- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
Al benden de o kadar cnm. Gözlerimin içine bakardı.Bir an önce evlenelim diye az baskı yapmadı. Aklı çıkıyordu birşey olacakta nişan bozulacak diye. Ve beni sevenlerde çok uyarmıştı bu kadınla işin iş senin az bilmiş değil diye. Daha düğün alışverişlerinde başladı gerçek yüzünü göstermeye. Var ya bir söz akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin. Cuk oturuyor ona. Bana dokunmadığı sürece bende birşey yapmıyorum. Ama bazen çileden çıkarıyor o zaman da kendime engel olamıyorum ne yazık ki(
inanmıyorum aynı ya sürekli arıyordu beni ne zaman gelelim kızım ailene söyle artık die..aynen yatak odası takımı bakıyoruz bana dedi ki ben yatak odamı değiştirecektim sen benim önüme geçtin dedi..Kıskançlığın bu kadarını görmemiştim doğrusu da .işte o zaman akıl edememişim görmemişim..Bende eskiden hep susardım şimdi laf sokuyor ise bende devamını getiriyorum..Sağlığımdan oluyorum psikolojim bozuluyor sinirlenince üzülünce migren coşuyor..Rabbime haval ediyorum..Rabbimin terazisinde kimsenin hakkı kimsede kalmıyor..