Oğlumun değiştirdiğim odası

çok beğendim çok daha modern duruyor benimde boyamak istediğim bi kaç bir şey var ama nasıl boya kullanacağımı bilmiyorum ve de nasıl yapacağımı adım adım anlatırsanız sevinirim:) ayrıca maliyeti ne oldu

Son düzenleme:
Cok guzel olmus. Tek basina nasil yaptin tebrik ederim

aynenn benden de kocaman bir tebrikk helal olsun süper ötesi olmuşş :) :)
çok karşıyımdır zaten bebeklere böyleçiçekli köpekli yok efendim lila pembe mavi odalar yapıyorlar çocuklar büyüyor annenın gözüne batıyor oda göz farklılık istiyor böyle ilerde dğeiştirmek için uğraşmamak için bebeklerinize beyaz mobilya terch edin dekorasyon değişikliği ypmak dha kolay oluyor arkdşlar :) :)

beğenen ve bana dolabın kapağındaki figürler hakkında yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim bencede figür olmadı sade daha asil çıkarttım.

boya işlemi kısaca

hangi malzeme olursa olsun astar için taban rengi boyanır bir kat beyaza boyadım ben ilk önce sonra bildiğiniz nalburda satılan zımparala hafifçe kuruduktan sonra zımbaraladım ve en son kat boya sürdüm ama ben parlak olsun diye kurşunsuz beyaz yağlı boya kullandım kurşunsuuz olursa 1 hafta cam açık kalırsa koku falan kalmıyor odada

rulo fırça kullanın köşe yerlere ince fırça kullanmak sorunda kalırsanız iz kalmaması için kurumadan hafifçe ruloyla geçin

maliyeti bana boya ve fırçanın 60 falan tuttu ama odada sadece sehpa oyuncak ünitesi ve raf yeni onlarda 250 yi geçmedi

boya yapacağım dolap hazır dolap yani üzerine boya olmaz dediler spreyle falan oluyormuş o nedenle sordum yani benim alacağım zımpara ve yağlı boya öyle mi ben geçiş astarı almıştım siz astar olarak ne kullandınız ?

valla bende cok begendim..eski halinden baya güzel olmus..ellerine sağlık..artı beyaz renk odaya ayrı bir hava katmıs..

cok hos olmus boyle marıfetlı kısılerı gorunce ınanın cok gıpta edıyorum ellerıne saglık

bencede güzel olmus, ellerine saglik. Onca para verip yeni almaktansa, bu sekilde yenilemissin daha iyi olmus. Ileride biraz daha büyüdügü zaman kendisi secer mobilyalarini...
tebrikler

şimdi yaptığınız öncekinden daha güzel olmuş. ellerinize sağlık

tek kelimeyleharika olmus.ellerinize saglık ve söylemeden de gecemicem cesaretinize hayran kaldım.günlerdir nette ve forumda salondaki tv ünitem ve gümüslügümün renginden rahatsız oldugumu veboyamak istedigimi yazıp duruyordum.ben nette dolasırken dıs yapı marketlerde satılan dıs cephe boyasıyla zımparaya gerek kalmadan mobilyaların boyanabildigini ögrendim.benim suan merak ettigim görünüsü resimlerde harika ama mobilyaların yakından boyandıgı belli oluyormu fırca izi kalıyormu birde boya kuruduktan sonra yüzeyde herhangi bir pütür falan oluyormu?temizligi kolay oluyormu toz yapısıyormu mesela ?cevabınıza göre gidip boya alıp esimden gizlice mobilyaların görünmeyen bir yerinde deneyecegim bu boya isini.

çok güzel olmuş çok beğendim bende yatakodamı boyamayı düşünüyorum, acaba beşiğin malzemesi kaplama mobilyamıydı yoksa başka bişey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…