Siz çocuğunuzu alıp annenize kalmaya gitmişsiniz ama.
Babaannenin hakkı yokmu torun sevmeye.
Yanlız göndermek istemeyebilirsiniz , o zaman sizde gitseydiniz eşinizle.
evet kaynananla ve kocanla büyük sorunlar yaşıyorsun.hatta sana kızmıştım bile bunları kendine layık gördüğün için.ama bu sorunlar kaynananın torununu görmesine engel olmamalı,üstelik babasıyla beraber yalnız gitmiyor babaanneye.eşin elbette oğluyla güzelce ilgilenecektir.
bir tanıdığım kaynanasıyla birbirlerine girdi.çok büyük kavgalar ettiler.ama kocası bebeğini sık sık babaannesine götürür
Ne için bu kadar eziyete katlanıyorsan be arkadaşım.
Zaten ciddi problemli bir evliliğiniz var.
Ne demek çocuğuna atlet bile almamak, ne demek sizi hırpalamak, hakaret etmek.
Tehditle nereye kadar.
Mesleğiniz var , eminim ailenizde destek olur, değermi bunca mutsuzluğa.
Ayrıca ben evladımı gönderemem 8 saat mesafeye benden nefret eden beni dövdüren bir kadının yanına.
Kim ne derse desin, babanneymiş peh.
Gelsin görsün torununu çok istiyorsa. Bu özlemden değil size eziyet, mutsuz etmek için bana göre.
Buyuk konusmak istemiyorum ama kmse evladmi iznim olmadan bi yere goturemez babasi bile olsa..oglunu ona buna gosterecek anasina yaranacak aklnca ama evladini dusunmek yok kucucuk cocuk annesi olnadan ne yapacak..kendi esek kadar olmus anasiz duramiyor..ins iki gune kalmaz oglun annemi istiyorum diye ortaligi yikar pasa pasa getirmek zorunda kalir.oglunla telde konus iyice ozlettir kendini burnundan gelsin kocanin.
Benim aklıma direkt kötü şeyler geldi konu sahibesi
Bunlar çocuğunuzu alıkoyup göstermemeye kalkışmasınlar sonra?!!! Durum açıkçası bana biraz garip geldi.
Ben de bu kadar küçük bir çocuğun annesiz seyahat etmesine karşıyım baştan aşağı, ben sizi haklı buldum.
Ozur dilerim yaptigim yorum icin. Bunlara ne yapsan azmis bacim. Sen de dik tutu kuyrgu.kızlar yanlış anlıyorsunuz eşim beni hırpaladığında dayak cenneten çıkma oğlum vur diyen.Ben hasta yatarken yemek yapıp oğluyla mutfakta yiyip torunuyla beni ayıran bi kadın.ben eşime gitme demedim ki,pazar günü temizlikçi kadın gelecek.temizliği yaptırıp beraber pazartesi gideriz dedim.neticede eylül 1 de göreve başlıcam ben.bana diyo ki eşim, haftaya yap kadının boş günü yok ya pazar ya salı dedi bende pazar gel dedim bunu yaparken eşimde yanımdaydı.anası arayıp azarlayınca kıstı gitti kuyruğunu.yoksa eşim harika davranıyorda bana kapris yapıyor değilim. kapımıza polis geldi bu sabah gelmiyorum diye boğazımı sıkıp morartınca.yani zaten çalkantılı evliliğimz.açıkkçası ben annemlere kafasını toplasın uzak kalırsak belki değerimizi anlar diye o kadar uzun gittim.10 gün beraber kalıp döndüğümmde olddu benim.önceki konularımı bi okuyun çok taviz verdim,çok dayandım ama anası canım çocuk sevmek isterse sokakta bi sürü var diyebilen,oğluna sürekli beni çekiştiren biri.ben annesine tek kötü laf demedim onca şeye rağmen.oysa bu yaz param yok deyip bana çocuğa atlet aldırmayan adam hesabını,kitabını benden saklayıp kardeşin telefon alan bi adam.beni almaya geldiğinde param yok deyip evden dışarı bizi gezdirmeyen bi adam.adam mükemmel davranıyor olsa katlanrsın.ama 3 kez gittimse hepsinde hırpaladı beni.onların yanında sürekli aşağıladı ve de hor gördü.Yani inanın hiç bi şey sebepsiz değil.Önce açtığım diğer konuları bbi okuyun yorumunuzu bi de o gözle yapın.kim evladından hele de 4 yaşındaki ana kuzusu yavrusundan ayrılır sorarım .dayak yemek insanların önünde aşağılanmak istemiyorum.eşime bunu defalarca söyledim aynı şeyleri tekrar etti.tersini yapmayı hiç denemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?