Oğlumun bacagı yandı :(

koca karı ilacıdır ama çok etkılıdır yanık bıkaç başımıza geldi öyle öğrendık zeytın yağıyla bıldiğimiz beyaz mumlar varya onlar ezılecek merhem halıne geliyor zaten yanık bölgeye surunce ne yarakalıyor nede bı ız acayıp beslıyor

birde kaynar suyla falan yanınca o alevi alsın dıye paatetes rendeleyıp hemen üzerine konarsa acısını hafıfletıyor

Adını hatırlayamıyorum ama özellikle iz bırakmayan kremler var
Pahalı biraz ama eczaneden isterseniz verirler
Sarıydı kutusu da adını bilemiyorum
Benim de küçükken yanmıştı bacağım, izi kalmış...

Kaç kere tekrarlamak gerekiyor canım bunu.

Geçmiş olsun tatlım . dün bende erkek arkadaşıma yanık kremi aldım elleri yandı onunda ilaç içmesine gerek yok fito krem var etkili iz brakmayan madecassol pomad onun muhadilidir. fito krem sür çabuk iyileşmesi için çinko selenyum gibi karışık bi şişenin içinde vitaminler var ondan al daha hızlı iyileşmesini sağlıyor ve bepanthen plus kullan mikrop kapmaması için bunlar yardımcı olur :) inşllh en kısa zamanda iyileşir

Madacassol.. zamaninda yuzum yanmisti ve soyup olu hucreyi atmisti, iz fln kalmadi.
gecmis olsun..

Benimde ufaklik pek bi haraketli bugün basini masaya carpti arkasi hafif siyrilmis ve cok az kanadi buz falan tuttum icim gitti vallah...ama tutamiyosun iste oluyor maalesef böyle kazalar...ben kendim 13-14 yasinda kolumu ütüyle yakmistim sizin oglunuzun yanigina benziyodu simdi bisey gözükmüyor ben cok dikkatli baktimmi anliyorum tek,özel biseyde kullanmamistim...siz kremleri kullanin insallah bi iz kalmaz...allaha beterinden korusun yavrularimizi...

Bende bepanten+madecassol düşünüyorum canım saol.

Doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın yeter, son derece iyi gelecektir ve iz kalmayacaktır. Yaşı ufak daha hem aktardan oradan buradan duyup kullandığınız şeylerin çocuğunuza farklı bir etki ya da alerji yapmayacağını bilemezsiniz.

Oğlunuzun şükür ki yarası çok büyük değil tabiki öncelikle doktorunuz verdiği kremleri kullanın ama alternatif olarak arkadaşlarında dediği gibi elma çok işe yarıyor teyzeminde düdüklü tencere patlaması nedeniyle yüzü yanmıştı sadece elmanın suyunu kullandı şimdi hiç bi iz yok.

Geçmiş olsun bundan 1 sene kadar evvel bende saç maşasıyla alnımı yaktım bariz kahverengi kabuk bağladı medecassol/bepanten karışımı kullandım iz kalacağını düşünürken yaradan eser kalmadı çocuğunuzun yaşı itibari ile hücre yenilenmesi daha çabuk olacağından eminim iz kalmayacaktır tekrar geçmiş olsun

Yazmak konusunda gidip geldim ama kuzenimin eli utuden yanmisti ve oyle yapisik kaldi...18 yasina kadar bekledi ameliyat oldu.Konuyla alakali oldu mu bilmiyorum ama kucuk yasta olunca iz kaliyor olabilir.Gecmis olsun...

Kremler hakkında bilgim yok.

Başlığı okurken daha içim cız ettim çoooook geçmiş olsun.

Temiz deniz suyu ve sızma zeytinyağı karışımı kullanın. Kesinlikle iz kalmıyor. Tecrübeyle sabittir.

canım büyük geçmiş olsun yanık acısını bilirim ilk okul 2. sınıfa giderken sağ ayağıma çay dökülmüştü şükür iz falan almadı güneşten koru derim bide kaşınırsa kaşımasın

ilk aşamada silverdin sonra da bepanten krem yeter gibi geliyor bana.

ama resimden tam da anlamak mümkün değil.

ben olsam üşenmez doktora gösterirdim.

en iyi kremleri onlar biliyor...

Bepantenin hücre yenileyici etkisi yoktur. Madecassol ün doku tamirinde etkisi vardır. Yanık ve tırnak çiziği izi geçmez . Henüz küçük olduğundan yarası sulantılıysa antibiyotikli bir merhem sür mupirosin olabilir. Kabuk düşer düşmez madecassol başla ve bir kaç ay devam et iz böylece kalmaz ya da belli belirsiz olur. O yaşta çocuğa da dermokozmetik pek düşünme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…