oğlumun çözülemeyen hastaliğı hakkinda

cerenci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
132
13
28
39
Merhaba arkadaslar hamileliğimin son haftasinda farkedilen kitle dogumdan sonra 3 haftalik yoğun bakim sonrasinda ameliyatla alinda 220 gr olan kitle patoloji sonucunda kötü huylu olduğu söylendi tani olarak fibrosarkom dendi ama tam olarak bu hastalik hakkinda birsey ögrenemedim kitle köprücük ve kürek kemiğinde oldugu için kemiklerin alinmasi gerekebilecegi söyleniyor ameliyatta temizlendi tekrarlayabilir diyorlar ama tekrarlamazda diyorlar tekrarlarsa organlarinda tekrarlar müdehale edemeyebiliriz diyorlar bu hastalik hakkinda bilgisi olan var mi acaba

O bolgedeki kemikler ve cevresindeki dokular ameliyatla alinir ve sonrasinda kntrol altinda tutulur oglunuz, baska bolgelere sicrayip sicramamasina bakilir diye biliyorum. Cocuk yasta saptanirsa tedavisi basarili oluyor bu acidan sanslisiniz. İnsallah tez vakitte sifa bulur miniginiz. Allah kolaylik versin

Yumuşak doku sarkomu olarak geçiyor kemoterapi için bebek kaldiramaz tekrar ameliyat diyorlar kemikler üretiyor olabilir deniliyor ama sıçrarsa heryerden sicrayabilir kemiklerin alinip kolu sakat birakilması üzüyor beni ne düşünecegimi sasirdim

Hee pardon garip geldi de birden.
Umarım sağlığına kavuşur bebiş

Cehaletinemi yanayım yoksa vicdansizliginami bilemedim...Allah yardımcın olsun emi daha ne denirki...

Bu cehaletten değil tatlım müslüman değilim ki ben !!!
Allah size yardımcı olsun benim vicdanım sağlam!

Yanlış anlamış bile olsanız el kadar bebeğin ciddi bi hastalığı var buna mı takıldınız.

Allah şifa versin inşallah yavrucak en az hasarla atlatır..
Evet takıldım sizi ilgilendirir mi ben iyi temennilerde bulundum zaten!

Bu cehaletten değil tatlım müslüman değilim ki ben !!!
Allah size yardımcı olsun benim vicdanım sağlam!
Bunun inancla ilgisi yok. Bebegin ismi şafi bile olsa ögggg deme gibi bir luksunuz yok. Burda konu bebegin sagligi ilevilgili acilmis.

Vicdaninizin daha da saglamlasmasi adina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…