Baktim. Ama 2 yas öncesi burda alan yok. En azindan yakinlarimizda yok. Ne yapacağımı hic bilmiyorum. Kendini terk edilmis gibi hisseder dediler krese birakirsan.. zaten çok üzülüyorum bunu duyunca içim parçalandı :'(Herkes bir sekilde birakiyor cocugunu bakiciya cunku calismak zorunda, kendini uzme. Onun daha guzel bir gelecege sahip olmasi herseyden onemli. Dahasi annesinin ayaklari uzerinde durabilen, ekonomik ozgurlugu olan ve kimseye muhtac olmayan bagimsiz ve mutlu bir birey olmasi bence paha bicilemez. Ne mutlu sana ki bunca zaman kendin bakabilmissin, aramizda 3-4 aylikken bakiciya birakip calisanlar var. bakicidan huzursuzsan krese de gonderebilirsin hic baktin mi?
Evde biraksanda aynı zamanla sende oda alışacak bu durumaBaktim. Ama 2 yas öncesi burda alan yok. En azindan yakinlarimizda yok. Ne yapacağımı hic bilmiyorum. Kendini terk edilmis gibi hisseder dediler krese birakirsan.. zaten çok üzülüyorum bunu duyunca içim parçalandı :'(
Canim duygusal davraniyorsun anliyorum seni ama bak degindigim noktalar cok onemli, sen ona daha iyi bir gelecek sunmak icin calismak zorundasin, pek cogumuz gibiBaktim. Ama 2 yas öncesi burda alan yok. En azindan yakinlarimizda yok. Ne yapacağımı hic bilmiyorum. Kendini terk edilmis gibi hisseder dediler krese birakirsan.. zaten çok üzülüyorum bunu duyunca içim parçalandı :'(
Baktim. Ama 2 yas öncesi burda alan yok. En azindan yakinlarimizda yok. Ne yapacağımı hic bilmiyorum. Kendini terk edilmis gibi hisseder dediler krese birakirsan.. zaten çok üzülüyorum bunu duyunca içim parçalandı :'(
Kreşe verince terkedilmiş falan hissetmiyorlar..
Yakınınızda yoksa servisler istediğiniz yerden alıyorlar..
Asıl evde bakıcıyla ne olacak ne kadar gelişecek?
Ben de iyi ki çocuğumu iki yaşından önce kreşe vermişim diyorum hep..
Evde kalsaydı şu anda bu kadar başarılı olmayabilirdi..
çocuğunuz ne kadarlık kreşe başladı?
benimki 2 yaşında başladı, ben de çok memnunun.
2 numara için şimdiden planlar yapıyorum.
Terk edilmiş mi hisseder?? Bu süper yorumu yapan arkadaşın eğitim düZeyi neydi acaba, pedagog sanıyordu kendini galiba, işkembeden sallamış..Baktim. Ama 2 yas öncesi burda alan yok. En azindan yakinlarimizda yok. Ne yapacağımı hic bilmiyorum. Kendini terk edilmis gibi hisseder dediler krese birakirsan.. zaten çok üzülüyorum bunu duyunca içim parçalandı :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?