• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun dişi :(

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.695
798
Oğlum çenesinin üstüne düştü ve alt iki dişinin yarısı içeriye girdi diş etine
Diş eti de kan topladı :(
Yarın ilk saate pedadontiye götürücem
Bizi ne bekliyor bunu yaşayan var mı
Bu arada yanlarda iki diş patladı patlayacak...onları çok etkiler mi
İnanılmaz üzgünüm

bu aksamdan acil olmaz mı acaba nasıl dayanacak acıya sabaha kadar doktor en azından bılgı verırdı

Doktor nasıl bakacak kara kara düşünuyorum...oğlum hayatta durmaz offf

Kova hatunu affınıza sığınıyorum ama okurken güldüm daha doktora gitmeden bunu düşündüğünüze göre oğlum çok yaramaz bir çocuk :) çok şeker yaramaz bir oğlan canlandı aklımda. Çocuklar düşmeye çarpmaya dayanıklı oluyor, zaten sütdişiymiş umarım düşmeden zarar görmemiştir.

Kova hatunu affınıza sığınıyorum ama okurken güldüm daha doktora gitmeden bunu düşündüğünüze göre oğlum çok yaramaz bir çocuk :) çok şeker yaramaz bir oğlan canlandı aklımda. Çocuklar düşmeye çarpmaya dayanıklı oluyor, zaten sütdişiymiş umarım düşmeden zarar görmemiştir.
Hiç sevmiyor yüzüyle oynanmasına
Şapkaya bile tahamül edemiyor çaktırmadan koyuyoruz kafasına :D

Çok geçmiş olsun, dr lar bakmanın bir yolunu buluyorlar merak etmeyin.
İnşallah birşey yoktur ama şöyle düşünün eğer ki kalıcı dişleri etkilese bile, bünün da elbet bir çözümü vardır.
İçinizi ferah tutun. :KK66:

Şimdi geldik eve
Kalıcı dişe zarar verip vermediğini ancak filmle anlaşılır ve 15 aylık bebeğe yapmam bunu dedi...diş biraz içine gömüldü ve öne kaydı biraz...15 gün sadece yumuşak şeylerle beslemeliymişim...bi tane de jel verdi 2 hafta sonra kontrole çağırcak...şimdilik durum bu
Offg telefonumun ekranı da gitti...saatimin de taşı ddüştü...bu neyaaa ?!

Ben boyle bır kaza gecırdım ust dıslerım ıcerı gırdı bazılarınında ucları kırıldı yarısına kadar
1 ay gıbı surecte yavas yavas dıslerım asagıya gerı ındı benım ,buyuk gecmıs olsun

Şimdi geldik eve
Kalıcı dişe zarar verip vermediğini ancak filmle anlaşılır ve 15 aylık bebeğe yapmam bunu dedi...diş biraz içine gömüldü ve öne kaydı biraz...15 gün sadece yumuşak şeylerle beslemeliymişim...bi tane de jel verdi 2 hafta sonra kontrole çağırcak...şimdilik durum bu
Offg telefonumun ekranı da gitti...saatimin de taşı ddüştü...bu neyaaa ?!
Çok ama çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun, benim kız 3 yaşındayken ağzının üstüne düşmüştü, üst ön dişler hasar görmüştü ama sonradan çıkan dişlerine hiçbirşey olmadı, doktora da götürmüşsünüz, içiniz ferah olsun, oğlunuzun inci gibi dişleri olacaktır.

Cok gecmis olsun canim. Insallah disler toparlanir ve kalici bir hasar olusmaz. Ozellikle cocuklar belli hir yasa gelene kadar bu tarz kazalar cok geciriyorar. Sut disinin akabinde kalici dislerin cikmasi insanlara verilmis bir sans sanirim:) Doktorunun yaklasimi da cok hos gercekten. Hangi hastaneye gittiniz?

Oğlum çenesinin üstüne düştü ve alt iki dişinin yarısı içeriye girdi diş etine
Diş eti de kan topladı :KK43:
Yarın ilk saate pedadontiye götürücem
Bizi ne bekliyor bunu yaşayan var mı
Bu arada yanlarda iki diş patladı patlayacak...onları çok etkiler mi
İnanılmaz üzgünüm
Var biz cnm Gecmis olsun kizim bir yasindayken dusmusdu cikan dis geri gitmisti ve ust damagida yarilmisdi bende cok korkmusdum acile goturdum hemen Ama dk cocuklarda dis etleri yumusak oldugu icin oldugunu soylemisdi mikrop kirici sprey verilmisdi

Back
X