Kızlar oğlumun bebeklık zamanı kullandığı odasını değıştırmek ıstıyordum ve malesef eşım daha yenıalınmış oda takımının değıştırmemızın lüzumsuz olduğun düşünüyordu ama ben oğluma ıkea da kı örnek odalardan ıstıyordum ...
Ama naptımm çok güzel olmasada yenı oda kadar karyolasının bır kenarını çıkarttım çam üzerıne yeşıl dı ve ben naptım kurşunsuz boya ıle beyaz lake yaptım çam rengı dolabınıda aynen oda rengı kum bejı üzerıne ayıcıklı bordür vardı odayı beyaza boyadım tek duvarıda kırmızıya tek yenı aldığım ıkeadan oyuncakları ıçın saklama dolabı ünıtesı yatak çarşafı sehpa sandalye ve raf toplasam 250 mılyonluk yenı eşya ve sadece boya fıyatına oğluma ıçıme sınen böle oda yaptım tek başıma 3 hafta aldı yapmam dolap kazıma zımparalama boyama duvar derken ama eskısınden daha ıyı galıba iyi kötü tüm yorumlara açığımEki Görüntüle 192285 Eki Görüntüle 192287 Eki Görüntüle 192288 Eki Görüntüle 192289 Eki Görüntüle 192292 Eki Görüntüle 192293 Eki Görüntüle 192294
Cok guzel olmus. Tek basina nasil yaptin tebrik ederim
beğenen ve bana dolabın kapağındaki figürler hakkında yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim bencede figür olmadı sade daha asil çıkarttım.
boya işlemi kısaca
hangi malzeme olursa olsun astar için taban rengi boyanır bir kat beyaza boyadım ben ilk önce sonra bildiğiniz nalburda satılan zımparala hafifçe kuruduktan sonra zımbaraladım ve en son kat boya sürdüm ama ben parlak olsun diye kurşunsuz beyaz yağlı boya kullandım kurşunsuuz olursa 1 hafta cam açık kalırsa koku falan kalmıyor odada
rulo fırça kullanın köşe yerlere ince fırça kullanmak sorunda kalırsanız iz kalmaması için kurumadan hafifçe ruloyla geçin
maliyeti bana boya ve fırçanın 60 falan tuttu ama odada sadece sehpa oyuncak ünitesi ve raf yeni onlarda 250 yi geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?