Oğlumun büyüdüğünü görmek istiyorum

Zaten okadar yorucu tahlillerden geçtimki anlatamam yani hatırlamak aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ewet yinede çok şükürler olsun Rabbime onca hastalık war bunada şükür ama hersey bukadar iyi giderken nasıl olurda böyle bişi olur yarın cerrahpasaya gidicem nolur dua edin benim için bu sonuç çok ii bişey olsun doktorları şasırtıcak kadar ii olsunki bende rahatlayım

Çok mutlu olduğum için böyle şeyler başıma gelio heralde sevdiğim adamla evlendim annem annem diye peşimde koşan bitanecik bebeğim war onları üzecek bişeyler yaşamak istemiyorum yeterince yıprandılar zaten hele etrafımın sürekli ağır bi hastaymışım gibi dawranacak bi hastalık daha eklensin istemiyorum ya

Ewet immun tahlilim yüksek çıktı belki bilirsin ıga olan çok yüksek çıktı çünkü 0,9 larda olan 380 lerde bu yükselcek bili olamaz çünkü astımım olduğu için hep düşük olur demişti ona bi ilacımız yok demişti yükselteneyiz demişti

Insallah iyi haberlerle gelirsin.Allah seni evladina ailene bagislasin.dualarimiz seninle
Bende 1ay biyopsi sonucu beklemistim seni biraz olsun anlayabiliyorum :/

çok geçmiş olsun.. tedavini sakın aksatma.. ve pozitif düşün... her şey güzel olacak...

Tedbirini al tevekkülü Allaha bırak..kimin yarına sağ çıkacağının garantisi var ki..eğer ki sen ölümsüzlüğe inanıp sadece kendinin gideceğine inandıysan diyecek lafımız yok..muhtemel ki gelecek ölüm için kendini kasarsan bu dünyada gram zevk alamazsın..oğlunun gözlerinin içine bakarken tüm dünyayı arkanda bırakmayı dene..ne zaman öleceksen öleceksin amaaaaan bundan sanane can zaten emanet senin değil ki...gül gibi evladın var ona dön yüzünü,tıpba bırak kendini daha sağlıklı beslen daha sağlıklı yaşamaya çalış,ilaçlarını düzenli kullan sana verilen bedene iyi bak ki evladınla Rabbin verdiği ömür kadar fakat bu ömrü sağlıkla geçir inşallah.

Allah şifa versin canım kötü düşünme.
İyi düşün iyi olsun.

Allah şifa versin canım .

Çok sağolun güzel dualarınız dilekleriniz Allah razı olsun doktorla görüştük dktor bukadar önemli deil dedi bazen hata werebilir dedi ama 06 dan 380 e kadar çıkması nasl oluosa hata anlamadım üstelk dierleri aynıyken.ömür boyu kullanacağım bi ilaç we sadece hastanede alabiliorm aerm gibi bugubde aldm ve çok halsi bitkinin bakalım kısmetse 45gün snra gidicem.geldim gibi oğluma bayramlık aldım

Çok sağolun güzel dualarınız dilekleriniz Allah razı olsun doktorla görüştük dktor bukadar önemli deil dedi bazen hata werebilir dedi ama 06 dan 380 e kadar çıkması nasl oluosa hata anlamadım üstelk dierleri aynıyken.ömür boyu kullanacağım bi ilaç we sadece hastanede alabiliorm aerm gibi bugubde aldm ve çok halsi bitkinin bakalım kısmetse 45gün snra gidicem.geldim gibi oğluma bayramlık aldım

Canım oğlum benim ya onunla herseyi unutuyorm zatn onsuz uyudum zaman hep kabus görüyorum iyiki war iyiki anne olmuşum anne olmak gerçekten kutsal biley

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…