Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabi ki fotoğraf çekmesi yanlış ama ne yapacak ki belli ki hoşuna gitmiş eve gidince çocuğuna filan gösterecektir. Sinir olmakta haklısın ama kötü amacı yoktur Sakin ol
La havle diyorum ... İnanın oğlunuz öldürüldü sandım siz hiç Korkmaz mısınız kurban olduğum rabbimin gücüne gider de hakiki bir dert verir diye Allah korusun sonra resmini çekse ne olacak ne yapabilir? La havle ...
Basligi bir kenara koyarsak konu sahibinin bu kadar sinirli olmasini anliyorum. Cogu konuda rahat davranan ve abartmayan biriyimdir ama benim de cok sinirime gidiyor izinsiz fotograf cekilmesi.
Herkes demis ne var canim sevimli bulmustur en fazla internete atar. E zaten daha fazlasina da gerek yok, belki benim bu konuda hassasiyetim var ben koymuyorum cocugumun ve kendimin resimlerini internete?
Ay o kadar bebek fotografi var naapsin senin cocugunu deniyor, madem bir sey yapmicak niye cekiyor?
Madem cekiyor niye izin almiyor gizli cekiyor? Cok mu zor bebeginiz cok tatli masallah bir fotografini cekebilir miyim demek?
Kaldi ki konu sahibi ayy cocugumu yiyecükleer demiyor sadece niye kadin bu kadar tribe girip gizli cekiyor, masum bir fotografsa niye izin almiyor diye aklina süphe girmis burda da paylasmis.
Ay o degilde o baslik ne kiz ödümüz koptu burda Allah iyiligini versin :-D
Yaa ama ben hala çok kötüyüm niye oğlumun Koruyamadım kadına bişey diyemedim diye haklısın başlık abartılı olmuş ama şuan öyle Bi moddayım inanki. Gizli çekmesi hiç hışuma gitmedi
Kendinizi böyle bişey için bukadar hırpalamak lüzumsuz birdahakine tepki verir silmesini rica edersiniz böyle birşey olduğunda..İnsanlar neler yaşıyor trajedi yapmanın manası yok böyle bir olayı
Bişey yapmaz dimi ya ben bilmiyorum çocuğum konusunda çok hassasım sanırım. Kadın 40 yaş üstü, o yüzden gücen vermedi. Genç olsa bu kadar takmazdım gençlik işte derdim. Bu kadın niye çekiyor @
Resimle ne yapabilir?belki uzaktaki torununa benziyor ondan çekti belki hiç çocuğu yok içi ısındı ondan çekti tabi sorsa daha iyiydi ama çıkın lu dram kafasından bu ne yaa gorende cocugunu kacırdılar da dilendiriyorlar sanır
Ya çocuğunuza taciz tecavüz falan oldu sandim
Ne biçim başlık o...
Bi kaç gün kapıyı bacayi kitli tut bence pek dışarıda cikma takip makine ettiyse Allah korusun
ne yaptığının farkında olmayan cahil aptal bir kadının hareketine maruz kalmışsın. ben olsam orada kadına sinirli şekilde hesap sorardım ama geçmiş artık. başlığı da bu kadar dramatikleştirmeye gerek yoktu.