oğlumun çözülemeyen hastaliğı hakkinda

İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara

burada evladından yaralı bir kadının konusunun böyle sabote edilmesi din,inanç vs den bağımsız vicdana,insanlığa aykırı. bende ateistim ve bunun başkasının inançlarıyla dalga geçme özgürlüğü sağlamadığını düşünüyorum.

bildiği iki kelimeyi yazmış, endoplazmiğini yesinler senin bebe..

Hayatı sorgulama aşamasında en fazla 13-14 yaşında, ateistliği "cool olmanın bir yolu" olarak gören bir ergendi galiba çok takılmamak lazım ama konu sahibinin konusunu mahvetti gereksiz, ona üzüldüm.

sağlık dilerim bir inanmayan olarak
annesi mutlu sağlıklı güzel günler sizlerin olsun umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur yavrunuz

Konu ile ilgili bilgim yok ama engelli olması fikrine lütfen takılmayın...çok küçük o konuda yapılabilecek bir çok şey olabilir...ne bileyim protez kemikler platin vsvs...

Şimdi dilerim tamamen kurtularak sağlığına kavuşur yavrunuz ...

Rabbim şifa versin...En kısa zamanda iyileşir yavrucak inşallah. Tıp çok ilerledi gönlünü ferah tut iyi olsun....

Allah şifa versin. Çocuk doktoru Kadir Tuğcu ya bir danışın isterseniz. Kendisi bir sitede soru cevapliyor. Görüntülü konuşma da yapıyor sanırım . İsmini aratırsanız yazdığı site çıkar. Rabbim yardımcınız olsun. ..

Çok ama çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur miniginiz.

Bu konuyla ilgili bildiğim bir uzman var. Özelden yazacağım size adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…