Oğlumu Sanki Ben Değil Kayınvalidem Doğurmuş..

Bu konuda çok sinirlenirim ben.Evlendikte evladıma çok düşkün olurum bunu biliyorum.
Nedir bu yaşlı başlı insanlardaki inat etmeler anlamıyorum.
Bizde bir laf var "sәnin harana yaraşır":ukala:

Açık açık düşüncelerinizi söyleyin
Ya da mesafe koyun sürekli size gelemesin bu kadar rahat davranamasın

Açık açık düşünceleri söylemek mümkün değil kadın her şeye bayılıyordu. Suçlu kim tabi ki bennn :D ne dert oldum bu aileye anlatamam size :D :D arsızlaştım şimdi ama canımdan can aldılar. İş eş de bitiyor tatlım eşin biraz destek ise hayatı yaşıyorsun yok değil ise hayatı çekiyorsun.. bende çektim. Taa ki elti gelene kadar valla çok imreniyorum ama uzak kalsınlar diyorum. Aynı kişinin geliniyiz ama sanki ben şeytana eltim meleğe gitmiş öyle değiştiler.İş kocada anladım =)

Bu konuda çok sinirlenirim ben.Evlendikte evladıma çok düşkün olurum bunu biliyorum.
Nedir bu yaşlı başlı insanlardaki inat etmeler anlamıyorum.
Bizde bir laf var "sәnin harana yaraşır":ukala:

Çözmüş değilim ama şunu iyi biliyorum , bu devirde eden yaranıyor ben salakmışım azıcık :D Bİr de eş unsuru var tabi.

Benim eşim çoooook şükür gördü anladı hak veriyor artık ama bir şey ifade ediyor mu açıkcası çok değil.Çünkü benim en güzel zamanlarım gitti heyecanım ilklerim gitti. Giden benden gitti..

Ay qız kişiler öyledirler.
Anneleri ne yapsada onlar için çok deyerlidir.:KK45:
Ne hayallerle evlenmek istiyoruz neler oluyor yahu...

Ay qız kişiler öyledirler.
Anneleri ne yapsada onlar için çok deyerlidir.:KK45:
Ne hayallerle evlenmek istiyoruz neler oluyor yahu...

Hayaller ve hayatlar maalesef..

Rabbim evladıma sağlık sıhhat versin bana sabır sağlık versin.. Her şeye değer çok şükür Rabbim en büyük nimetini bahşetti bana.

Back
X