• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu Sanki Ben Değil Kayınvalidem Doğurmuş..

Al benden de o kadar cnm. Gözlerimin içine bakardı.Bir an önce evlenelim diye az baskı yapmadı. Aklı çıkıyordu birşey olacakta nişan bozulacak diye. Ve beni sevenlerde çok uyarmıştı bu kadınla işin iş senin az bilmiş değil diye. Daha düğün alışverişlerinde başladı gerçek yüzünü göstermeye. Var ya bir söz akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin. Cuk oturuyor ona. Bana dokunmadığı sürece bende birşey yapmıyorum. Ama bazen çileden çıkarıyor o zaman da kendime engel olamıyorum ne yazık ki :((

inanmıyorum aynı ya sürekli arıyordu beni ne zaman gelelim kızım ailene söyle artık die..aynen yatak odası takımı bakıyoruz bana dedi ki ben yatak odamı değiştirecektim sen benim önüme geçtin dedi..Kıskançlığın bu kadarını görmemiştim doğrusu da .işte o zaman akıl edememişim görmemişim..Bende eskiden hep susardım şimdi laf sokuyor ise bende devamını getiriyorum..Sağlığımdan oluyorum psikolojim bozuluyor sinirlenince üzülünce migren coşuyor..Rabbime haval ediyorum..Rabbimin terazisinde kimsenin hakkı kimsede kalmıyor..

S.a.

Çok daraldım..Hep diğer başlıklar altından yazdım bugüne kadar sorunlar bitmeyince de başlık açayım dedim..

Herkes gibi benim sorunumda kayınvalidem..Evlendiğimden beri hep hayatımıza karıştı..Onun yüzünden o kadar çok sorun sıkıntı yaşadık ki anlatmaya dermanım yok..5 Aylık bir oğlum var..Hamileleğim boyunca kayınvalidem bana taşıyıcı anneymişim gibi davrandı..Nefret etmeye başladım..Oğlum dünyaya geldi yine aynı..Ne giydirdiğime bile çorabına bile karışıp beni deli ediyor..Hala kendi doğurmuş gibi seviyor..Deli oluyorum..Annesinin kuzusu die seviyor..Şİmdiye kadar ağzından belki 10 defa babaanne kelimesini duymadım..İnsan babaannesinin bitanesi kuzusu die sever..Hadi bunları geçiyorum ne zaman oğlum bana gülse alıp sevsem kadının yüzü düşüyor sanki çocuğunu zorla aldım seviyorum gibi sinirime dokunuyor..Valla artık ne yapacağımı bilmiyorum..Hayatımda bu kadar kıskanç birini görmedim yaaa..Şİmdi insanlık yaptım çıkardım yanına sevsin die..Kanepe bıraktı içeri gitti bende düşmesin die kucağıma aldım..Artık yuvarlanmaya dönmeye başladı..Aldım paşamı kollarını öpüyorum paşacım diyorum yüzü asılıyor hemen deli oluyorum bende..

Düşünün banyo yaptırıyoruz 1.5 aylık felan güya bana yıkamayı öğretiyor başını şampuanladım o da oğlumu tutuyor elim başında elimi ittirdi kendi yıkamaya başladı şooooook oldum ya oha dedim..

Bir yere gideceğiz ya gelir 1 saat önceden şunu giydir bunu giydir..Deli oluyorum yarım saat bir saat bırakıyorum hemen su veriyor sanki ben vermiyorum benim oğlumu 9 ay karınımda taşıdığım bebeğimi benden daha fazla düşünemez ya yok böyle bişey ya..!!!

Bir defasında 3 aylık bal verdi alerji oldu verme dediğim halde gözümün önünde verdi üstelik 1 yaşına kadar yasak olduğunu bildiği halde doktora götürdük şükür eşim de yanımda idi öldürecek misiniz çocuğu die bağırdı..1 yaşına kadar inek sütü bal kesinlikle yasak..Deli olmuştum ya onca krem ilaç kullandım hala izleri var..

Çok uzun oldu ama çok doldum..Mübarek Ramazan günü deli ediyor Beni..Rabbime haval ediyorum..

Rabbimden dileğim ben onun gibi olmam..Bunun için öyle çok dua ediyorum ki Rabbim biliyor..

aynı dertler bendede var benimde kızımı annem annnem diye seviyor kaynanam agladıgı zaman kucagımdan almaya kalkıyor bagırıyorumsaglık ocagına kontrole gidiyoruz hemşire soru soruyor bana yapıyoruz ediyoruz evet evet diyor işitme testinde odaya bir kişi giriyor ya kaynanam girdi şok oldum bazen sen çocuga bak benimm işim var diyorum oda kocasına veriyor peşimden geliyor masaj yapıyorum ırak bırak üşüyecek diyor millete bir anlatışı var sanki gece gündüz o bakıyor halbuki susturamaz bile gezmeye gidecez kocasının yanına öne oturmaz gelir arkada oturur arabadan inerken çocugu ver der misafirlige gideriz bizimki uyanır koşa koşa almaya gider ben piyonum süt annesiyim sanki baktım olmuyor artık çıkmıyorum üst kata 2 gündür inş çıkmamda yaaaa

ıyyyyyyyy!nefret ediyorum böyle kaynanalardannnnnn....benimki,gözlerimin içine baka baka,bakalım napıcak deyip emzirmişti kızımı:27:çocuk emmeye başlayınca da pis pis sırıtmıştı....:41:

ıyyyyyyyy!nefret ediyorum böyle kaynanalardannnnnn....benimki,gözlerimin içine baka baka,bakalım napıcak deyip emzirmişti kızımı:27:çocuk emmeye başlayınca da pis pis sırıtmıştı....:41:

varyaaaa bir uçarım onaaa :)
benimkide doğurmadan önce havaya girmişti, şunu yaparız bunu yaparız...
Annesinin bileceği iş o dedim :)
İyiyiz şuan, çalışıyorum ben o bakıyor oğluma, akşam eve gidince kendim ilgileniyorum karışan yok.
Allah bozmasın.

Ya birde doğumdan sonra hemşire "annem" diye sevmişti oğlumu :))
Kayınvalidemin yanında arkadaşıma anlattım "sıkacaktım boğazını benim bebeğime annem dedi diye" faydalı oldu hehehe

Son düzenleme:
Kızlar rahat olun,bebek biraz büyümeye başlayınca o ayrımı yapacak merak etmeyin.Bende hemen hemen buna benzer olaylar yaşadım ama arkadaşınki gibi değil tabii.Hep benim oğluma benden fazla sahiplenmek istedi.Allahtan yakın değildik birbirimize mesafe olarak.Çocuk onun kucağında durdukça bana hava atarak bakıyordu resmen sanki bak beni daha çok seviyor der gibiydi.Severdi onu oğlum ama beni sevdiği gibi değil.Ben onun annesiyim yaa.Ağladığında bana gelmek isterdi bozulurdu kaynanam.Hiç unutmam köyde bir düğüne gitmiştik.Oğlum kaynanamın kucağında ama kaynanam nasıl mutlu,erkek torun kucağında diye ağzı kulaklarında.Sonra oğlum gürültüden huysuzlandı bana gelmek istedi.Vermemek için çok direndi kaynanam hatta komik durumlara düştü.Ne bileyim işte çocuk sussun diye garip garip hareketler o bunu yaptıkça çocuk dahada ağlamaya başladı.Ben almak istiyorum o güya annesi kendisiya vermiyor bir türlü.Artık eş dost müdahale etti ver annesine de sustursun yazık ağlatmayın belli anneyi istiyor dedilerde zor bela verdi.Ama tabii suratı asıldı morali bozuldu çocuk onda durmadı diye ama ne gerek var.Tamam torun tatlıdırda bu kadar abartıp bizim sinirlerimizle de oynamasınlar lütfen.

ayyy benim eşimin aileside çok istiyor torun falan böle yaparlarmıki yaww yani kesin üzerine titrerler ama ben paylaşamam okadarda uzun boylu değil...korktum bi an

aynı dertler bendede var benimde kızımı annem annnem diye seviyor kaynanam agladıgı zaman kucagımdan almaya kalkıyor bagırıyorumsaglık ocagına kontrole gidiyoruz hemşire soru soruyor bana yapıyoruz ediyoruz evet evet diyor işitme testinde odaya bir kişi giriyor ya kaynanam girdi şok oldum bazen sen çocuga bak benimm işim var diyorum oda kocasına veriyor peşimden geliyor masaj yapıyorum ırak bırak üşüyecek diyor millete bir anlatışı var sanki gece gündüz o bakıyor halbuki susturamaz bile gezmeye gidecez kocasının yanına öne oturmaz gelir arkada oturur arabadan inerken çocugu ver der misafirlige gideriz bizimki uyanır koşa koşa almaya gider ben piyonum süt annesiyim sanki baktım olmuyor artık çıkmıyorum üst kata 2 gündür inş çıkmamda yaaaa

puffff Rabbim hidayet versin inş. ben anlamıyorum ya çözemiyorum..Kayınvalide değilller sanki eltiler de yarışa giriyorlar bizimle..

neeeeeeeeeeee kayınvaliden mi emzirdi :52::52::52::52::52::52::52: valla bilmiyorum tepkim ne olurdu ama kesin doğur bir tane kendini benim çocuğumda tatmin etme 3 tane az gelmiş4. de yap derdim ve sanırım sonrasında dünyanın lafını söylerdim..Herkese de söyler rezil ederdim..

varyaaaa bir uçarım onaaa :)
benimkide doğurmadan önce havaya girmişti, şunu yaparız bunu yaparız...
Annesinin bileceği iş o dedim :)
İyiyiz şuan, çalışıyorum ben o bakıyor oğluma, akşam eve gidince kendim ilgileniyorum karışan yok.
Allah bozmasın.

Ya birde doğumdan sonra hemşire "annem" diye sevmişti oğlumu :))
Kayınvalidemin yanında arkadaşıma anlattım "sıkacaktım boğazını benim bebeğime annem dedi diye" faydalı oldu hehehe

Bende çalışacağım diyordum hep ama vazgeçtim şuan istemiyorum..Zorunlu bir durum Olmadığı sürece de çalışmayı düşünmüyorum..

Kızlar rahat olun,bebek biraz büyümeye başlayınca o ayrımı yapacak merak etmeyin.Bende hemen hemen buna benzer olaylar yaşadım ama arkadaşınki gibi değil tabii.Hep benim oğluma benden fazla sahiplenmek istedi.Allahtan yakın değildik birbirimize mesafe olarak.Çocuk onun kucağında durdukça bana hava atarak bakıyordu resmen sanki bak beni daha çok seviyor der gibiydi.Severdi onu oğlum ama beni sevdiği gibi değil.Ben onun annesiyim yaa.Ağladığında bana gelmek isterdi bozulurdu kaynanam.Hiç unutmam köyde bir düğüne gitmiştik.Oğlum kaynanamın kucağında ama kaynanam nasıl mutlu,erkek torun kucağında diye ağzı kulaklarında.Sonra oğlum gürültüden huysuzlandı bana gelmek istedi.Vermemek için çok direndi kaynanam hatta komik durumlara düştü.Ne bileyim işte çocuk sussun diye garip garip hareketler o bunu yaptıkça çocuk dahada ağlamaya başladı.Ben almak istiyorum o güya annesi kendisiya vermiyor bir türlü.Artık eş dost müdahale etti ver annesine de sustursun yazık ağlatmayın belli anneyi istiyor dedilerde zor bela verdi.Ama tabii suratı asıldı morali bozuldu çocuk onda durmadı diye ama ne gerek var.Tamam torun tatlıdırda bu kadar abartıp bizim sinirlerimizle de oynamasınlar lütfen.

hehehh benim ki de bozuluyor =D bana da aynısını yaptı ağladı uğunarak ama ilk defa 4 aylık felandı sanırım ayy ver diyorum oğlummmmm diyor sarılıyor yok bişey diyor ama nasıl ağlıyor bir de ilk defa öyle ağlayınca içim acıdı parçalandı anne ver diyorum arkasını dönüyor anne ver işte susmuyor dedim vermedi kadın salona gitti kayınbirader geldi bu defa o aldı harun ver ağlıyor ya diyorum yok yok amcam bişey yok nie ağlıyorsun diyor ya durmuyor işte ver dedim aldım kucağıma lak die sustu çok biliyorlar zaten annecilik oynamayı..

Kesinlikle..Hem kendi kendilerini rezil ediyorlar..

Mesela benim eşimin yanında babaannesi bitanesi aşkı diye sever..Benim yanımda annesinin bitanesi annesi kurban olsun sana kendi kendi rezil ediyor küçük akıllı..Geçen gün eşim evde pc başnda bizde salondayız..Geldi yüksek sesle babaannesi nin bitanesi diyee seviyor bende i,çerisi soğumasın die kapıyı kapattım yemin ediyorum kapı kapanır kapanmaz hemen annesinin kuzusu bu kuzusu bende yandan pis pis güldüm odadan çıktım..Sonra annesi yelek verde amcasına götüreyim sevsin..Sevecekse gelsin burada sevsin dedim sesini çıkaramadı..2 dk sonra amcası geldi sevdi aşağıda..benden 1 yaş küçük öyle yukarı yolla seveytim demez gelir sevez ama kayınvalidem nedense hep yukarı götürmek ister..Artık müsade etmiyorum nieye benişm yanımda sevmiyor ne yapıoyr yukarıda kesin ağzını bir kaç lokma bişey veriyordur ben aç bırakıyorum ya..

ayyy benim eşimin aileside çok istiyor torun falan böle yaparlarmıki yaww yani kesin üzerine titrerler ama ben paylaşamam okadarda uzun boylu değil...korktum bi an

canım benim benimkinin yaptığı normal boyutlarda değil..Eşimin ynaında farklı benim yanımda farklı konuşuyor benim sinirimi bozan bu herkesin yanında annem diye sevse ok diyeceğim kadın ağız alışkanlığiı felan filan ki bu da normal olmaz..ama farklı davranınca altında bişey aramıyor değilim artık sallamıyorum gülüyorum kendi kendini rezil etmeye doymuyor ise yapacak çok fazla bişey yok..Eskisi gibi susmuyorum..

Adım kötü geline çıkacak ama olsun oğlumdan hiç kimse hiç bişey daha değerli değil =)))

Rabbim sabır veriyor ama bazen tahammül edemiyorum.. Tebrik ederim canım..

O Kesin bunu eşim de kayınpederim de biliyor ki babam eşime söylemiş annen çok kıskanıyor seni paylaşamıyor die kabul edilir şey değil ama anlamaya çalışırım da oğlumu nie kıskanıyor ben alınca yüzü düşüyor onu çözemiyorum..Tabi ki biliyor dengesiz ne yapalım diyor..Yapacak bişey yok gerçekten..Babama söylemiş çok üzüyor yapmasın böyle die babamda konuşmuş kayınvalide ile ama sonuç aynı değişmiyor kadın..

Bir de küsme huyu yok mu deli oluyorum valla..Sanki eşimin annesi değil de eski sevgilisi inanın bunu eşime de diyorum sanki üstüne kuma gelmişim..

canım kayınvalide sorunu bi bendemi diyordum sanırım herkeste korkuyorum sinirden bebşşimi düşürcem diye şuan 2 aylık hamileyim şimdiden kazaklar yelekler ceketler işlendi ama benim giydirecegim şeler degil üniversiteye kadar giyicek diyor sürekli ogluma çeksin ogluma çeksin diyip duruyor sinir oluyorum bende dedim annesine çeker onun güzelligi dedim sustu kaldı :)) ama sabır sabır nereye kadar oglunu kıskanmaktan usandı sanırım tırnaklarını çekti üzerimizden ben çok takıyorum kafama çok deli ediyor ama eskisi gibi degil artık çok karışamıor gözünün önüne baktırdım artık,eskiden her dedigini yapıyordum haftasonları kocamla gezecegim yerde kaynanamı gezdiriyorduk yazık diyorduk kaynanadan çekmiş iyi bi kadın ama baktım her haftasonu arıyorlar gelin şu işi yapıcaz oglum gelin yardım edin sadece orada durup gelmiş olmak için haftasonu oglum geldi demek için.bizde insanız ama ben 1 senedir susuyorum artık ifadelerimde degişti sinirden ne yazacagımı bilemiyorum :41:

canım kayınvalide sorunu bi bendemi diyordum sanırım herkeste korkuyorum sinirden bebşşimi düşürcem diye şuan 2 aylık hamileyim şimdiden kazaklar yelekler ceketler işlendi ama benim giydirecegim şeler degil üniversiteye kadar giyicek diyor sürekli ogluma çeksin ogluma çeksin diyip duruyor sinir oluyorum bende dedim annesine çeker onun güzelligi dedim sustu kaldı :)) ama sabır sabır nereye kadar oglunu kıskanmaktan usandı sanırım tırnaklarını çekti üzerimizden ben çok takıyorum kafama çok deli ediyor ama eskisi gibi degil artık çok karışamıor gözünün önüne baktırdım artık,eskiden her dedigini yapıyordum haftasonları kocamla gezecegim yerde kaynanamı gezdiriyorduk yazık diyorduk kaynanadan çekmiş iyi bi kadın ama baktım her haftasonu arıyorlar gelin şu işi yapıcaz oglum gelin yardım edin sadece orada durup gelmiş olmak için haftasonu oglum geldi demek için.bizde insanız ama ben 1 senedir susuyorum artık ifadelerimde degişti sinirden ne yazacagımı bilemiyorum :41:

hahahha iyi yapmışsın :D

muhtemel şimdi bebeğini büyütüyorsundur..Ne zaman düzelir diye bakma düzelmiyorlar inan sadece dönem dönem inişler çıkışlar oluyor..Rabbim yardımcın olsun inşallah arkadaşım..

zor bi durum. o kadar çok ki bu sıkıntıyı yaşayan. Allah sabır versin,başka ne denir:31::31:

zor bi durum. o kadar çok ki bu sıkıntıyı yaşayan. Allah sabır versin,başka ne denir:31::31:

Amin inşallah..Biliyorum kendime de benim gibi olanlara da dua ediyorum..Oğlum büyüdükçe farklı sorunlar çıktı çıkıyor..Yeni konularda paylaşıyorum..Buraya yazarak rahatlıyorum ancak..

zor bi durum ama bırakın sevsinler ne olcak surat asmasından ne olcak kıyafet o kdar önemlimi evde istediğinizi giydirin babaanne istediğini giydirsin ne olcak

Ya bebeği emzirmek nedir..
Buna çoğu anne 'asla' izin vermez..Peki izin verenler nasıl veriyor anlamıyorum.

Benim çocuğumu eşimin annesi emzirecek öyle mi?
Hemde benim gözümün içine baka baka,yada arkamdan gizli gizli ..
Deliririm,geberirim,çıldırırım,katil olurum!....
Bir sabi sübyanla dalga geçmek,o bebeğin melekliğinden faydalanmaktır bu!
Katili olurum Allah ıma.!

zor bi durum ama bırakın sevsinler ne olcak surat asmasından ne olcak kıyafet o kdar önemlimi evde istediğinizi giydirin babaanne istediğini giydirsin ne olcak

Konu sahibi torunlarını sevmelerine zaten birşey demiyor ki!
Siz dikkatli okumadınız galiba..
Babanne bilmem kaç çocuk büyütmüş,hevesini almış.
Neden babannesinin zevkine göre giydirsin bir anne çocuğunu ya?
Babanne bu tavırlarda bulunmasa,eminim konu sahibi,kayınvalide demeden ona sorar,ve ona güzellik yapmak için dediğini giydirir..ama bu işler zorla,sıkarak olmaz.

Not:Günceli baya eskimiş konu üzerine yorum yapmak,bitmiş bi konuyu güncellemek istemezdim..ama konu malum dayanılmaz!

kayınvalidenin ağzına ağzına terlikle vursaydın uçan tekme atsaydın keşke sapık mıdır nedir.

resmen midem bulandi :50: babanne nasil torununu annenin gozu onunde emzirmeye kalkisir yaa :50: Allah korusun, dusundukce sinirleniyorum. cok garip birsey bu yaa...insan evladini baska turlu sahipleniyor yaa..kayinvalidem degil annemde ayni seyi yapmis olsa tepkim herhalde ayni olurdu..Allah korusun.

resmen midem bulandi :50: babanne nasil torununu annenin gozu onunde emzirmeye kalkisir yaa :50: Allah korusun, dusundukce sinirleniyorum. cok garip birsey bu yaa...insan evladini baska turlu sahipleniyor yaa..kayinvalidem degil annemde ayni seyi yapmis olsa tepkim herhalde ayni olurdu..Allah korusun.

Pislikten öte değil bu canım..
O bebek,annesi sanıp emiyor,ne acı!
Buna izin verenleride harbiden anlamıyorum!

Ben asla ama asla sevmesinler demedim..Demedim şu zamana kadar..Sorun kıyafet değil zaten..Sorun benim oğlum üzerimde bu konuyu açtığım zaman için konuşuyorum hiç bir hakkımın olmaması sanki taşıyıcı anneymişim gibi davranılması..Şuan oğlum Rabbim nasip eder ise 2 yaşına 1 ay kaldı..Çok farklı sorunlar var..Kadın değişmedi bebekken kıyafet..Şİmdi çikolatalar şekerler saçı vs. vs. devam ediyor yani..

Back
X