Doğuma Hazırlık oğlumun duaları kabul oldu:) kızım geliyorrrrrrrr

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ay_dolu

egenin kardeşini taşıyor
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
333
6
66
İzmir
kızlar değdi herşeye çok şükür. onca bulantılar verilen kilolar meğer nazlı bir prenses içinmiş. 14 haftam sanıyordum ben ancak yanılmışım 15 haftalıkmışız. ve meleğim gösterdi kendini. tombiş göbüşlü tatlımı tatlı bir kızmış meğer. oğlumun duaları kabul oldu çok şükür. bir kız kardeş istiyordu hep. şimdi babasıyla kendilerini kaybetmiş bir vaziyette isim bulma derdindeler.
Allahımmm benim bir kızım olacakkkkkkkkkk:nazar::teytey::teytey::teytey:

ALLAHIM gönlünüze göre vermiş ... ne guzelll.... Bende bir KIZ annesi olcam İNŞAALLAHH... ALLAHIM dualarımı kabul ettii opuyorumnanaktan

hepinize çooook teşekkür ederim kızlar. rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. bu arada oğlum Ege kız kardeşine isim buldu:)) Asya.:nazar:

hayirli olsun canim.oglun kac yasida bu arada merak ettim.
Annem kardesime hamile kaldiginda ben daha 3 yasindaymisim.dogana kadar erkek olucak demisim hatta adida volkan olucak demisim.tabi ozamanlar ultrason yok.Kardesim dogunca vardir bunda hayir diye beni kirmayip adini volkan koymuslar.Kardesimle aramda tam 4 yas 2 hafta var benimde.ustelik sevgililer gununde dogdu.

hayirli olsun canim.oglun kac yasida bu arada merak ettim.
Annem kardesime hamile kaldiginda ben daha 3 yasindaymisim.dogana kadar erkek olucak demisim hatta adida volkan olucak demisim.tabi ozamanlar ultrason yok.Kardesim dogunca vardir bunda hayir diye beni kirmayip adini volkan koymuslar.Kardesimle aramda tam 4 yas 2 hafta var benimde.ustelik sevgililer gununde dogdu.

çok teşekkür ederim canım. yakışıklı oğlum 7 yaşında. kız lduğunun ilk müjdesi zaten oğlumdan gelmişti. nedense hep kız hayal ediyomuş. en mutlu olduğumda şimdiden ona örnek olacağını düşünürek odasını topluyo falankaydirigubbakcemile3 çok şirin gercekten. adını Asya istedi babamız ve ve ben çok sevdik şimdiden bu ismiopuyorumnanaktan

gozunaydın Allahım tamamına erdırsın saglıkla buyusun ıns..bnde oglusuma hamıleyım ıns benımde ılerde kızım olur...(AMİNyerimseniben)

Back
X