Gecmis olsun... Bakin temizlikciye yaptirmanizi kiniyo falan degilim hem bahane olarak bi cok banel...sonraya kalsaydi ozaman evladinizdan kiymetlimi evin temizligi... Cok cekmisiniz ama evladiniz icin gitseydiniz ki zaten gitmediniz busefer jendi kendinizi burda yediniz yani ayni hesaba cikti, heleki iki gün habersiz kalmak vallah polisle bile dayanirdim kapisina zaten kacirir gibi götürmüs...
Sizi üzdüysem özür dilerim ama cok sinirlendim,niye kendinize bunu yapiyosunuz,bulunmaz hint kumasimi...kendi degerinizi bilin...evlat icinde cekilmez böyle zulum oda mutsuz büyür...esiniz sizi iyi tanimis ondan ayrilmiycaniza emin o yüzden bukadar üste cikabiliyor...Bosanin demem asla ama bukadar taviz verirseniz halinizde bu olur...bence 9 gunden 5-6 güne yine indirmesi iyi isaret, belliki bas edemediler ama size belli etmiyor,sanki kendi istegiymiy gibi gösteriyor...Gelicekler tabii metak etmeyin,ama kendinizede binu yapmayin artik...siz iyi olunki cocugunuzda iyi olsun, gerisini bosverin...
canım benim yazdığını görünce dedim herhalde geldi oğlunaz kaldı dayan her işte bir hayır vardır artık senin de birşeyleri görmen için vesile olmuştur bu ayrılık.
maalesef gelmedi daha(dank etti resmen.bu kadar önemsiz bu kadar değersizmişim eşimin gözünde.o sitemime rağmen bi yanlış anlamışındır diye aramadı.oğluma diyeceğim bi merhabayı esirgedi benden.And olsun ki bunu pahalıya ödeyecek.onun hasret yangını benden çok olacak. ben ne ettim diyecek dönüş yok artık.çünkü ben herşeyini affettim ama evladımın sesine hasret koydu ya beni bunu bağışlayamam...
canım ya benim de 5 yaşında kızım var bensiz komşuya gitmez,babasıyla markete gönderemem sürekli dibimdedir ana kuzusu daha..
dava açacak mısın?girişimlere başladın mı peki?[/QUOTE
açacağım önümüzdeki haftaya ancak.Bi tanıdığım var.memleketindeymiş salı dönerim dedi.durumu anlatıp olabilecekleri konuşmak istiyorum.ondan sonra başlıcam.ama önceliğim çocuğumun yanıma tez ulaşması şimdilik.ama kararlıyım,bu sondu dayanamıyorum artık...
cok üzüldüm allah yardimcin olsun oglun gelene kadarda alttan al bence nolur nolmaz insallah mutlu olursun yavrunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?