Oğlumun doğum hikayesi

işte benim kuzu teyzesi. çok geç oldu ama ancak becerebildim fotoğraf yüklmeyi. bu arada çok ilginç eşimin tayini çıktı. tekrar taşınıyoruz. iyide oldu bir taraftan. haftaya gataya gidicez rapor almak için. eskişehire çıkması için tayinin uğraşıcaz bakalım.

kusura bakmayın biraz geç yazıyorum ama internetim kapalıydı uzun bi süredir yeni farkettim yazdığınızı da kuzunuz gerçekten çok mükemmel resimlerden gözlerimi alamadım maşallah subhanallah çok güzel bakmışsınız cnm benim Allah nazarlardan saklasın onu herşeyin hayırlısı olsun hakkında ve hakkınızda inşallah tayinimiz çıktı demişsiniz tam olarak anlayamadım nereye çıktığını ama hayırlısı olsun inşallah sizler için çok öpüyorum miniğimi teyzesinden ona kocaman öpücükler onu çok sevdiğimi fısıldayın kulağına o anlar

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. eşim bu sene gelmişti bitlise. ben geçen yıl atandım. daha yeni yerleştik nerdeyse. ama tekrar tayin çıktı. mayısta nereye gideceğimiz belli olacak. hayırlısı bu heralde diyoruz. çocuğun durumunu belirtip eskişehir olması için uğraşıcaz bakalım. hepimiz için hayırlısı. bu arada oğlum iyce dönmeye başladı artık. ellerinden tutunca dikiliyoda. gelişim cetveline göre gayet iyi gidiyoruz. hatta artık sürekli dede diyo. literatürümüz genişledi. dede, baba, mama. acıkınca mama, zora gelince hemen dede dio. dedesinden yardım istermiş gibi. sizin yerinizede öptüm kuzuyu. zaten öpmek için bahane arıyoz. fazla öpmekten yanakları kızardı artık:)

cnm benim bitanem maşallah yanımda olsada sevsem doya doya öpsem yesem onu ya güzellik ay parçası gibi eşimle baka baka doyamadık dua ettik onun için nazara gelmesin diye gelişimi ilerlemesi de gerçekten harikulade çok seviniyorum sizden bunları duydukça zaten onlar aralarında kademe kademe farklılıklar gösteriyorlar kimisi çok ağır oluyor kimisi de normal çocuktan farksız ben bizimkine hemen hemen normal çocuk gibi ilerleme gösteriyor derken sizinkini duyunca çok şaşırıyorum ve seviniyorum maşallah bir kez daha o çok daha iyi ilerleme kaydediyor hepte öyle olacak emin olun tayin işiniz de dilediğiniz gibi olur inş. hayırlısıyla tekrar söylüyorum hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah meleğinizin hatrına Rabbim size hayırlısını nasip eder zaten

Canım Allah analı babalı büyütsün
Benim 23 yaşında kuzenim var down sendromlu, kız
o kadar iyi kalpli, o kadar becerikli, o kadar hassas ki anlatamam
Ev işlerinde annesinin en büyük yardımcısı
misafir geldiğinde Türk kahvesi ondan sorulur
5 yıl normal ilkokulda okudu, okuma yazması gayet güzel
koşuda madalyaları var, Şişli Belediyesi'nin ekibinde sema gösterilerine çıkıyor
Türkiye'de gezmediği, gösteri yapmadığı yer kalmadı :)
ben evlenirken nikah sonrası takı sırasında halamlar geldi öpüştük takılarına taktılar
sıra ona geldiğindeyse
Elime bişi tutuşturdu ve mutluluklar dedi
kağıdı açtığımda bi baktım eşim ve ben için şiir yazmış
o an o kadar kötü oldum ki ağlıcaktım nerdeyse
Kısacası çok faal, başarılı ve aktif bi kız
ve hepimiz onu çok seviyoruz
ailesinde olmayan bilemez
ama onlar gerçekten çok özel

Merhaba canım. Ben de size tam Eskişehir'i önerecektim ki bu iletiyi gördüm. Ben aslen Eskişehirliyim. Eskişehir bu tip özel yavrularımızın eğitimleri için gerçekten uygun bir şehir. Anadolu Üniversitesi bir nimet. Bir aile dostumuz var bizim, yavruları down sendromlu. Yiğit'imiz öyle tatlı, öyle içten, o kadar hassastır ki. Öyle özel bir çocuktur ki anlatamam.
Yavrunuzla mutlu ve huzurlu günler diliyorum.

çok teşekkürler arkadaşlar. gerçekten haklısınız başına gelmeyen bilmiyor. hoş benim bile bu konuda bu kadar bilgim yoktu. ilk yazıları okursanız herkes korkunç birşeymiş gibi yaklaştı. ama bu insanları tanıyanlar onların gerçekten melek olduğunu biliyorlar. oğlum gerçekten bir melek. sürekli bu siteyi takip ediyorum. o kadar zorda olan anneler varki. oğlum 8 aylık birgün bile of dedirtmedi. çırım çırım ağlayan bi bebek diil çünkü. ağlayacağı zaman bile güldük mü yüzünde güller açıyor. normal bir çocuk olsa işim daha zor olurdu heralde.
eskişehir konusuna gelince bende eskişehirliyim zaten. hatta anadoluda okudum. eskişehirden yeni ayrıldığımız için oraya dönememiz zor görünüyor. ama elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
murun84 arkadaşım kardeşinizi soracaktım tekrar. özel eğitimle birlikte kaynaştırma eğitimi alıyormu. okula alırlarken bir zorluk çıkarttılar mı?

murun84 arkadaşım kardeşinizi soracaktım tekrar. özel eğitimle birlikte kaynaştırma eğitimi alıyormu. okula alırlarken bir zorluk çıkarttılar mı?
özel eğitimle birlikte kaynaştırma eğitimi almadı hiç şuan özel eğitim merkezinde eğitim alıyor eskisi gibi okula alırlarken bir zorluk çıktı mı derken sanırım kaynaştırma eğitiminde gideceği okulu sordunuz hiç gitmediği için öyle bir zorlukla karşılaşmadık zaten özel eğitim merkezleri de öyle bir zorluk çıkarmaz sonuçta ücret alıyorlar ama kaynaştırma eğitimi için götürülen okullar da buna mecbur bir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum bildiğim kadarıyla mecbur

özel eğitimde ücret alınmıyor die biliyorum yönetmelik gereği alamazlar. ücretsiz bu eğtiim. neden ücret alıyolar anlamadım. kaynaştırma zorunlu ama açıkçası öğretmenler ve idareciler pek bu işe girmek istemiyorlar. herkes önyargılı olduğu için kendilerini sıkıntıya sokmak istemiyorlar.

özel eğitimde çocuk başına devlet ücret ödüyor ya ondan bahsediyorum özel eğitim merkezleri devletten alıyor ücretlerini bizim tarafımızdan değil onu kasdetmiştim

hımm anladım. bugün eskişehirde bir okulla görüştüm. şimdiden kayıt yapabiliyoruz dedi.çok sevindm. 35 günlük bebeklerle bile çalışmışlar. buradaki okul 1 yaşından önce alamayız demişti. gitti 1 senemiz

öyle düşünmeyin olsun 1 sene çok büyük bir kayıp değil telafi edecektir bence 2-3 yaş eğitim için geç kalınmış bir yaş değil bu melekler için sizin boncukta tam zamanında başlayacak eğitimine benim içim rahat emin olun sizin de olsun..
fındığıma da selam söyleyin resimlerine bakıp bakıp seviyorum onu çok güzel çok maşallah bitanecim benim boncuk gözlüm

ayy canım ya teşekkür ederim. umarım dediğin gibi olur. kuzuyu bide gör, bi soytarılıklar yapıyo sorma ilk fotoğraflarına bakıyoruzda bu çocuk nasıl böyle değişti diyoruz. sanki onu alıp başka çocuk vermişler gibi. allah gerçekten boş gününde yaratmış kuzumu. allah herkesin evladını bağışlasın.
ha bide şey sorucam. kardeşinin yemek yemesi nasıl? dilleri büyük olduğu için yemek yedirirken sorun yaşarsınız demişlerdi. sizde öyle bir sorun varmı canım ya?

maşallah benim canıma belli zaten gerçekten çok güzel
evet inanılmaz değişiyolar bende biliyorum bunu kardeşimden bizimkinin bebeklik resmini görseniz tam bi kedi yavrusu zaten 8 aylık doğmuştu prematüreydi..
yemek konusuna gelince bi zorlanma yok çok şükür evet dili büyük kocaman bi çıkarıyo o dilini gidip hemen yiyorum onu çok şirin oluyo ama onun yemek yemesine engel olmadı hiç

kıyamam ya minnacıktır o doğduğunda. insan inanamıyor walla ne zaman oldu ne zaman büyüdü. bizimkide 38 haftalıktı doğduğunda. 2,690dı şişlikler gidinci 2,5 kaldı. çöp gibi. dokunmaya korkuyoduk. şimdi hoplat zıplat top gibi yuvarla. hiç bebek gibide değil, ne ağlar ne bağırır, oyuncak bebekten farkı yok walla.
kardeşinizin durumu çok iyi ozaman. canım benim yaa. çok öpüyorum onuda.

aynen evet dokunamıyoduk parmak çocuk gibiydi şimdi de nerdeyse benim kadar oldu sırık diye seviyorum onu uzun ve fiziği çok düzgün maşallah bizimki de öyleydi hiç bebek gibi bağırığ çağırmıyodu ya bunlar dünyaya resmen anneye babaya hediye olarak gelmiş bi bebek ağlayıp zırlamazmı huysuzluk yapmaz mı yok ama bunlar yapmaz adı üstlerinde melekler yaa
gidince yanına yerinize öpücem bebeğimi :))

walla bizde onu konuşuyoruz normal bi bebek olsa napardık bilmem. uykusuzluğahiç dayanamam ben. kendimden geçerim. hele ağlama sesi. insan delirir. o yüzden oğlum benim için büyük şans. gerçekten bi nimet. kardeşinin durumuda çok sevindirdi beni. oldukça iyi demekki. yemesinde yürümesinde boyunda posunda hiçbişey yoksa şahane walla. böyle iyi örnekleri duydukça moral oluo banada. kendi yawrunuda kardeşinide öp kokla benim için. kızında wardı dimi senin hiç ondan bahsetmiosun o ne kadarlık şimdi?

vallahi öyle ne yalan söyleyeyim maşallah subhanallah normal çocuklar hastalıktan kurtulmuyo büyüyemiyo derken bir sürü dertleri varken biz bu konuda neredeyse hiç sıkıntı yaşamadık diyebilirim zaten babası izin vermiyo ki azcık burnu aksa eyvahh tamam dünyası yıkılıyo çocuk hasta olmaktan korkuyo sanırım babam çok düşkündür kardeşime annemi zaten hiç söylemiyorum..
öğlen abisi aramış eğitimde ne kadar başarılı olduğundan ilerleme kaydettiğinden bahsediyo biraz öncede babamla annem aradı aynı şeyleri söylüyor gerçektende sosyalitesi artmış eğitimle beraber benimle telde konuşması bile değişmiş o derece yani maşallah benim canıma böyle olunca çok seviniyorum sizin meleğiniz de çok çok daha iyi olacak Rabbimin izniyle göreceksiniz
bu arada kardeşimi meleğimi öpüp koklayabilirim rahatlıkla da kızımı öpemiyorum teyzesi çünkü daha henüz doğmadı
inş. Rabbim izin ve ömür verirse nisanda benim doğumum şuan 6 aylık hamileyim
olunca öperim söz hem sizin hemde meleğinizin adına oda benim kızımın dayısı ben öyle görüyorum ben nasıl hepsini kardeşim görüyosam oda o zihniyetle yetişecek inş. öyle yetiştiricem kızımı da zaten adını da dayısı koydu dayısının ayşe'si o

kardeşinin bez falan aldığını söylemiştin bende doğduğunu düşünmüşüm ayşe bebeğin. ne güzel en güzel zmanlarındasın şimdi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ağrısız sancısız bi avazda kurtarsın senide.
walla kardeşinin durumuna acayip sevindim. doktorlar insanın gözünü öyle korkutuyorki 2 kat fazla dikkat ediyoruz heralde. en ufak gribi bile hastanede geçirirsiniz günlerce iyileşmez demişlerdi bizimki için. allaha çok şükür bizimkinin de abisi gibi maşallahı var. kaç gün gidiyo okula kaç saat? hemen faydası hissediliyor demekki. süper ya. walla çok sevindim.
bu arada mutlu yıllar...

yok teyzesi doğmadı henüz ayşe ama öyle düşünceli ve hevesli bir dayısı var ki daha doğmamış çocuğa bez biçiyo
çok fena benim bitanem yaa çok akıllı tv de gördüğü kız kıyafetleri için hemen ayşeye alalım diyomuş yiğenine yakıştırıyomuş öyle mutlu oluyorum ki onun bu ilgisini sevgisini duydukça ve gördükçe canım benim biriciğim kızım böyle melek bi dayısı olduğu için çok şanslı olacak
siz doktorlara bakmayın yaa dedim ya bizede ölür dediler takan kim onlar işine baksın düz mantık işte merak etmeyin hiç öyle hastalık dertleri olmuyo yok ölür yok hastalanır kurtulamaz yok bağışıklık sistemi yok bilmem ne bir sürü safsata siz inanmayın sakın dikkat edin önleminizi alın ama normal bir çocuk nasılsa öyle abartmanıza gerek yok yani soğuktan koruyun en önemli unsur üşütmesin çabuk üşüyüp hastalanıyorlar bu doğru dikkat etmezseniz tabi ederseniz hiç bir şey olmuyor bu havada ben çıktım bir kere hala burnum gripten kurtulmadı bizim balık annemle her hafta pazara çıkıyo düşünün
okula da haftada 2 gün sanırım 2 saat gidiyor tam bilmiyorum yeni başladı bu sene ve annemle yüzyüze henüz konuşamadım o yüzden tam emin değilim ama öyle olması lazım
güzel dualarınız için de teşekkkür ederim Allah tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
size de mutlu ve huzurlu bir yıl nasip etsin ve boncuğunuzla birlikte daha nice hayırlı ve uzun yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…