• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun evlenememesi

Ben erkegin gec evlenmesinden yanayim. Erkekler zaten zor sorumlulk sahibi oluyorlar erken evlilik erkekler icin sorun oluyor.evlendgmzde bn 22 esim 24yasndaydi, keske 5yas daha buyuk olsa diyorum bazen.
Birakin evlenmesin, elbet vardr bi nasibi.

83'lü ise 32 yaşında. Yani öyle evhamlancak bir yaş değil ki. Kuzenlerim var biri 38 biri 40 yaşında evlendi. Yani onlar evlendiyse (hem zor beğenirlerdi hemde onlarca kızla çıkarlardı ve terk edilirlerdi bir şekilde) herkes evlenir bu alemde. Yani sülalede kankasıyla, konu komşusuyla tanıştırmayan kadın kalmadı bunları sonra kendileri buldu.

Herşey zamanla....

Hani 20,25 yaş arası kör alıcı hesabı, aşk diye gözümüzü kapatıp gideriz genelde.
32 geç bir yaş değil evet ama sıkıntı şu ki 30 yaşından sonra daha bir seçici alıyor insan.
Zor beğeniyor falan..Hayırlı evlilik nasip etsin Rabbim.
Evlenmek marifet değil yoksa.

Merhaba sevgili üyeler benim derdim de çocuğumun kısmetinin kapalı olması bir anne olarak çok üzgünüm geç kalacağından korkuyorum evliliğe her şekilde hazır kısmeti açılıyor ama engeller oluyor bu devirde evlilik böyle zor mu ne yapmalıyım
Nasip kısmet teyzecim benim iki erkek kuzenim var birisi 25 diğeri 30 yaşında evlendi. Erken evlenen şu an mutsuz ama geç evlenen çok mutlu iki tanede oğlu oldu nazar değmesin. Oğlunun kaderi belli kısmeti er geç gelir teyzecim

Merhaba sevgili üyeler benim derdim de çocuğumun kısmetinin kapalı olması bir anne olarak çok üzgünüm geç kalacağından korkuyorum evliliğe her şekilde hazır kısmeti açılıyor ama engeller oluyor bu devirde evlilik böyle zor mu ne yapmalıyım
bu zamanda kızlar zor evleniyor..okuyor iş meslek ediniyorlar kocaya muhtaç olmuyorlar dolayısıyla evlenmeye yanaşmıyorlar..

Ayy
83 doğumlu iyi bir mesleği var yakışıklıda arkadaşı oldu ama kısmetsizlik gibi nasip olmuyor şuan arkadaşı yok[/QUOTE Ayyyyy sizin gibi anneler var mı benim esim de84 doğumlu ama annesi evlenmesin diye elinden geleni yaptı :( ah sizin gibi kayınvalidem olsaydı basımda gezdirseydim ;) ayyyy ne tatlı bi annesiniz siz insallah hemencik bulursunuz teyzecim merak etmeyin sizzzz

Erkek kardeşim 30 yaşında evlenmeyi düşünmüyor. Bir kaç gündür bende kalıyor, bulaşığı benle beraber yıkıyor, sofrayı kaldırıyor, çamaşırlarını kendi attı vs. Kadına ihtiyacım yok diyor. Kadın dırdırı, kıskançlığı çekemezmiş, her işini yapıyormuş zaten :D Kısmetinde varsa olur istemesede gerçi. Ben de istemiyordum bir anda evlenmeye karar vermiştim. Bir bakmışsınız birine aşık olmuş, evlenme kararı almışlar.

Ay teyzemmm sen ne tatlı bi kayınvalidesin ayyyy sen gibi anneler kaldı mı ? Benim kaynanam olacak Cadı oğlu evlenmesin diye kırk takla Attı neler neler yaptı evlenmeyelim diye ah sen gibi oğluna düşkün kaynanam olaydı daha ne isterdim var ol sen oğlunun parasını yemeyip evlendirmeye çalışan vefakâr. Anne

Ablacim 32 yasinda adam ya
Birak da kendi evlilik kararini kendi versin yakasina yapisma bence

Back
X