- Konu Sahibi tacsizprenses
ah nedir bu cektimiz anlamiyorumki...ben 3 senelik evliyim esimin aylesiyle üc senedir görüsmüyoruz. su son 2-3 ay görüsmeye basladik.. annesi hastaydi . bende esim üzülmesin diye gidelim görelim diye israr ettim. etmez olaydim. ne zaman görüsmeye basladik sorunlar basladi. kafayi bizimle bozmuslar. her hafta sonu onlara gidelim istiyor. haftani her günü telefonla görüselim istiyor. üstelik ayni sehirdeyiz. benim aylem 800 km uzakda oldugu halde, senede birkere belki gördügüm halde kiskaniyorlar.
iyilik yaramiyor. hamile oldugmu duydular ...ne arayip gözümüz aydin dediler nede 20 dakikalik yol geldiler. 1 hafta sonra telefonda.." biz düsündük tasinik, birsey demek yada yapmak gerekmedigne karar verdir " dediler. gelde kafayi yeme. insan en azindan tebrik etmezmi. lafa gelnce cok seviyorlar cok özlüyorlar.
iyilik yaramiyor. hamile oldugmu duydular ...ne arayip gözümüz aydin dediler nede 20 dakikalik yol geldiler. 1 hafta sonra telefonda.." biz düsündük tasinik, birsey demek yada yapmak gerekmedigne karar verdir " dediler. gelde kafayi yeme. insan en azindan tebrik etmezmi. lafa gelnce cok seviyorlar cok özlüyorlar.