• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu en iyi şekilde yetiştirebileceğim güzel bir ülke istiyorum.Yurtdışında yaşayanlar yardım edin

permanganat

En kimyasal üye ☠️
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
1.848
1.530
198
İyi geceler bayanlar. Şu saat olmuş uyuyamıyorum. Son günlerde yaşananlar psikolojik olarak beni mahvetti. Düşünüyorum düşünüyorum bu ülkeden gitmekten başka çare bulamıyorum.50 bin tl civarı düğünden kalan altınlarım var. Eşim doktor, ben öğretmenim. Eşim anestezi uzmanı olacak yakında, onun diploması her yerde geçiyormuş ama ben de sıkıntı olabilirmiş. Olsun çalışmasam da olur, oğlumu en iyi şekilde yetiştirebileceğim, iyi eğitim verebileceğim, ırkçılığa maruz kalmayacağı hangi ülke var? Bu aralar Azerbaycan'a taktım kafayı. Hem çok uzak değil, hem kültürü yakın, hem de eşim bi süre kalmış, biliyor oraları. Azerbaycan'da yaşayan ya da bu ülke hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilir mi??( Lütfen konuya siyasetle ilgili yorum yapmayalım, zaten kendimi yıpranmış hissediyorum, konumu kapattırmayın gerçekten bilgi almak istiyorum)

Bu arada iyi derecede İngilizce biliyorum. Daha önce Almanya ve İtalya'ya gittim bakanlık aracılığıyla. Yüksek lisans eğitimim var. Bunlar artı olur mu bilmiyorum.

yapmayın allah askına böyle bir ülke gündeminde alkışmı tutulmasını beklıyorsunuz konunuza ...tabi her durumda her şekilde parası olan kurtulur değilmi? titanic'te de öyle olmamaısmıydı zenginler filikalara binip kurtulmuşlardı. sizler paranız var imkanınız var çocugunuzu daha iyi bir ülkede yaşatmak için başka ülkelere gidin bizim çocuklarımız cocuk değil zaten bizde hiç psikoloji yok... ama bizimde üstümüze güneş doğacak siz başka ülkelere kaçarken biz burda cok sancılar cekecegiz zor günler gecırecegız ama birlik beraberlik içinde KAÇMADAN yeniden ayağı kalkacagız

Bence gitmelisin canım. Ben yeni evliğim eşimle fransa ya yerleşicez. Ben oranın vatandaşıyım eşimin de vizesinin çıkmasını bekliyoruz çıkar cıkmaz gidicez. Seninde imkanın varsa git.
Şanslısınız ne diyeyim..Fransızca öğrenmeye çalıştım ama dili çok zor. Orada da ırkçılık var galiba. Peki hangi şehirleri önerirsiniz? Bir de hayat pahalı mı, eşim kolay iş bulur mu? Eşimin İsveç'te akrabaları var aslında, oraya mı gitsek??

Dunyanin neresine giderseniz gidin irkci dusuncelere sahip bireylerle karsilasabilirsiniz.
Eger guvenlik icin diyorsaniz.
Artik dunyanin hicbir yeri guvenli degil teror her yerde zaten.
Italya iyidir ama.
İtalya'ya gittim. Ama orada yaşama isteği oluşmadı bende. Almanya'yı daha çok beğenmiştim ama ırkçılıktan da tırsıyorum.

Ah ülkem garip ve yalnız ülkem

Siyaset yapmıyorum , nereye giderseniz gidin bugün olmazsa yarın karışacak ayriyeten siz her şartta yabancı olacaksınız

Evladinizi buralardan kaçarak rahat büyütmeyi dusunmeyin , o kadar vahim de değil ya bilmiyorum ben başka İstanbul da mı yaşıyorum acaba

Ah ülkem garip ve yalnız ülkem

Siyaset yapmıyorum , nereye giderseniz gidin bugün olmazsa yarın karışacak ayriyeten siz her şartta yabancı olacaksınız

Evladinizi buralardan kaçarak rahat büyütmeyi dusunmeyin , o kadar vahim de değil ya bilmiyorum ben başka İstanbul da mı yaşıyorum acaba
Günlerdir düşünüyorum böyle bir karar vermek kolay değil..Ama bu ülkede azınlık olduğumu düşünüyorum ve bu benim içimi çok acıtıyor. Her şeyi hakkımla çalışarak elde ettim, bu devletin bir kaldırım taşına zarar vermedim ama nerdeyse suçlu ilan edileceğiz, Bu beni kahrediyor..

Gurbette yasiyorum, keske geri dönmek icin cesaretimi toplasam da cocugumu kendi vatanimda yetistirebilsem. Korkuyorum türkçeyi unutacak, assimile olacak diye...dinini ögrenemeyecek diye korkuyorum ama elimden geleni yapiyorum bunlari önlemek icin...oglum daha 3 aylik bebek ama ben simdiden bunlari düsünüyorum ki sonra sorun olmasin...

Günlerdir düşünüyorum böyle bir karar vermek kolay değil..Ama bu ülkede azınlık olduğumu düşünüyorum ve bu benim içimi çok acıtıyor. Her şeyi hakkımla çalışarak elde ettim, bu devletin bir kaldırım taşına zarar vermedim ama nerdeyse suçlu ilan edileceğiz, Bu beni kahrediyor..
Neden azinlik oldugunuzu düsünüyorsunuz?

Gurbette yasiyorum, keske geri dönmek icin cesaretimi toplasam da cocugumu kendi vatanimda yetistirebilsem. Korkuyorum türkçeyi unutacak, assimile olacak diye...dinini ögrenemeyecek diye korkuyorum ama elimden geleni yapiyorum bunlari önlemek icin...oglum daha 3 aylik bebek ama ben simdiden bunlari düsünüyorum ki sonra sorun olmasin...
Nerede yaşıyorsunuz? Siz de çok haklısınız, o yüzden nedense Azerbaycan Avrupa ülkelerine nazaran daha çok kafama yatıyor.

Nerede yaşıyorsunuz? Siz de çok haklısınız, o yüzden nedense Azerbaycan Avrupa ülkelerine nazaran daha çok kafama yatıyor.
Ben almanyada yasiyorum. Dil ve kültür bakimindan türkiyeden coook farkli, aslinda iyi düsünmüssünüz azerbaycan dil bakimindan uygun.Ayrica meslektasiz. Evet diploma konusunda sorun yasayabilirsiniz diplomanizi türkiyede aldiysaniz.

Eşim ve ben de aynı düşüncedeyiz.Bizim tek kötü yanımız ikimizin de avukat olması,gitmeyi istediğimiz ülkelerde maalesef mesleğimizi yapamayacak oluşumuz.Bir kızım var ve acı ama ülkemde büyütmek istemiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Takipteyim konuyu:)

Ben almanyada yasiyorum. Dil ve kültür bakimindan türkiyeden coook farkli, aslinda iyi düsünmüssünüz azerbaycan dil bakimindan uygun.Ayrica meslektasiz. Evet diploma konusunda sorun yasayabilirsiniz diplomanizi türkiyede aldiysaniz.
Evet diplomamı Türkiye'de aldım. Almanya'ya girerken yarım saat ahiret sorusu sordular, artık mülteci almak isteyeceklerini sanmıyorum.

Bakın illa siyasete doğru gidiyor belki gelen mülteci ler den bahsediyorsunuz

Ama sunu bilin ki bir çok ülke çok.uluslu

Çok.demisimdir bu forumda ben göçmenim ha tabi dedelerin babaları karaman dan götürülmüş o ayrı ama ben kendimi azınlık hissetmiyorum,n eden ,burası benim ülkem

Sadece biz değiliz ki ülke büyük nüfus çok her millet de olması normal

Bakın zor bir zamandan geçiyoruz ama bunun tek.sorumlusu birileri değil

Biz bir.olucaz ülkemizde kalmazsak,.ülkesinden kaçıp gelenleri eleştirme hakkımız da ortadan kalka
Biz genciz sahip cikicaz ülkemize

O lider Amerika ne halde siyaset dışı konuşuyorum kuzenim üniv için gitti banklar sokaklar dolu milyonlarca insan asevinden yemek yiyor berbat halde gosteeilen kısmı ile ülke genelinin alaksi yok diyor, insan hakları yok.polis kelime etmeden vuruyor,

Back
X