- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
Demin öyle eltim kayinvalideme yapiyor fln yazdim da..
Bende Teyze oldum üc hafta önce kiz kardesim yan binada oturuyor tabiki 24 saat ona gitmiyorum ama nasil desem yegenimi cok seviyorum mesela gitdim mi kimseyle ilgilenmem ellerini öperim ayaklarini kucagima alirim tabikide kiz kardesim istedigi an hemen veririm ama teyze derler ya anne yarisi gercekten öyleymis bunu fark etdim bir gün görmesem özlüyorum sanki kendi kizim gibi böyle sanki canimdan bir can gibi galiba k.v dende de bu duygular var tabi biraz abartiyor ama cigeri o insanin ay bak özledim simdi :) üc haftada heryer onun resimleri ile doldu![]()
Herkes beni yanlış anlamış sanırım canım sevsin torunu torununu esirgeyecek değilim sadece annesi benim benim isteklerim önemli ne yedireceğime ne giydireceğime uyku düzenine ben karar veririm o sadece sever..Olması gereken bu..
yarama bastın valla bacım herşeyine ama herşeyine karışıyor tuvalet eğitimine başlıcak lazımlık alıcam öle başlıcam dedim amann ne gerek varmış tuvalete götür diyor bide alafranga değil normal oturmalı çocuk orda nasıl yapsın hem mikrop kapar herşeyi onlar biliyo biz kör cahil hiçbişeyden haberimiz yok kız inanki bende şimdi düşünmeye başladım acaba kıskanıyomu diye öyle sahipleniyor etrafımdada görüyorum ya arkadaşlarımında kayınvalideleri var öyle karışanı ben görmedim daha dışarısı o kadar sıcak çocuğun üzerine iki kat uzun kollu badi giydirmiş çocuğun vucudu nasıl sıcak ateşi çıkıcak sandım ya anne çıkar hava sıcak bişey olmaz inşallah diyorum yok hasta olurmuş ya çocuk bu olursada dr var hastane var yani bende çocuğu havasına göre ayarlıyorum artık bebeklitne çıktı 2 yaşına buçuk yaşında oluck halada acayip bir korumacılığı var grip olmuşta 1 ay atlatamamış ya dedim nerde atlatamadı gayet sağlığıda yerindeydi ateşi yoktu öksürüğü yokt gripte salgın bişey ne yapalım çocuğu cam kafestemi yaşatalım oda bizim ortamımıza alışması lazım senin gene elini ittirmiş benim kucağımdan zorla aldı çay içiyorduk üzeri kalındı allahtan kızımın ama çayda çok sıcak değildi çayın sonuydu koymuştum bardağa ben arkamı dönmemle kızım bardağı eline almış içmek istedi ben hemen farkettim çıkardım üstünü bişey olmadı allahtan ben bakarken kızıma müdahele etmeye çalışıyorum kaynanam ordn bağırıyo kızımı kucağımdan bi kaptı bende bağırdım tabi öyle sinirlendim ama anlatamam ne demek ya ne hakla giriyor benim kzıımla arama çözemiyorm tamam seversin yanlış bişey olduğunda uyarırsın ama bu ne ya yemesinden uyksuna giymine banyosuna içtiği şeylere kadar karışıyo dahda neler dr umuza bile karıştı yok onu sevmemiş ama dr çok iyi ne yapalım dedim dr un tedavesi önemli oturupta sohbet etmeye gitmiyoruz oraya kendi büyütmüş ya çocuk allahtan bizi bişi bilmiyolar sanıyo banada karşıyo çok bigün patlıcam ama dur bakalım inş kötü bişey olmaz ama sabrım kalmdı![]()
Herşeyi kendileri bilir zaten doğrusunu bilseler içim yanmaz..Benim ki oğluma bal verdi bişiycik olmaz dedi ama 2 ay oldu alerjinin yeri geçmedi ben verdim hepsine bak ölmüşler mi dedi doktorlar da yeni yeni şeyler çıkarıyor diyor sinir oluyorum ben zaten alerjik bir bünyeye sahibim sürekli antistaminik kullanan biriydim..Yani daha tehlikeli daha çok dikkat edilmesi gerekiyor ama yok kendi doğruları var doktorlar da salak ya 6 sene 8 sene boşuna okuyorlar.. k.v. her şeyi biliyor..