Oğlumuda aldı gitti,moralim çok bozuk:(

Kafan oğlunda kalıcağına gitseydin keşke.
Temizliğide dönüşe erteleseydin.
Yanlız kayınvalideni suçlu görmeyi bırakıp kocana odaklanmanı tavsiye ederim.
Çünkü eşin istemese ne onun doldurmasıyla sana şiddet uygular, nede seni ona ezdirir.
Eğer boşanmamakta ısrarcıysan evliliğini düzene sokmak için kayınvalideni takmamayı ve onunla sorunlarını eşine yansıtmayı bırak.
Önce bir aile olmayı öğrenin çok sonra dış etkenleri problem edin.

eşiniz kendı aklıyla hareket edemeyen bırı 10 tane kayanana gelse yıkamayacağı evliliğ böyle sürekli başşkalarının aklıyla hareket eden kişiler sadece erkekler için geçerli değil anında yıkar

annesı hasta değil bişi değil ne olurdu yanı sizle gıtseydı bekleseydı bıkaç gun öncelik eviniz olmalı birlikte karar alınmalı yoksa sürekli huursuz bı ev ortamı oluyor kvdenızınde ısrarla çağırmasını özlem olarak göremıyorum özlıyecek kadar evladını seven kişi evladı mutsuz olucak dıye ödü kopar onunki üstünlük taslamak nasılda gelini bıraktı geldi bi sözümle deyip egosunu şişirmek

yalnız sizdede hata var ne olursa olsun yalnız yollanmaz az bı zaman değilki orta yolu bulmaya çalışmalıydınız

kvnizle çok kötü şeyler yaşamışsınız,Allah ıslah olacakları ıslah etsin.. ..kimse evladını ne olursa olsun kolay kolay bırakamaz ki nasıl bir ruh içerisinde kabul ettiğinizi anlattıklarınızdan tahmin edebiliyorum.. (siz çocuğunuzu bırakamadığınız gibi eşinizde bırakamaz,aynı zamanda kvnizde eşinizi bırakamaz)

kimse neler yaşadığınızı,iinizde neler büyüttüğünüzü yada nelere dur diyebilip görmezden gelebildiğinizi bilemez,kimsede size boşan yada boşanma diyemez...
üstüne basa basa gitmeyi kabul ettiğinizi söylemişsiniz öyleyse pazar günü temizlikten sonra otobüse atlayıp gidin ne eşinizi nede oğlunuzu 'ne kadar annesi yanında olsada' mahzun ve sahipsiz bırakmayın..

Haklı eşin. Senin için ailesini mi silsin arkadaşım?

Adam sen gelme ben gidiyim demiş seni mecbur etmemiş.

Aranızda ne geçti bilemiyorum kv ile ama hakaret vs... yoksa neden gitmedin ki eşinle?

Evlilik zor iş, daha da zorlaştırmamalı...

Olan olmus artık esini hergün ara yada msj at cocugu sor başka konuşma vekavgada etme istersen 3 öğün ara cocugun yemek vakti de neyse sen sakin gitme korkma sonuçta babasi babaannesi yaninda esin gelince etraflica konusun gelecekle ilgili eşinin bu tavrindan en cok cocugunun etkilenecegini söyle zaten
yavrucuk cok küçük seni ister ağlar mizmizlanir orda onlarda pişman olur Allah esine merhamet versin islah etsin
Kayinvalidene soylenecek cok şey var ama neyse

Canım çok üzüldüm durumuna ama o 9 gün o evde tek başına geçmez. bence hemen atla oğlunun ve kocanın yanında ol. onları sevmesen bile eşinin yanındaymış gibi davran. böyle yaparak o kadının istediğini veriyorsun ona.

Canım önceki konularına söyle bir baktım da
dehşete kapıldım
nasıl insan bunlar ve esin olacak adam nasıl bir adam ki seni böyle ezdirmiş
gitmek istememekte cok haklısın ama cocugun da orada
arkadaşım içinden geleni yap bana kalırsa cocugunu orada mahsun bırakma

ayrıca bu konu dışında sana bir tavsiye evliliğini sağlam kafa bir gözden geçir
fikrine güvendiğin insanların düşüncelerine başvur ölç tart artısını eksisini
yazık etme kendine

Bende anlamıyorum siz anlaşamayabilirsiniz, gitmek istemeyebilirsiniz ama siz annenize gitmeseniz neyse tüm Ramazan bir ay annenizde kalmışsınız hiçbirşey olmasa bile siz annenizde o kadar zaman kaldığınız için, anneniz torununu gördüğü için kaynananızda illa biliyordur orada 1 ay kaldığınızı kendisi de ister tabii ki gelin bende de kalın diye tatilinizin 1 ayını annenizde geçirebiliyorsunuz ama söz konudu kaynana olunca işe başlıcam temizlik yapmam lazım diyorsunuz eşiniz çocuğu alıp gidince de vay efendim oğlumı aldı gitti diyorsunuz ee siz aten oğlunuzu sürekli görüyorsunuz alan yok 8 saat mesafede kaynananızla bir oturmuyorsunuz çalışıyorsunuz görüşmüyorsunuz kaynanızla ama ne olursa olsun torununu görmeye hakkı var sizin anneniz kadar.

Ha bir de sizin mesleğiniz var öyle şeyler yazmışsınız ki yorumlar üzerine yani bir insan nasıl dayanır ki kaynananıza bile gitmek istemiyorum temizlik var diyebiliyorsunuz ama şiddeti kabıul ediyorsunuz hazır annenize gitmişken bitirseydiniz madem neyi bekliyorsunuz bunu merak ediyorum çocuğum için filan demeyin lütfen bu ona daha büyük zarar. Bunu kabullendiğiniz sürece şikayet etmeye de hakkınız yok eşim bana bir kere tokat attı ben eşyamı toplayıp gidiyordum asla gelemem şiddet olayına hele bir de kaynanam eziyet edecek hiç gözünün yaşına bakmam çocuk olsun ne olursa olsun.

Kızlar ya eşim benim nomu engellemiş iki gündür oğlumun sesini duyurmuyolar bana gözlerim şişti ağlamaktan.ben bizimkilerin yanına gidince böyle yapmadım hiç.hergün aradım çocukla konuşturdum.Az önce kv aradım.kocamı verdi sordum neden diye?yok falan filan dedi ama engellemiş.ne yapmaya çalışıyor anlamadım.bu kadın evde yalnız deyip başına bi şey geldi mi ne yapar hiç sormuyor aksine telde beni engelliyor.şimdi tavrım ne olmalı benim kv yi arayınca oğlum gel konuş diyor eşim.bende kızdım konuşmıcam dedim kapadım.ne geri dönüş yaptı ne bişey.yanlış anladın bile demedi.tavrım ne olmalı şimdi benim.adam kendini kaybetmiş ben umru bile değilim.

Hicbisey yapmayin,cünkü yapmiycaniz,oturup gelmelerini bekleyin... Allah askina biton yorum yapildi gidin arkadan diye, bi temizliktir tutturdunuz bide kv le sorunlari...ne sorunu yaaaa ne olursa olsun kücücük cocugu ne yanliz birakiyosunuz sizin evladiniz o...iyi olsaniz bile ben cocuklari uzun süre birakma taraftari degilim,1-2 gün neysede...temizliginizide kendiniz yapin madem tmizlikci kadinin baska vakti yok, simdiye on ev temizlerdim,zaten su türkiyedeki olayi anlamiyom,ben yurt disinda kaliyorum burdada kari koca calisiliyor ama her kadin vinin temizligini kendi yapiyor,hadi tamam imkanlar farkli siz yaptiriyosunuz ama allah askina baska türlü olmuyosa siz girisseydinuz iki günde bitirip gitseydiniz esinizle...eski olaylarinizi okudum evet farkli bi durum ama sözkonusu evlatsa beni hicbise tutamaz heleki iki gün haber alamiycam...n dememizi bekliyosunuz onu anliyamadim...gidin dedik gitmediniz...telde cocugunuzlada konusmamisiniz,zaten vurdumduymaz bi esten bahsediyosunuz,siz böyle daha cok üzülürsünüz...Kesin adimlar atmalisiniz artik,yoksa esiniz size daha cok cektirir...

haklısınız.bana sen anana giderken iyiydi diyenlere bu sözümç ben asla görüştürmeme vb olaylar yapmadım.sanırım malımı biliyorum.gelmesini bekliyorum bu son damlaydı.

Son düzenleme:
Dilay sağlık sorunlarım var.o yüzden temizliğimi tek yapamıyorum.önceden hep tek yapardım hamileyken bile.Ama şimdi yapamıyorum
tansiyonum var boyun fıtığım var tehlikeli boyutta.

Dilay sağlık sorunlarım var.o yüzden temizliğimi tek yapamıyorum.önceden hep tek yapardım hamileyken bile.Ama şimdi yapamıyorum
tansiyonum var boyun fıtığım var tehlikeli boyutta.

Gecmis olsun... Bakin temizlikciye yaptirmanizi kiniyo falan degilim hem bahane olarak bi cok banel...sonraya kalsaydi ozaman evladinizdan kiymetlimi evin temizligi... Cok cekmisiniz ama evladiniz icin gitseydiniz ki zaten gitmediniz busefer jendi kendinizi burda yediniz yani ayni hesaba cikti, heleki iki gün habersiz kalmak vallah polisle bile dayanirdim kapisina zaten kacirir gibi götürmüs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…