- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
Kızlar oğlum 2. Sınıfta. Ev ödevleri okulda dersleri süper ama sınav yapıyo öğretmen düşük alıyor hiç emeğinin karşılığı değil canım çok sıkıldı bu duruma 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim dikkati iyi ama bilemedim
Teşekkür ederim dikkati iyi ama bilemedim
Şimdi sınav kağıdına baktım arkadaşlar sorular çok zor
Şimdi sınav kağıdına baktım arkadaşlar sorular çok zor
2.sınıf soruları ne kadar zor olur ki soruları ekleme şansınız var mı hani 4.sınıf vs olsa zor olur.Şimdi sınav kağıdına baktım arkadaşlar sorular çok zor
Canım benim hani belli başlı şeyler var türkçe de onlar değil de saçma sapan şeyler sormuş2.sınıf müfredatı bellidir.. neye göre zor sorular ?
size göreyse, benim oğlum geçen sene 4.sınıfa gidiyordu bana göre o matematik soruları üniversite giriş sınavı soruları gibiydi .. zaten matematik zekam yok o kadar zor geliyordu ki o sorular bana onları yapabiliyor olsam tıp kazanırdım :))
Çoğu düşük zatenSiz de mi sınıf Öğretmenisiniz
Nasıl anladınız zor olduğunu
Bir de sorular zor ise tüm sınıf düşük alır zaten sadece sizinki değil
Çok zor bir şey değil, soruların fotoğrafını çekip buraya ekleyeceksiniz. Belli başlı şey nedir, saçma sapan şey nedir anlamıyoruz. Bi şekilde havada kalıyor konunuz.Canım benim hani belli başlı şeyler var türkçe de onlar değil de saçma sapan şeyler sormuş
Yani matematik sorusu gibi harf sayısı tek tek saydırmış mesela 40 harflik bi cümle bi tanesini eksik saydı diye 10 puanı gitmiş2.sınıf soruları ne kadar zor olur ki soruları ekleme şansınız var mı hani 4.sınıf vs olsa zor olur.
Çoğu düşük zaten
Dikkat eksikliği veya heyecan olabilirKızlar oğlum 2. Sınıfta. Ev ödevleri okulda dersleri süper ama sınav yapıyo öğretmen düşük alıyor hiç emeğinin karşılığı değil canım çok sıkıldı bu duruma![]()