• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun dersleri

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar oğlum 2. Sınıfta. Ev ödevleri okulda dersleri süper ama sınav yapıyo öğretmen düşük alıyor hiç emeğinin karşılığı değil canım çok sıkıldı bu duruma :(

Öğretmeni emeğinin karşılığını vermiyor mu demek istediniz yoksa sınavlarda başarısız oluyor mu?

Ya nedenini bilmiyorum ne yaptıysa onu veriyor da neden böyle bilmiyorum

Benim kuzenimde böyleydi. Ders notları çok yüksek ancak sınavlarda testlerde sürekli düşük not alırdı. Teyzem dr a götürdü ve dikkat eksikliği çıktı. Yaşı da oldukça küçüktü. Sınavlarda heyecan yaparak bildiği şeyleri yanlış yapabildiğini ve dikkatini toplayamadığını söylemiş doktor.

Teşekkür ederim dikkati iyi ama bilemedim

Öğretmeniyle konuşun. Siz objektif değerlendirmiyor olabilirsiniz. Neleri eksik yaptığını öğretmenin nelere dikkat ettiğini bilmiyorsunuz. Belki bir şeyi yanlış yapıyor.

Eğer.gerçekten bir sıkıntısı varsa destek alabilirsiniz.

Öğretmeni ile konuştunuz mu?
Belki de onunla konuşmalısınız. Sizin gözlemleyemediğiniz bir durum var belli ki.
Bazen çocuklar böyledir, evde gerçekten başarılı hallerini gösterirler.
İçten içe böyledirler ama iş okula sınavlara gelince, umursamaz davranışlar sergilerler.
Bir öğretmenine de danışmakta fayda var derim.
Gözlemleyin ve sorunu bulduğunuzda eminim faydası olacaktır.

ın

Öğretmeniyle ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorsanız ki açıkçası 2. sınıf öğrencisi bir çocuğa bunu oldukça gereksiz görüyorum, doktora gitmekte fayda var. Çoğu çocukta dikkat eksikliği görülüyor ve geç fark ediliyor

çok bildiğini sanmaktanda oluyor bu durum.. kendisi için çok kolay olduğunu düşündüğünden çabuk çabuk yapmaya çalışıp aslında soruyu tam anlayamamaktan..
acele etmemesi gerektiğini bitirince tekrar soruları ve cevaplarını kontrol etmesi gerektiğini söyleyin sürekli..

Şimdi sınav kağıdına baktım arkadaşlar sorular çok zor

Zor olduğunu düşündüğünüz soruları yazın ya da fotoğraflarını çekin bakalım.

Çocuklar genelde evde anne babayla ders çalışırken daha başarılı olur, daha kolay çözer soruları. Bu hem evde kendi ortamında rahat olduğu için hem de anne babadan ipuçları aldığı için olur. Anne baba yardım ettiğinin, ipucu verdiğinin farkında olmaz genelde. Evde bir test koyun önüne, her soruya 1,5 dakika düşecek kadar da bir zaman verin, okuldaki sınavlarına yakın bir sonuç alacaksınız siz yardımcı olmadığınız ve zaman stresini de eklediğiniz zaman.

Şimdi sınav kağıdına baktım arkadaşlar sorular çok zor

2.sınıf müfredatı bellidir.. neye göre zor sorular ?
size göreyse, benim oğlum geçen sene 4.sınıfa gidiyordu bana göre o matematik soruları üniversite giriş sınavı soruları gibiydi .. zaten matematik zekam yok o kadar zor geliyordu ki o sorular bana onları yapabiliyor olsam tıp kazanırdım :))

2.sınıf müfredatı bellidir.. neye göre zor sorular ?
size göreyse, benim oğlum geçen sene 4.sınıfa gidiyordu bana göre o matematik soruları üniversite giriş sınavı soruları gibiydi .. zaten matematik zekam yok o kadar zor geliyordu ki o sorular bana onları yapabiliyor olsam tıp kazanırdım :))
Canım benim hani belli başlı şeyler var türkçe de onlar değil de saçma sapan şeyler sormuş

Canım benim hani belli başlı şeyler var türkçe de onlar değil de saçma sapan şeyler sormuş
Çok zor bir şey değil, soruların fotoğrafını çekip buraya ekleyeceksiniz. Belli başlı şey nedir, saçma sapan şey nedir anlamıyoruz. Bi şekilde havada kalıyor konunuz.

2.sınıf soruları ne kadar zor olur ki soruları ekleme şansınız var mı hani 4.sınıf vs olsa zor olur.
Yani matematik sorusu gibi harf sayısı tek tek saydırmış mesela 40 harflik bi cümle bi tanesini eksik saydı diye 10 puanı gitmiş

Back
X