Oğlumu canımın canını kaybettim yardım edin ...

ebrar_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
79
1
36
İstanbul
Ben bebeğimin için 2,5 sene uğraştım gitmediğim dr. görmediğim ilaç tedavisi kalmadı çikolata kisti ve polikistik over vardı.Sonra bir nisan ayında yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bebeğim 24.hafta 4 günlüktü ve 8 ekimde arkadaşlarımız geldi bebeğimin odası için boya beğendik ve gittiler işte o gece eşimle şakalaştık birden bir ağrım oldu dedim bu geliyor galiba eşim dedi şakası bile kötü saat 22:00 arası ve ben netten baktım yattım saat 01:30 bir uyandım sancıdan duramıyorum sonra hastaneye gittim dr. rahim ağzı açıklığım olduğunu söledi ve doğumun gelmiş dedi ben şok oldum ağlamaya başladım beni bırakın bebeğimi yaşatın ne olur dedim oda beni başka bir hastaneye gönderdi ambulansla oraya gittim ve sabah 9 ekim 07:15 normal doğum ile bebeğimi oğlumu dünyay getirdim dr. bana 4 saat bile zor yaşar dedi oğlum ise 24 saat yaşadı bunları yazarken nasıl canım acıyor anlatamam size ve 10 ekim 12:30 bebeğimi kaybettim... Sizce tekrar hamile kalabilir miyim ? Kalırsam ne zaman kalbilirim ne olur yardım edinn ...

Ben bebeğimin için 2,5 sene uğraştım gitmediğim dr. görmediğim ilaç tedavisi kalmadı çikolata kisti ve polikistik over vardı.Sonra bir nisan ayında yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bebeğim 24.hafta 4 günlüktü ve 8 ekimde arkadaşlarımız geldi bebeğimin odası için boya beğendik ve gittiler işte o gece eşimle şakalaştık birden bir ağrım oldu dedim bu geliyor galiba eşim dedi şakası bile kötü saat 22:00 arası ve ben netten baktım yattım saat 01:30 bir uyandım sancıdan duramıyorum sonra hastaneye gittim dr. rahim ağzı açıklığım olduğunu söledi ve doğumun gelmiş dedi ben şok oldum ağlamaya başladım beni bırakın bebeğimi yaşatın ne olur dedim oda beni başka bir hastaneye gönderdi ambulansla oraya gittim ve sabah 9 ekim 07:15 normal doğum ile bebeğimi oğlumu dünyay getirdim dr. bana 4 saat bile zor yaşar dedi oğlum ise 24 saat yaşadı bunları yazarken nasıl canım acıyor anlatamam size ve 10 ekim 12:30 bebeğimi kaybettim... Sizce tekrar hamile kalabilir miyim ? Kalırsam ne zaman kalbilirim ne olur yardım edinn ...
başı sağolsun canım yaa içim cız etti okurken olur inşallah tekrar hamile kalırsın kendini bu kadar üzme rahim ağzı yetmezliği için tedavi ol önce allah bir daha yaşatmasın bu acıyı hiç kimseye

canımmm hoşgeldinn.çokk büyük geçmiş olsun.Rabbim sana ve eşine sağlık versin inşallaah..hiç merak etme strese girme yine olacaktır buna inan ve dua et..yaşadığın zor biliyorum ben de 25 haftalık bebeğimi kaybettim 3 sene uğraştıktan sonra olmuştu.ben bekliyorum 8 eylüldü.ama biliyorum ki mevlam verecektir.çünkü sen ve eşin sağlıklısınız.yeter ki inan bende pkos hastasıyım ama doğum pkosu hafifletir kıolaylaştırır yeni hamileliği derler ben inanıyorum sende inan ve züülme.rabbim en yakın zamanda yeni mutluluklar nasip eder inşaallah...

Allah razı olsun geceleri uyuyamaz oldum bebeğimi çok ösledim ve tekrar hamile kalabilecek miyim endişesi beni üzüyor ben bu bebeği çok beklemiştim inan bana ....

Başın sağolsun ne desek boş ama Allah yardımcın olacaktır. Üzülme demek anlamsız üzül ama kendini çok yıpratma elden gelen birşey yok. İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve bebeğini sağlıkla büyütürsün.

Allah razı olsun geceleri uyuyamaz oldum bebeğimi çok ösledim ve tekrar hamile kalabilecek miyim endişesi beni üzüyor ben bu bebeği çok beklemiştim inan bana ....

daha acın taze ama zamanla alışacaksın ben 8 ağustos günü 2 oğlumuda kaybettim ilk zamanlar çok kötüydüm sonradan alıştım hatta gelecek ay korunmam bitiyor sende biraz güçlü ol lütfen hırpalama bu kadar kendini

canımmm hoşgeldinn.çokk büyük geçmiş olsun.Rabbim sana ve eşine sağlık versin inşallaah..hiç merak etme strese girme yine olacaktır buna inan ve dua et..yaşadığın zor biliyorum ben de 25 haftalık bebeğimi kaybettim 3 sene uğraştıktan sonra olmuştu.ben bekliyorum 8 eylüldü.ama biliyorum ki mevlam verecektir.çünkü sen ve eşin sağlıklısınız.yeter ki inan bende pkos hastasıyım ama doğum pkosu hafifletir kıolaylaştırır yeni hamileliği derler ben inanıyorum sende inan ve züülme.rabbim en yakın zamanda yeni mutluluklar nasip eder inşaallah...

Sagol dua et bana ne olur dularınıza ihtiyacım var...

basın sağolsun 2temmuzda 3,bebeğimi(ilk ikisinide 1,5ve 2,5aylıkken kaybetmiştim) ani su gelmesi ile güle oynaya doğuma giderken, hastanede yasayn yavrum ani bir kaka yemesi nedeni ile 37.haftamda kaybettim, ben 4 ay oldu,bir an bile unutamadım,bir saniye aklımdan cıkmıyor bu acı, Allah sana da sabır versin,insallah tez zamanda acılarımızı dindirecek sağlıklı yavrularımız bekletmeden gelir...sınavımız cok zor,hergün kapı arkalarında ağlıyorum ama bi care,elden birsey gelmiyor

daha acın taze ama zamanla alışacaksın ben 8 ağustos günü 2 oğlumuda kaybettim ilk zamanlar çok kötüydüm sonradan alıştım hatta gelecek ay korunmam bitiyor sende biraz güçlü ol lütfen hırpalama bu kadar kendini

sağol cnmm hepimiz birbirimize dua edelimmm ne olur bize yeni bebeklerimizi versin rabbimm

basın sağolsun 2temmuzda 3,bebeğimi(ilk ikisinide 1,5ve 2,5aylıkken kaybetmiştim) ani su gelmesi ile güle oynaya doğuma giderken, hastanede yasayn yavrum ani bir kaka yemesi nedeni ile 37.haftamda kaybettim, ben 4 ay oldu,bir an bile unutamadım,bir saniye aklımdan cıkmıyor bu acı, Allah sana da sabır versin,insallah tez zamanda acılarımızı dindirecek sağlıklı yavrularımız bekletmeden gelir...sınavımız cok zor,hergün kapı arkalarında ağlıyorum ama bi care,elden birsey gelmiyor

okadar güzel anlatmışsınki bnm içimdekileri çocuk görmeye bebek görmeye dayanmıyorum herşey bana oğlumu anlatıyor inşallah yeni bebeklerimiz gelir ....
Rabbim bize biran önce yeni bebeklerimizi versinn

okadar güzel anlatmışsınki bnm içimdekileri çocuk görmeye bebek görmeye dayanmıyorum herşey bana oğlumu anlatıyor inşallah yeni bebeklerimiz gelir ....
Rabbim bize biran önce yeni bebeklerimizi versinn

bebek görmeye bende dayanamıyorum,ama söyle 6dan küçük bebekleri hele de aglamalarını,hemen uzaklasıyorum,neyse seni de üzmeyeyim sabır sabır canım, zaman herseye care derler ya değilmiş bu acıya zaman bile care değil

çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin bu zaman zor gecicek canım, ama gücünü kaybetme.Rabbim bizlere bunu nasip görmüş.Bende bebeğimi kaybedeli 1 ay oldu, hatırladıkça üzülüyorum ama biliyorumki bebeğim cennette o beni mutlu ediyor.Bende 2 gebeliğimde bebeğimi kaybettim.23.haftasında aniden wc gittim su kesem asagı sarktı hastaneye gittiğimde doğumum başladı servikal yetmezlik (rahim ağzı yetmezliği) dedi.Doktorlar canım 4 ay korun diyolar ama sen 6 ay korun vücüdun iyileşsin hem korkma eger kürtaj olduysan kürtaj olanlar hemen hamile kalıyorlar, kafana takarsan okadar zor olur hamileliğin sabret canım, Allaha sığın hersey gecicek canımm.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin Amin!.....

canım başın sağolsun çok zor bir durum acının büyüğü küçüğü olmuyor benim 2 bebeğim yaşayıp öldü kucağıma aldım .seni teselli eden yanında fazla kalmaması olsun inan kucağına alınca daha zor.hele o hastaneden boş çıkmak.bende daha çok çocuğun olur kelimeleriyle karşılaştım ama hep umutsuz yaklaştım nerde negatif düşünce varsa kafamda birikti.şimdi bir oğlum var 10 yıl sonra oldu çok şükür sanada inşallah en kısa zamanda bir yavru verir herşeyi unutursun.umutsuzluğa kapılma.her hamilelik mutlu sonla bitmiyor.Ama Allah büyük de elbet sende birgün evlat sevgisine kavuşucaksın.

Son düzenleme:
arkadaşlar dün sabah 8 haftalık bebeğmi kalbi durması sebebiyle kürtajla aldılar.nedenini bulmanın zor olduğunu söylüyo doktorlar.ben yeniden gebe kalmaya korkuyorum. tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.var mı içinizde benim gibi olan?

allah sabırlar versin canım.rabbim en kısa zamanda bu acılarını unutturacak sağlıklı bie evlat versin.

selaM sevgli melek annesi.acını en derinimde paylaştığımı bilmeni isterim üzülerek..bende bir melek annesiyim.28 haftalık yavrumu oğlumu cennete yolladım.uzun zaman oldu ama ilk günkü gibi can değil yanan ciğerim acır.elbette yeniden anne olacaksın,normal doğum yapmış olmansa en büyük avantajın.ben oğlumu kaybettikten tam 3 ay sonra hamile kaldım ve yavrum şimdi kollarımda...aynısı olacak diyede korkma.normal doğumdan sonra vücut çabucak toparlıyor.kendini hazır hissettiğin an yeni bebeğin için güçlü ol ve hamile kal.selam ve duayla.....

canım başın sağolsun...
gerçekten çok zor bir durum..
allahım meleğinin şefaatine nail etsin ahirette..

benim bi kızım var..2 kızımı 22+3 te suyumun erken gelmesi sebebiyle kaybettim...dün gibi aklımda..
ardından kürtaj yaıldı..
doktorum 3 ay korunma süresi verdi ben 4. ay tekrar hamile kaldım...
allahıma hamd olsun..
dedikleri gibi çivi çiviyi söker misali bu bebek bana çok iyi geldi..inşallah allahım sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder...

inşallah en kısa zamanda Allahım nasip eder sanada...

Daha acın çok atzeymiş canım bence kendini yıpratmamak için biraz zaman geçmesini bekle :2:

Canım başın sağolsun Biz ne desek boş biliyorum ama geçmese de hafifleyecek. Benim bir kızım var ve kızım 2.5 yaşındayken ikinci kez hamile kaldım tek yumurta ikizlerim vardı. Birincisi 3ay+ 1 haftalıkken keseden ayrıldı üstelik hiç sebep yokken diğer bebeğim de kese zarar gördüğü için 3 hafta daha dayanabildi ama o da bıraktı beni. aradan 3 sene geçti ama hala acıları içimde ama kızıma tutundum. Dilerim Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder...

Back
X