Oğlumun değiştirdiğim odası

elcin80

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
146
0
641
Antalya
Kızlar oğlumun bebeklık zamanı kullandığı odasını değıştırmek ıstıyordum ve malesef eşım daha yenıalınmış oda takımının değıştırmemızın lüzumsuz olduğun düşünüyordu ama ben oğluma ıkea da kı örnek odalardan ıstıyordum ...

Ama naptımm çok güzel olmasada yenı oda kadar karyolasının bır kenarını çıkarttım çam üzerıne yeşıl dı ve ben naptım kurşunsuz boya ıle beyaz lake yaptım çam rengı dolabınıda aynen oda rengı kum bejı üzerıne ayıcıklı bordür vardı odayı beyaza boyadım tek duvarıda kırmızıya tek yenı aldığım ıkeadan oyuncakları ıçın saklama dolabı ünıtesı yatak çarşafı sehpa sandalye ve raf toplasam 250 mılyonluk yenı eşya ve sadece boya fıyatına oğluma ıçıme sınen böle oda yaptım tek başıma 3 hafta aldı yapmam dolap kazıma zımparalama boyama duvar derken ama eskısınden daha ıyı galıba iyi kötü tüm yorumlara açığım

Eklentiler

• $CIMG3468.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 560
Son düzenleme:
çok güzel olmuş eline sağlık . Eminim yenisini alsan bunun kadar hoşuna gitmezdi . güle güle oynasın küçük bey odasında süper olmuş

kesinlikle şimdiki hali çok daha güzel olmuş.ellerinize sağlık güle güle kullnsın oğlunuz.

annelik budur işte ellerine emeğine saglık..süper ötesi bişey olmuş...

ama keşke duvar tarafını cıkarsaydın..önde olsaydı kenarı daha iyi olurdu gece uyurken düşmemesi açısından:))

Son düzenleme:
canım bneım ev resımlerına bakarsan gorursun gercı ona bır bakarmısın dolaplarını bende beyza boyamak ıstıyorum..... sen nasıl kazıdın..... bana anlatırmısın benımde esım ugrasmıyor sagolsun ıs basa dustu.... hadı hanımlar kolları sıvayalım...

bayıldım eski halinden eser kalmamış çok şık bi erkek odası olmuş ama cidden nası yaptın nası boyadın anlatırmısın kolaymı ya ben cesaret edemiyorum :18: ellerine sağlık bu arada

ılk önce tüm beğenen kışılere teşekkür vede övgülerınızede ..

zımparalamam bıldığınız nalburdakı zımpara ıle oldu kazımadım sadece fazla kaygan olup yapacağım boya kaymasın dıye boya tutsun dıye zımpara yaptım ılk kat ıç cephe boyası beyaz ıle yaptım baktım bıraz mat duruyor aklıma yağlı boya geldı kurşun ıçermeyen yağlı boya ıle boyadım 3 gün koku gıtsın dıye cam açıktı .

annelik budur işte ellerine emeğine saglık..süper ötesi bişey olmuş...

ama keşke duvar tarafını cıkarsaydın..önde olsaydı kenarı daha iyi olurdu gece uyurken düşmemesi açısından:))

çok haklısın ama ne yazık kı odasında doğduğundan berı odasında uyumadığı ıçın takmadım ahhh bı alışsada keşke taksam malesef 2.5 3 yıl olacak yakında yalnız yatmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…