- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
ohh hadi gecms olsun.Akciger filmi temiz cikti eve donuyoruz sagolun
Taksiyle 5 dakika gider gitmez filme yolladi dr yalan mi soyledigimi dusunuyorsunuz neden yapayim ki bunu 4 ameliyattan sonra ne kadar hassas oldugumu tahmin bile edemezsiniz kucuk bi yer memleketim acilde de sansimiza pek kimse yoktu hemen girdik anlatinca25 dakikada hastaneye gittiniz film cektirdiniz ustune bi de temiz mi cikti yani.
Neyse geçmiş olsun bebis hastaymis zaten inşallah birşey olmaz
Sagolun bende rahatladim bin sukurohh hadi gecms olsun.
Ciğere bir su damlası bile kaçsa anlaşılır. Soluk borusu, hele de küçük bir çocuğun soluk borusu, bir bonibon şekerinin hissettirmeden kayıp gideceği bir şey feğil. Yetişkinlerinki bile o kadar olamaz. Yanlış yönlendirmiyorum yani. Soluk borusuna gidip gitmediği anında anlaşılır bir şeyin. Sonu çok kötü olur çünkü. Çocuğun rahatlaması ama birkaç saat sonra halbuki soluk borusuna kaçmış olduğunun ortaya çıkması gibi bir şey olamaz yani.canim yanlis yonlendirmemek gerek. bu durumlarda bi kac saat sonra baslayan sikayetler de olabiliyo. cigere kacmasi durumunda
Neden sorumsuz?Ne kadar sorumsuzsunuz!
Bu kadar ameliyatinda bakiminda tedavisinde vs. Sorumluyumda en ufak bi olayda mi sorumsuz oluyorum kimseyi bir olayla degerlendiremezsiniz herkes veriyor şeker vb. Herkes mi sorumsuz oluyor uslubunuza dikkat edin hakaret edin diye acmadim konuyu ilk yorumu okur okumaz hastaneye kostum anneligimi sorgulamak size dusmez her konuda mi cikar moral bozmak isteyen biri ya HuNe kadar sorumsuzsunuz!
Geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin canım
Tesekkur ederim sagolun :)Geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusub..evlat olunca insan çok kötü oluyor ama iyiymiş annesi çok şükür
Onun demek istediği, buraya yazana kadar keşke hastaneye yetistirseydin çocuğunuBu kadar ameliyatinda bakiminda tedavisinde vs. Sorumluyumda en ufak bi olayda mi sorumsuz oluyorum kimseyi bir olayla degerlendiremezsiniz herkes veriyor şeker vb. Herkes mi sorumsuz oluyor uslubunuza dikkat edin hakaret edin diye acmadim konuyu ilk yorumu okur okumaz hastaneye kostum anneligimi sorgulamak size dusmez her konuda mi cikar moral bozmak isteyen biri ya Hu
Rahatlayinca zaten dr fobisi var daha fazla korkutmayim diye goturmek istemedim o yuzden buraya yazdim rahatladigi halde bisey olur mu diye zaten ilk yorumda goturdum boyle yazmak yerine daha guzel bi uslupla yazsaydi daha etkili olurduOnun demek istediği, buraya yazana kadar keşke hastaneye yetistirseydin çocuğunu
Benim oğlum 2 yaşında , kirazı eriği kendisi yiyip çekirdeğini çıkarır , bazen de yanlışlıkla yutar . Bu hususlarda telaş yapsak bu kez onları çok etkiliyor . Yıllarca çocuğuna püre yedirenler varÇok geçmiş olsun canım. Ben çok korkuyorum çocukların boğazına bir şeyin kaçmasından. Bir defa yeğenlerim gelmişti. Biri liseye diğer ikisi orta okula gidiyor. Mısır haşlamıştım, sakladım ya,,, veremedim taneleri boğazlarına kaçacak diye, delilik derecesinde korkuyorum. Nar, şeker, patlamış mısır, içinde çekirdeği olan herhangi bir meyve karpuz gibi... yanımda yediklerinde ödm kopuyor. Nasıl aşacağım bu durumu bilmem. Fobi derecesinde benim ki..herşeyi neden uç noktalarda yaşıyorum
Tesekkur ederim ben de cok vermem genelde hatta uzum gibi meyvelerin bogazina kacmamasi icin nasil kesilmesi gerektigini arastirmistim verirken oyle kesip veriyordum dun aksam dayanamadim aglamasina yanindan ayrilmadim bisey olursa diye meyve verirken basinda beklerim kacmasin diye ama olacaga care bulunmaz derler cok dogruymusÇok geçmiş olsun canım. Ben çok korkuyorum çocukların boğazına bir şeyin kaçmasından. Bir defa yeğenlerim gelmişti. Biri liseye diğer ikisi orta okula gidiyor. Mısır haşlamıştım, sakladım ya,,, veremedim taneleri boğazlarına kaçacak diye, delilik derecesinde korkuyorum. Nar, şeker, patlamış mısır, içinde çekirdeği olan herhangi bir meyve karpuz gibi... yanımda yediklerinde ödm kopuyor. Nasıl aşacağım bu durumu bilmem. Fobi derecesinde benim ki..herşeyi neden uç noktalarda yaşıyorum
Benimde elimden gelse püre yapacağımBenim oğlum 2 yaşında , kirazı eriği kendisi yiyip çekirdeğini çıkarır , bazen de yanlışlıkla yutar . Bu hususlarda telaş yapsak bu kez onları çok etkiliyor . Yıllarca çocuğuna püre yedirenler var
Boğaza bir şey kaçtığında nasıl ilk yardım uygulanır, bunu öğrenmemiz lazım. Gördüm tv de yapılışunı ama inşallah uygulamamı gerektirecek bir durum yaşamam.Tesekkur ederim ben de cok vermem genelde hatta uzum gibi meyvelerin bogazina kacmamasi icin nasil kesilmesi gerektigini arastirmistim verirken oyle kesip veriyordum dun aksam dayanamadim aglamasina yanindan ayrilmadim bisey olursa diye meyve verirken basinda beklerim kacmasin diye ama olacaga care bulunmaz derler cok dogruymus
İlk yardim egitimi aldim ama nefes aldigi icin yapmadim morarma ve tikanma olunca yapiliyor diye biliyorumBoğaza bir şey kaçtığında nasıl ilk yardım uygulanır, bunu öğrenmemiz lazım. Gördüm tv de yapılışunı ama inşallah uygulamamı gerektirecek bir durum yaşamam.
Ne kadar kibirlisiniz!Ne kadar sorumsuzsunuz!
Aynı durumu acilde dün yaşadım, filmi çekerçekmez doktorun yanına gidebilirsiniz dedi,25 dakikada hastaneye gittiniz film cektirdiniz ustune bi de temiz mi cikti yani.
Neyse geçmiş olsun bebis hastaymis zaten inşallah birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?