- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
Endoplazmik ya senin gibi örümceklerin yüzünden !!!!sen ne kafadasin ya.kadin cocugunun hastaligini yaziyor.dinlere nasil geldin.beyninde hücre yok malesef
Ya vallahi akşam akşam ne eğlendim ahretmişAhirette gorusuruz tatlim.
İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
insan degilsin sen defol git surdan terbiyesiz.uzaaaaEndoplazmik ya senin gibi örümceklerin yüzünden !!!!
Sana çektiriem önce ondan bebeğimmmneden? iradenle çektirip gidemiyor musun?
Sana çektiriem önce ondan bebeğimmm
Simdi yaptiginiz dogru mu sizce herkes birbirini dusuncesine saygi duymali.Ya vallahi akşam akşam ne eğlendim ahretmiş
Endoplazmik ya senin gibi örümceklerin yüzünden !!!!
bildiği iki kelimeyi yazmış, endoplazmiğini yesinler senin bebe..
Bu konuyla ilgili bildiğim bir uzman var. Özelden yazacağım size adınıMerhaba arkadaslar hamileliğimin son haftasinda farkedilen kitle dogumdan sonra 3 haftalik yoğun bakim sonrasinda ameliyatla alinda 220 gr olan kitle patoloji sonucunda kötü huylu olduğu söylendi tani olarak fibrosarkom dendi ama tam olarak bu hastalik hakkinda birsey ögrenemedim kitle köprücük ve kürek kemiğinde oldugu için kemiklerin alinmasi gerekebilecegi söyleniyor ameliyatta temizlendi tekrarlayabilir diyorlar ama tekrarlamazda diyorlar tekrarlarsa organlarinda tekrarlar müdehale edemeyebiliriz diyorlar bu hastalik hakkinda bilgisi olan var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?