- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
Bu cehaletten değil tatlım müslüman değilim ki ben !!!
Allah size yardımcı olsun benim vicdanım sağlam!
Senin mesajını mide bulandırıcı yapan şeyler çocuğu hasta olan bir kadına o okudugun şeyi isim sanip iyk bu nasıl isim demenHerşeye maydonoz olmayı seven ve herşeyi çok bilen hanımlar size benim insanlığımı ve vicdanımı sorgulamak düşmez tanrı bile ölmeden yargılamazken siz kimsiniz?
Evet şafi ismi öğğğğğğğğhhh tür benim için ancak örümcek beyinlilerin koyabileceği türden çünkü!!!
Varmı polemiğe girmek isteyen?
Konu sahibinden de özür diliyorum!
Bu cehaletten değil tatlım müslüman değilim ki ben !!!
Allah size yardımcı olsun benim vicdanım sağlam!
Siz de trajikomiksiniz bilin istedim çelişkiler yumağı !Ben de Müslüman değilim ama cidden bebeğin ismi de olabilirdi. Bilmeseniz bile bir "bebeğin ismine" ööğğhh falan demeniz hiç hoş değil, inancınızın ne olduğu kimseyi ilgilendirmez ama tavrınız çok çirkin.
Konu sahibi bebeğinize de çok çok geçmiş olsun. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilerim.
Siz de trajikomiksiniz bilin istedim çelişkiler yumağı !
Hahahhaahhah gerçekten çok tatlısınız çok mersi efenimmSenin mesajını mide bulandırıcı yapan şeyler çocuğu hasta olan bir kadına o okudugun şeyi isim sanip iyk bu nasıl isim demen
Dine inanmasan bile saygı duymayacak ve bunu da iğrenç bir şekilde ifade edecek kadar yobaz olman
kisa ve net Saygisiz ve Terbiyesiz derler senin gibilere.Herşeye maydonoz olmayı seven ve herşeyi çok bilen hanımlar size benim insanlığımı ve vicdanımı sorgulamak düşmez tanrı bile ölmeden yargılamazken siz kimsiniz?
Evet şafi ismi öğğğğğğğğhhh tür benim için ancak örümcek beyinlilerin koyabileceği türden çünkü!!!
İyi de ben ateistim !Siz çelişkilisiniz yahu Müslümanların Allah'ın 99 isminden biri olarak nitelendirdiği isme "örümcek beyinlilerin koyduğu isim" falan diyorsunuz. Benim inancıma karışmayın deyip milletin inancına laf söylüyorsunuz. Daha da bulaşmayın bana, terbiyesizliğin bu kadarı.
Allahın 99 isminden biridir şafi ,çocuğun adı değil iyi okuyun lütfen.Şafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ
İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
sen ne kafadasin ya.kadin cocugunun hastaligini yaziyor.dinlere nasil geldin.beyninde hücre yok malesefİyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
He yav heeeeeeee senin beynin var mı acaba bi yaşadığın hayatı sorgula bayan komplexxxxSana ne ayol isteyen ateşe tapar isteyen Hıristiyan olur isteyen Müslüman olur bir zeki sen misin? Komplekslerini de al uza bakalım milletin konusunu da bulandırma.
Evet alın beni bu yobazların arasından
Ahirette gorusuruz tatlim.İyi de ben ateistim !
Herşeye maydonoz olmayı seven ve herşeyi çok bilen hanımlar size benim insanlığımı ve vicdanımı sorgulamak düşmez tanrı bile ölmeden yargılamazken siz kimsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?