keşke dediğiniz gibi olsa.ben eşimi tanırım öğlen kalkar saatlerce oturu tv izler.oğlumun yiyip içmesi babannesinin tekelinde.oda bakarsa...neyse önemi de yok şu saatten sonra.giden gitti.beni hiçe saydı ya önemi yok artık.tekrar ediyorum ben gitmeyelim demedim.pazar temizlikçi gelecek temizlesin pazartesi gidelim dedim.yeni döndük ev temizlik görsün dedim.
Hicbisey yapmayin,cünkü yapmiycaniz,oturup gelmelerini bekleyin... Allah askina biton yorum yapildi gidin arkadan diye, bi temizliktir tutturdunuz bide kv le sorunlari...ne sorunu yaaaa ne olursa olsun kücücük cocugu ne yanliz birakiyosunuz sizin evladiniz o...iyi olsaniz bile ben cocuklari uzun süre birakma taraftari degilim,1-2 gün neysede...temizliginizide kendiniz yapin madem tmizlikci kadinin baska vakti yok, simdiye on ev temizlerdim,zaten su türkiyedeki olayi anlamiyom,ben yurt disinda kaliyorum burdada kari koca calisiliyor ama her kadin vinin temizligini kendi yapiyor,hadi tamam imkanlar farkli siz yaptiriyosunuz ama allah askina baska türlü olmuyosa siz girisseydinuz iki günde bitirip gitseydiniz esinizle...eski olaylarinizi okudum evet farkli bi durum ama sözkonusu evlatsa beni hicbise tutamaz heleki iki gün haber alamiycam...n dememizi bekliyosunuz onu anliyamadim...gidin dedik gitmediniz...telde cocugunuzlada konusmamisiniz,zaten vurdumduymaz bi esten bahsediyosunuz,siz böyle daha cok üzülürsünüz...Kesin adimlar atmalisiniz artik,yoksa esiniz size daha cok cektirir...
ne diyeceğimi bilemedim şimdi
hakikaten senin yanlış anlamış olma ihtimalin var mı
Keşke ahhh keşke.odeğilde oğlumun sesini duyamamak bana öyle kötü geld ki ölmeyi bile geçirdim aklımdan.çıldırmak üzereyim...
annen baban damat beyin bu yaptıklarını biliyor mu
Dilay sağlık sorunlarım var.o yüzden temizliğimi tek yapamıyorum.önceden hep tek yapardım hamileyken bile.Ama şimdi yapamıyorum
tansiyonum var boyun fıtığım var tehlikeli boyutta.
ne diyim bacım
kocan ayıp ediyor
ailene bir söyle bakalım
belki konuşurlar damat beyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?