- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
Gelinler aslında abartı hareketlere kızıyor. Yani bir araya gelince bağıra çağıra oglusunu sevmek, ogluşumdan ayrilamam ayrı duramam gibi şuh sevgi gösterilerinde bulunmak hem kızdırıyor hem de çirkin bir gösterisi izlemek zorunda hissettiriyor.
Ben anne değilim ama şuna karar verdim ki erkek anneleri bunu inadına yapıyor. Ben kız annelerinden damatlarına nispet olsun diye kızlarına abartılı sevgi seramonileri yaptığını görmedim.
Benim kv de 3 erkek 2 kız annesi. Oğlum kelimesini bile duymadım ağzından. Kızım da demez. Herkese ismiyle hitap eden normal bir kadin. Hiçbir çocuğunu anormal şekilde sevmiyor.
Kim nerde isterse orda yaşasın mümkünse bana çok yakin olmasin diyor. Yakınında büyük kızından başka kimseyi istemiyor.
O da seviyodur evlatlarini hiç şüphesiz . Ama görenlerin midesini bulandıracak sâcma sapan hareketlerle değil.
Evlat doğumdan ölüme kadar evlattır. Sırtına havlu vermek önüne yemek hazirlamak vb şeyleri anneler tamamen doğal olarak yapar. Ona sözüm yok. Esimin annesi de yapar çocuklarına.
Ama çocuklarına aşkla dalarak bakmak, bağıra çağıra oglusum diye sevmek, şuh hareketlerle oğluşna olan aşkını anlatmak hastalıklı bir ruh halinden başka bi sey değildir.
Çirkin ve yapay görünüyor. Amaci da evlat sevmek değil, gelini rahatsiz etmektir.
Bende annemin evladıyım oda beni gelin etti ama bir kere daha eşimin yanında vıcık vıcık hareketlerini görmedim.
Elbette sevecek ama abartmadan gösteriş yapmasan.
Sen beni anlamışsın boleynkizi teşekkür ederim