oğlumun çözülemeyen hastaliğı hakkinda

Herşeye maydonoz olmayı seven ve herşeyi çok bilen hanımlar size benim insanlığımı ve vicdanımı sorgulamak düşmez tanrı bile ölmeden yargılamazken siz kimsiniz?
Evet şafi ismi öğğğğğğğğhhh tür benim için ancak örümcek beyinlilerin koyabileceği türden çünkü!!!
Varmı polemiğe girmek isteyen?
Konu sahibinden de özür diliyorum!

Hastalikla ilgili bilgim yok sadece gecmis olsun demek istedim.
En kisa zamanda en kolay sekilde sagligina kavussun kuzucuk.
Siz de kendinizi cok yipratmayin, kemigi alinsa bile, canı sag olsun da diger her seye care bulunur.

Bu cehaletten değil tatlım müslüman değilim ki ben !!!
Allah size yardımcı olsun benim vicdanım sağlam!

Ben de Müslüman değilim ama cidden bebeğin ismi de olabilirdi. Bilmeseniz bile bir "bebeğin ismine" ööğğhh falan demeniz hiç hoş değil, inancınızın ne olduğu kimseyi ilgilendirmez ama tavrınız çok çirkin.

Konu sahibi bebeğinize de çok çok geçmiş olsun. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilerim.

Senin mesajını mide bulandırıcı yapan şeyler çocuğu hasta olan bir kadına o okudugun şeyi isim sanip iyk bu nasıl isim demen

Dine inanmasan bile saygı duymayacak ve bunu da iğrenç bir şekilde ifade edecek kadar yobaz olman

Bu cehaletten değil tatlım müslüman değilim ki ben !!!
Allah size yardımcı olsun benim vicdanım sağlam!

inan bana pamuk şekere bile tapabilirsin, hiç sıkıntı değil.. ama bazı konularda öğürmeden önce ağzını çalkalamanı öneririm..

konu sahibi rabbim şifa versin, inşallah korktuğun gibi çıkmaz sonuçlar..

Siz de trajikomiksiniz bilin istedim çelişkiler yumağı !

Siz de trajikomiksiniz bilin istedim çelişkiler yumağı !

Siz çelişkilisiniz yahu Müslümanların Allah'ın 99 isminden biri olarak nitelendirdiği isme "örümcek beyinlilerin koyduğu isim" falan diyorsunuz. Benim inancıma karışmayın deyip milletin inancına laf söylüyorsunuz. Daha da bulaşmayın bana, terbiyesizliğin bu kadarı.

Hahahhaahhah gerçekten çok tatlısınız çok mersi efenimm

kisa ve net Saygisiz ve Terbiyesiz derler senin gibilere.
konu sahibi cok cok gecmis olsun bebegine.Rabbim sifa versin.dualarini kabul etsin.

İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara

iki arkadaşım kemik tümöründen ameliyat olmuştu istanbul tıp fakültesinde. Harzem Özger hoca vardı o zamanlar yurtdışına ameliyat için gidiyordu çok iyi bir hekimdi. bulabilirseniz tavsiye ederim. umarım tez zamanda iyi olur yavrunuz.

Evet alın beni bu yobazların arasından

İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara

Sana ne ayol isteyen ateşe tapar isteyen Hıristiyan olur isteyen Müslüman olur bir zeki sen misin? Komplekslerini de al uza bakalım milletin konusunu da bulandırma.

İyi de ben ateistim !
sen ne kafadasin ya.kadin cocugunun hastaligini yaziyor.dinlere nasil geldin.beyninde hücre yok malesef

Sana ne ayol isteyen ateşe tapar isteyen Hıristiyan olur isteyen Müslüman olur bir zeki sen misin? Komplekslerini de al uza bakalım milletin konusunu da bulandırma.
He yav heeeeeeee senin beynin var mı acaba bi yaşadığın hayatı sorgula bayan komplexxxx

Doğru seni anca Hades paklar...

Aci içinde konu açan birinin konusunu da sabote ettin iğrenç zihniyetinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…