oglumu sutten kesersem psikolojisi bozulur mu

odanatacaca

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
3
0
16
Eskişehir
Benim 15aylik bir oğlum var ve yarin onu sütten kesmeye karar verdim.oğlum hicbir şey yemeden gece gündüz emiyor.uyku duzenimiz yok...yavaş yavaş kesmeyi de nedim ama olma di. O yüzden birden kesmek zorunda yim. Psikolojisi bozulur bana ki zip küser diye çok korkuyorum...ne onerirsiniz bana...

ek besine alıştırmadıysanız ve çocuk hala sadece süt ile besleniyorsa evet psikolojisi bozulur huysuzluklarıyla hayatı size zindan edebilir ek besinler vererek 6 ay öncesinden alıştırmaya başlasaydınız şu an sorun olmazdı

Kesinlikle böyle bir şey yapmayın.çocuğunuzu ek gıdaya alıştırmak zorundasınız. Yemiyor diye bir şey yok. Yedireceksiniz ufak ufak, ondan bundan. Ayrıca anne sütü çok faydalı olduğu için sütten kesmeyi düşünmeniz şaşırttı beni. Yapacak tek şey ek gıdaya alıştırmak :)))

Benim de 1.5 yasında ikizlerim var bir tanesi cok bagimli digerinin umrunda degil 10 gun once sutten kestim cok sukur problem yasamadik ama emzik agzindan dusmuyor simdi

Ayrica eger sutun coksa birden kesmen sakincali olabilir goguslerde sisme sertlesme ve sut kanallarinda tikanmalar olabilirmis yavas yavas birakmani tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…