• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglumun 2 yas bunalimi :(

Yok benimki kendine zarar vermiyor cok şükür.
Inadı var bide hicbiseyden memnun olmuyor,beni bir dk otirtmuyo ,devamlı saçma sapan şeyler istiyor,belkide normaldir ama ben hep tek baktım arada anneme falan birakipta soyle kendime vakit ayiramadim belkide bundan sabrim tukendi yoksa dediğini yapınca sorun çıkarmiyor aslında.

kendine zararı yoksa sorunda yok aslında
arada annene bırak pazara bile degişiklik olur sana

kendine zararı yoksa sorunda yok aslında
arada annene bırak pazara bile degişiklik olur sana

Birakamiyorum ki gurbetteyim ben eşimin aileside,benim ailemde memlekette.
Zaten arada biralsam deşarj olucam,kendime zaman ayıramoyorum,ayırmak isteyincede ufaklıkla papaz oluyoruz :)

okulöncesi öğretmeni olarak yazıyorum tam inat döneminde asla üzerine gitmeyin geri teper ve huy olarak kalır...ve tuvalet eğitimine girişte ilk önce alıştırma evresi yapın ya da yapmışsınızdır belki benim oğlum büyüdü abi oldu artık çisimizi beze yapmıcaz bez çok pis oluyo..vs gibi sonra tuvalet eğitimini vverin 2,5 -3 yaş ideal dönem kolay gelsinn

Birakamiyorum ki gurbetteyim ben eşimin aileside,benim ailemde memlekette.
Zaten arada biralsam deşarj olucam,kendime zaman ayıramoyorum,ayırmak isteyincede ufaklıkla papaz oluyoruz :)

zor o zaman
anca kreş yada nerdesiniz bilmiyorum ama
türkiye avm de oyun alanlarının içinde park var paralı
oraya bırakıp izleseniz bile kar sizin için

zor o zaman
anca kreş yada nerdesiniz bilmiyorum ama
türkiye avm de oyun alanlarının içinde park var paralı
oraya bırakıp izleseniz bile kar sizin için

Bır yıl sonra kresi düşünüyorum da bakalım birazda pimpirikli bi anneyim,çalışsam neysede durdukyere kreş nasıl olur acaba?
Kreş de eğitim veriyolar mi etrafımda krese giden çocuk yok bilmiyorum o yüzden.
Kres egitimine,gelişimine faydalı olucaksa gönderirim.

okulöncesi öğretmeni olarak yazıyorum tam inat döneminde asla üzerine gitmeyin geri teper ve huy olarak kalır...ve tuvalet eğitimine girişte ilk önce alıştırma evresi yapın ya da yapmışsınızdır belki benim oğlum büyüdü abi oldu artık çisimizi beze yapmıcaz bez çok pis oluyo..vs gibi sonra tuvalet eğitimini vverin 2,5 -3 yaş ideal dönem kolay gelsinn

Evet dediğiniz telkinleri bayadir veriyorum aslında,oda hevesli bi kac gündür lazimligini gösterip kaka diyo(ben demistim ona artık kakani buna yap tamammi diye)
Alıştırma klodu alicam onu bekliyorum aslında,alır almaz basliycam.
Teşekkürler :-)

Bır yıl sonra kresi düşünüyorum da bakalım birazda pimpirikli bi anneyim,çalışsam neysede durdukyere kreş nasıl olur acaba?
Kreş de eğitim veriyolar mi etrafımda krese giden çocuk yok bilmiyorum o yüzden.
Kres egitimine,gelişimine faydalı olucaksa gönderirim.

tabiki veriyorlar
ama kreş olmazsa bile dedigim gibi bazı avm de bakıcı olan
küçük çocuklara özel parklar var
yanında anne babada alıyorlar ama isterseniz bakıcıda bakıyor
oraya yarım saat bırakmanız bile sizin dinlenmeniz için yeterlidir

kreş olmasada oyun grupları var bir kaç saatliğine bırakabilirsiniz hem bu arada siz kendinize zaman ayırır hemde çocugunuza değişiklik olur grupla oyun kurma oynama eylemlerini öğrenir hemde tam yaşı şuan..

tabiki veriyorlar
ama kreş olmazsa bile dedigim gibi bazı avm de bakıcı olan
küçük çocuklara özel parklar var
yanında anne babada alıyorlar ama isterseniz bakıcıda bakıyor
oraya yarım saat bırakmanız bile osizin dinlenmeniz için yeterlidir

Biliyorum corluda birakmistm bikere ama yarım saat durmadı sıkıldı hemen.
Bidahaki sene gonderebilirim krese,eğitim veriyorlarsa.

kreş olmasada oyun grupları var bir kaç saatliğine bırakabilirsiniz hem bu arada siz kendinize zaman ayırır hemde çocugunuza değişiklik olur grupla oyun kurma oynama eylemlerini öğrenir hemde tam yaşı şuan..

Nerde bu oyun grupları bilmiyorum da ben.
Internetten arastirsam bilabilirmiyim öyle biyer,bide oğlum paylaşmayı sevmiyor öğrenir belki böyle bi ortamda.

Nerde bu oyun grupları bilmiyorum da ben.
Internetten arastirsam bilabilirmiyim öyle biyer,bide oğlum paylaşmayı sevmiyor öğrenir belki böyle bi ortamda.

yaşadığın şehirde var mı bilemiyorum netten bakabilirsin mutlaka reklamı yapılan sitesi olan bir oyun grubu yerleri vardır..Grupla oynanan oyunlarda cocuklar her türlü sosyal uyumu öğrenir..Oyun kurma, oyuna dahil olma, sıra bekleme, paylaşma vs...Çok yararı dokunur..Siz araştırmaya başlayın

Kk nin tecrübeli anneleri kafayı yicem ya siz nasıl atlttiniz bu dönemi,canavar anne olucam az kaldi,bide tek bakıyorum destekcim yok,hiç kendime zaman ayırıyorum önerisi olan var mi?
Cok inatçı bide tuvalet egitimide vermem lazım ama korkuyorum.
tek çocukla bukadar skkıntılıysanız bir neyapalım ozmn. sabır lütfen oğlunu herşeyden degrli olduğunu( yemek ütü temizlik vs.) unutma. sabırlı ol anne olmak böyle bir dönem size muhtaçlığı azalana kadar böyle maalesef. bnmde oğlum aynı aylarda nerdeyse. anlayor herşeyi ama yapmak istemiyor. tuvalet eğitimi için yaz ayları ideal. hala zamnınız var. bezini çıkarın ve asla baglamyın bi daha gece ve gündüz. bıraz ortalık kirlenecek bua hazırlıklı olun . bolca çamaşır eşofman bady hazırlayın bu dönemde sık değişiceksniz. gecede aynı durum geçerli. asla bağlamayın. ve lütfen gezmadan misafirden biraz ödün verin ben bu dönemde misafirde kabul etmedim dışarıda çıkmadım.

tek çocukla bukadar skkıntılıysanız bir neyapalım ozmn. sabır lütfen oğlunu herşeyden degrli olduğunu( yemek ütü temizlik vs.) unutma. sabırlı ol anne olmak böyle bir dönem size muhtaçlığı azalana kadar böyle maalesef. bnmde oğlum aynı aylarda nerdeyse. anlayor herşeyi ama yapmak istemiyor. tuvalet eğitimi için yaz ayları ideal. hala zamnınız var. bezini çıkarın ve asla baglamyın bi daha gece ve gündüz. bıraz ortalık kirlenecek bua hazırlıklı olun . bolca çamaşır eşofman bady hazırlayın bu dönemde sık değişiceksniz. gecede aynı durum geçerli. asla bağlamayın. ve lütfen gezmadan misafirden biraz ödün verin ben bu dönemde misafirde kabul etmedim dışarıda çıkmadım.

Misafirligin nasıl bişey olduğunu çoktan unuttum:(
Dediklerinizi dikkate alicam teşekkürler.

Back
X