma geliyor.
Benim eşim tek erkek, 3 kız kardeşi var ama kv oğluna deli gibi aşık.
Kv sık sık bunu dile getiriyor.
Kp emekli benim ne zamandır artık İzmir'in ilçe köylerinden birinden ev alıp köy hayatı yaşamak istiyorlar.
Benim kv ise sık sık oğlumu bırakamam, ondan uzakta yaşayamam gibisinden laflar ediyor.
Evet annesi, evet hala birbirlerini sevecekler, evet onlar hala anne oğul ilişkisi yaşıyorlar ama ben artık rahatsızım bu durumdan.
Ben yokmuşum gibi konuşması, ben yokmuşum da sanki oğlu ona muhtaçmış gibi anlatması.
Daha evime gelmiş 1 bardak yıkamış insan değil yapmasında zaten ama bunu farklı lanse etmesi beni geriyor.
Annesidir diyorum saygı duyuyorum ama kv oğlum da oğlum diyor.
3 sene oldu evleneli her görüşmede bu konu açılıyor ve aynı konuşmalar.
Başka şeyleri konuşsak bile yine oğluna düşkünlüğünden dem vuruyor.
Canımı sıkıyor ya.
Bir kaç kere laf soktum, azarladım ama anlamıyor.
Kalp kırmakta istemiyorum ama bilemedim.
Bana fikirlerinizi yazın lütfen
Bu arada sen karışamazsın, sen anne ile oğlu arasına giremezsin, elbette öyle olacaklara cevabım belli; benim öyle bir derdim yok.
Tek derdim beni rahat bıraksın :)
Eşimde gitmez ki.
Daha gidip 1 gece kalmadı annesinde.
Gel kal koynumda yatırayım seni diyor benim yanımda.
Oğlunu evlendirirkende bunu deseydi keşke sizde bilirdiniz. Eşiniz durumun farkında bu bile bir şey bu durumda olup farkında olmayanlarda var.
Oğluşum diyince gülesim geliyor .Eşim de koca adam, 35 yaşında esmer ,aslen de güneydoğulu .Yani her duyduğumda bı tuhaf oluyorumEvime karışamaz çünkü ben yemem o numaraları.
Hele o oğluşum lafı beni benden alıyor