Oğlumun değiştirdiğim odası

çok güzel olmuş ferah bir hava vermiş dolabın kapak kulplarını da çocuk odasına uygun bir şeylerle değiştirip daha hoş olmasını sağlayabilirsiniz

çok güzel olmuş ferah bir hava vermiş dolabın kapak kulplarını da çocuk odasına uygun bir şeylerle değiştirip daha hoş olmasını sağlayabilirsiniz

teşekkür ederim ...çok haklısın fikrini değerlendiricem hemen netten bebek odası kulpları dıye yazıyorum bu arada ŞIMDI sıra yatakodamda önümüzdekı hafta yatakodamı değıştırmeye başlıcam...

noldu yatak odana başladınmı merak ettim bende istiyorum yatak odamı değiştirmek ama çok büyük geliyo gözümde

hayır ama nedenı yatak odam yazlık kışlık tıkış tıkış ve şuan değıştırmeden önce kullanmadığımız 2. tuvaletı gıysı odasına çevırme kararım var....

ılk önce bunu ayarlayıp odayı ferahlatıp başlıcam ınşallah arkadaşımmm

işin ucunda emek olurda güzel olmazmı ben beğendim evladını hayırla büyüt

Süpersin arkadaşım, ellerine kollarına sağlık..çok beğendim gerçekten.
bende salon mobilyalarımı beyaza boyamak istiyorum , zımparasız su bazlı boyalarla boyanmazmı ki yaaaa:)

Süpersin arkadaşım, ellerine kollarına sağlık..çok beğendim gerçekten.
bende salon mobilyalarımı beyaza boyamak istiyorum , zımparasız su bazlı boyalarla boyanmazmı ki yaaaa:)

boyanır bı sıtede görmüştüm sadece önce 2 3 kat beyaz at yanı astar olarak ama attığın her katta ınce olarak zımparala sonra ıstedığın renk olunca mutlaka cıla at kı parlak ve güzel dursun sonucu bızımle paylaşşş lütfenn....

müthiş olmuş!!!inanılmaz şık ve güzel beyaz ne kadar gösterişli yapmış öyle hayran kaldım tebrik ederim elçin hanım...özelliklede o yatağı baştan yaratmışsınız kırmızı duvar samimi ve canlı olmuş o üstteki beyaz rafı duvara nasıl monte ettiniz?bende odama beyaz yağlı boya ve zımpara ile yenilik katmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
maşallah ne kadar becerikliymişsin eline sağlık ben hepsini ikea'dan sandım. Resimlere baktıktan sonra yazını okudum. ama sadece bi kısmı ikeaymış. Çok orjinal ve güzel olmuş. tebrk ederim.

teşekkür ederim...
beyaz raf ıkeadakı hazır raftan. ılk önce ölçüp: matkapla vıda yerlerını hesaplayıp takılıyor ama en sevdığım asma takma aparatlarının karşıdan bellı olmaması. takımı çok basıt sadece matkap ve vıda ıle asma aparatını takıp... geçırmelı rafın asma aparatında 2 tane çubuk var dıklemesıne tahtasını ona dırek takıyosun

asıl ben teşekkür ederim şu an kafamdaki sorulara tam anlamıyla çözüm buldum ilk işim duvar ölçüsünü alıp ikeadan o raflardan almak olcak...bir bayan olarak marifetlisin

kızlar dolaba ıstedığım gıbı kulp bulamadığım ıçın değıştırmedım ama dolaba 3 tane fıgür yapıştırdım ama pek ıçıme sınmedı karışık mı olmuş sade daha mı güzeldı???

bı kaç tane değışıklık yaptım kaydırak, kıtap bölümü kötü yada kalabalık mı olmuş???ıçıme sınmeyen bışey var bulamadım yarddım edersenız memnun olucam????

Bence TV, odanın havasını bozmuş. figürleri de dolabı ortalayarak yapıştırmayı dene. Çok yukarı ve uçta durmuş sanki. İlk sayfadaki değişim harika, tebrikler..

beyaz çok isabetli bi seçim olmuş.....

çok şık ve ferah duruyo her mekanda.....

salonum beyaz bayılıyorum....

dolabın figürleri olmamış ya hepsi aynı yada ortadakın farklı kenarlardakıler aynı olabilir....

birde dolabın orta kısmında olsa daha hoş olur....odanız mavi ağırlıklı oldugu için denizci tarzı bı hava estirebilirsiniz yapışkanla felan....çilekte o tarz odalar var bi bakın fikir olmuş olur.....

canım bende kızımın odasını lake boyayla boyamak istiyorum ama cesaret edemiorum.fırça izi kalırsa diye.kısacık anlatırmısın boya işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…