Şafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğAllah'ım Şafi ismiyle şifa versin oğlunuza inşaAllah....
Şafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ
Cehaletinemi yanayım yoksa vicdansizliginami bilemedim...Allah yardımcın olsun emi daha ne denirki...Şafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ
Cehaletinemi yanayım yoksa vicdansizliginami bilemedim...Allah yardımcın olsun emi daha ne denirki...
Yanlış anlamış bile olsanız el kadar bebeğin ciddi bi hastalığı var buna mı takıldınız.Şafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ
Evet takıldım sizi ilgilendirir mi ben iyi temennilerde bulundum zaten!Yanlış anlamış bile olsanız el kadar bebeğin ciddi bi hastalığı var buna mı takıldınız.
Allah şifa versin inşallah yavrucak en az hasarla atlatır..
Şafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ
Bunun inancla ilgisi yok. Bebegin ismi şafi bile olsa ögggg deme gibi bir luksunuz yok. Burda konu bebegin sagligi ilevilgili acilmis.Bu cehaletten değil tatlım müslüman değilim ki ben !!!
Allah size yardımcı olsun benim vicdanım sağlam!
Öğğğ diye msj iyi bi temenni değildir ilk mesajda.Evet takıldım sizi ilgilendirir mi ben iyi temennilerde bulundum zaten!
Müslüman olmanız mühim değil hanimefendi o cumlenizin sonundaki ögggghh yazisı varya insan olmakla alakalı....Bu cehaletten değil tatlım müslüman değilim ki ben !!!
Allah size yardımcı olsun benim vicdanım sağlam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?