Bakın ban yememek ve konu başka yerlere gitmesin diye size cevap yazmak istemedim. Ama olan oldu artık..Neden Atatürk'ü gösterdim biliyor musun? Ben laik eğitim istiyorum ama bu ülkenin çoğunluğu bunu istemiyor. Ben de şöyle düşünüyorum, madem bu ülkede insanlar bu şekilde yaşamak istiyor o zaman ben çocuğumu istediğim şekilde yetiştireceğim yere gideyim. Kimseyi aşağılamıyorum, yadırgamıyorum, eleştirmiyorum. Efendi gibi pılımı pırtımı toplayıp gitmek istiyorum. Ben nasıl çocuğum için bir gelecek hayal ediyorsam, herkesin de çocuğu için dilediği bir gelecek var ve ben saygı duyuyorum. Ama bana saygı duymayan bir kesim var. Bu yüzden endişe taşıyorum. Benim her milletten arkadaşım var, çocuğum da hoşgörülü olsun, hatta kendi dinini kendisi seçsin benim bu konuda asla dayatmam olmayacak. Ama endişe duyuyorum ya böyle yetiştiği için dışlanırsa diye..Ayrıca Atatürk ömrünü cephelerde bu millet için çürütürken, Anıtkabir'e oyun parkı yapıldı, heykeli yıkıldı. Bunlar toplumu ayrıştırmıyor mu? Ayrıştırıyor. Ne yapılıyor? Hiçbir şey. Tek taraflı bir tutum varken bana bencillikten şundan bundan bahsetmeyin. Olan tek bir şey var: Haksızlık..