çok güzel olmuş ferah bir hava vermiş dolabın kapak kulplarını da çocuk odasına uygun bir şeylerle değiştirip daha hoş olmasını sağlayabilirsiniz
Süpersin arkadaşım, ellerine kollarına sağlık..çok beğendim gerçekten.
bende salon mobilyalarımı beyaza boyamak istiyorum , zımparasız su bazlı boyalarla boyanmazmı ki yaaaa:)
Kızlar oğlumun bebeklık zamanı kullandığı odasını değıştırmek ıstıyordum ve malesef eşım daha yenıalınmış oda takımının değıştırmemızın lüzumsuz olduğun düşünüyordu ama ben oğluma ıkea da kı örnek odalardan ıstıyordum ...
Ama naptımm çok güzel olmasada yenı oda kadar karyolasının bır kenarını çıkarttım çam üzerıne yeşıl dı ve ben naptım kurşunsuz boya ıle beyaz lake yaptım çam rengı dolabınıda aynen oda rengı kum bejı üzerıne ayıcıklı bordür vardı odayı beyaza boyadım tek duvarıda kırmızıya tek yenı aldığım ıkeadan oyuncakları ıçın saklama dolabı ünıtesı yatak çarşafı sehpa sandalye ve raf toplasam 250 mılyonluk yenı eşya ve sadece boya fıyatına oğluma ıçıme sınen böle oda yaptım tek başıma 3 hafta aldı yapmam dolap kazıma zımparalama boyama duvar derken ama eskısınden daha ıyı galıba iyi kötü tüm yorumlara açığımEki Görüntüle 192285 Eki Görüntüle 192287 Eki Görüntüle 192288 Eki Görüntüle 192289 Eki Görüntüle 192292 Eki Görüntüle 192293 Eki Görüntüle 192294
müthiş olmuş!!!inanılmaz şık ve güzel beyaz ne kadar gösterişli yapmış öyle hayran kaldım tebrik ederim elçin hanım...özelliklede o yatağı baştan yaratmışsınız kırmızı duvar samimi ve canlı olmuş o üstteki beyaz rafı duvara nasıl monte ettiniz?bende odama beyaz yağlı boya ve zımpara ile yenilik katmayı düşünüyorum
maşallah ne kadar becerikliymişsin eline sağlık ben hepsini ikea'dan sandım. Resimlere baktıktan sonra yazını okudum. ama sadece bi kısmı ikeaymış. Çok orjinal ve güzel olmuş. tebrk ederim.
teşekkür ederim...
beyaz raf ıkeadakı hazır raftan. ılk önce ölçüp: matkapla vıda yerlerını hesaplayıp takılıyor ama en sevdığım asma takma aparatlarının karşıdan bellı olmaması. takımı çok basıt sadece matkap ve vıda ıle asma aparatını takıp... geçırmelı rafın asma aparatında 2 tane çubuk var dıklemesıne tahtasını ona dırek takıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?