hepinize teşekkürler arkadşlar. kendimi yazımı okudum şimdi gerçekten zor günlerdi. ama şimdi herşey çok farklı. oğlum büyüyor ve herşey olması gerektiği gibi. onun bir gülüşü dünyalara değer bizim için. hatta eşimle bazen iyiki downlu olmuş diyoruz. o kadar sevimliki oğlum. oğlumdaki gelişimi gördükçe karamsarlığım kalmadı artık. en güzeli de oğlum asla yalan söylemiycek, kötülük düşünmiycek, uyuşturucu esrar kullanmıycak, hırsızlık dolandırıcılık yapmıycak kadar saf ve masum olacak. bunları öğrenince keşke hepimiz onlar gibi olabilsek die düşünmeden edemiyorum. hepinize desteğiniz için teşekkürler.
işte benim kuzu teyzesi. çok geç oldu ama ancak becerebildim fotoğraf yüklmeyi. bu arada çok ilginç eşimin tayini çıktı. tekrar taşınıyoruz. iyide oldu bir taraftan. haftaya gataya gidicez rapor almak için. eskişehire çıkması için tayinin uğraşıcaz bakalım.
özel eğitimle birlikte kaynaştırma eğitimi almadı hiç şuan özel eğitim merkezinde eğitim alıyor eskisi gibi okula alırlarken bir zorluk çıktı mı derken sanırım kaynaştırma eğitiminde gideceği okulu sordunuz hiç gitmediği için öyle bir zorlukla karşılaşmadık zaten özel eğitim merkezleri de öyle bir zorluk çıkarmaz sonuçta ücret alıyorlar ama kaynaştırma eğitimi için götürülen okullar da buna mecbur bir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum bildiğim kadarıyla mecburmurun84 arkadaşım kardeşinizi soracaktım tekrar. özel eğitimle birlikte kaynaştırma eğitimi alıyormu. okula alırlarken bir zorluk çıkarttılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?