- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.217
- 698
- Konu Sahibi forevermorrenk
Hiç farketmez. Ver annesine 2 metrelik adamı kundaklar vallaÇocuk dediğimizde 2 metre 100 kilo adam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç farketmez. Ver annesine 2 metrelik adamı kundaklar vallaÇocuk dediğimizde 2 metre 100 kilo adam![]()
Bu kadının karakteri bu yalnız ne derseniz diyin değişmez bu gerçekBen çalışıyorum diye eşim bana yardım eder bana gelip diyor, ben çocuğuma çatal bile kaldırtmazdım klsldlsşs.
Sidik yarıştırıyor bazen.
Evet oğluş senin sen doğurdun ama benimde eşim.
Bana geçen ne dedi ya oğluşuna hamile kalınca çok sevinmiş o yüzden çok kilo almış.
Doğurunca tatlığından yememi kesmedim zayıflayamadım dedi.
Nispet yapıyor bana
Seni iyi anlıyorumSelam güzellikler,
Aslında canımı sıkan değil de uzun zaman beni geren bir konu var.
Ne kadar da takmayayım desem sürekli kulağıma geliyor.
Benim eşim tek erkek, 3 kız kardeşi var ama kv oğluna deli gibi aşık.
Kv sık sık bunu dile getiriyor.
Kp emekli benim ne zamandır artık İzmir'in ilçe köylerinden birinden ev alıp köy hayatı yaşamak istiyorlar.
Benim kv ise sık sık oğlumu bırakamam, ondan uzakta yaşayamam gibisinden laflar ediyor.
Evet annesi, evet hala birbirlerini sevecekler, evet onlar hala anne oğul ilişkisi yaşıyorlar ama ben artık rahatsızım bu durumdan.
Ben yokmuşum gibi konuşması, ben yokmuşum da sanki oğlu ona muhtaçmış gibi anlatması.
Daha evime gelmiş 1 bardak yıkamış insan değil yapmasında zaten ama bunu farklı lanse etmesi beni geriyor.
Annesidir diyorum saygı duyuyorum ama kv oğlum da oğlum diyor.
3 sene oldu evleneli her görüşmede bu konu açılıyor ve aynı konuşmalar.
Başka şeyleri konuşsak bile yine oğluna düşkünlüğünden dem vuruyor.
Canımı sıkıyor ya.
Bir kaç kere laf soktum, azarladım ama anlamıyor.
Kalp kırmakta istemiyorum ama bilemedim.
Bana fikirlerinizi yazın lütfen
Bu arada sen karışamazsın, sen anne ile oğlu arasına giremezsin, elbette öyle olacaklara cevabım belli; benim öyle bir derdim yok.
Tek derdim beni rahat bıraksın :)
Oğluşum diyince gülesim geliyor .Eşim de koca adam, 35 yaşında esmer ,aslen de güneydoğulu .Yani her duyduğumda bı tuhaf oluyorum
Annelik farklı bir şeydir belki böyle düşün . Sonuçta çok fazla emek veriyor anneler çocuklarına . Göstere göstere sevmek istiyorlarSinir bozucu olduğunun farkindayim ama önüne geçilecek bir durum değil .
Ben seni rahat bırakmadığı yeri göremedim desem
Sonuçta kadın oğlum diyor, ayy gidemem diyor eşin de umursamıyor sana dokunan nedir
Yani kv dem oğluna kurban olur, evde aç yaşadığını, pis gezdiğini vs düşünür hatta
Tüm bu tarz konulara yazarım koynumda yatırayım sözü neden rahatsız ediyor gelinleri, oradaki koynunda yatmak ile gelininki farklı
Bence umursanacak bir durum yok muhtemelen köye gitmemek için bahane uyduruyor yoksa köyde de olsa oğlu ile yüne görüşür sanki Amerika nın köyüne gidecek
Takma umursama ama rakip olarak hissetme, “benim yanımda bunu nasıl der” gibi hissini de dizginle, o annesi her yerde her şeyi der
Ağzım boş durmuyor homini gırtlak yemeden duramıyorum demiyor da nerelere bağlıyor olayıBen çalışıyorum diye eşim bana yardım eder bana gelip diyor, ben çocuğuma çatal bile kaldırtmazdım klsldlsşs.
Bana geçen ne dedi ya oğluşuna hamile kalınca çok sevinmiş o yüzden çok kilo almış.
Nispet yapıyor bana
Onların tabiriyle 'el kızına' verince kıymetli olmuş desene.Kelebek inanır mısın evlenip yanlarına gidene kadar görmedim duymadım bunları.
Ne oğluşum dedi ne başka bir şey.
Evlendikten sonra dank etti kadına
Yaaa senin kayinvalideye de benimkine de pek kızamıyorum oglus kelimesini duyduktan sonraBenimki de öyle küçük olsa anlarım tıfıl olsa falan ama adam 2 metre 100 kilo.
Gayet iri yarı ama anasının gözünde oğluşum![]()
Yok artik, sevginin boyutu aşmış sanki biraz.Eşimde gitmez ki.
Daha gidip 1 gece kalmadı annesinde.
Gel kal koynumda yatırayım seni diyor benim yanımda.
Bu kadının karakteri bu yalnız ne derseniz diyin değişmez bu gerçek
Sadece arada sinir atarsınız
Oğluşu annesine bir şey diyor mu?
Amannn şakasını bile yapmaYat desem yatar
Ben evli değilim,6 aya yakın bir birlikteliğim var.Gidip bir yere otursak 3 saat içerisinde 2 kez annesi 1 kez de kız kardeşi arıyor.
Sağlık,acil bir durum vb. bir durum da yok üstelik.
Sorduğumda da seninle alakalı değil deniyor.
Ben de pek memnun değilim açıkçası.
Kız işkence mi ediyorsun sen kadının oğluşunaBen çalışıyorum diye eşim bana yardım eder bana gelip diyor, ben çocuğuma çatal bile kaldırtmazdım klsldlsşs.
Nispet yapıyor bana
Ağzım boş durmuyor homini gırtlak yemeden duramıyorum demiyor da nerelere bağlıyor olayı
Seni iyi anlıyorumO hissettiğin duyguyu yaşamayan gelin azdır bence , oğlumu benden alacaklar sendromuna tutulmuş senin kv , bence umursama hiç...