OĞLUMUN GECE BESLENMESİ...

hgsmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.332
231
163
Merhaba Arkadaşlar,

Ben 17 Aylık oğlu olan çalışan bir anneyim.Her anne gibi benimde başa çıkamadığım sorunlar oluyor tabiki ama elbet öyle yada böyle üstesinden gelmeye çalışıyorum.

Oğlum beni hala emiyor, ki buna gerçekten çık memnunum fakat bu aralar memeye aşırı bir düşkün oldu..can sıkıntısında bile emmek istiyor..

Bu sanırım onun hala benimle kendisi arasındaki özel bağı hissetmek için başvurduğu bir yöntem :)

Bu olay tabiki güzel birşey fakat geceleride sadece anne sütü alıyor ve inanın her yarım saatte bir mememde uyuyor,buda benim uykumu alamamama neden oluyor..hergün büyük bir bitkinlik yaşıyorum..

Ayrıca bence, oğlumda sadece meme için uyanıyor olabilir.

Doğdugundan beri uykusu çok iyi değildir zaten ama artık en azından gece memeden ayırmak istiyorum..

Asıl sorunumda şurdan başlıyor

Merhaba Arkadaşlar,
Ben 17 Aylık oğlu olan çalışan bir anneyim.Her anne gibi benimde başa çıkamadığım sorunlar oluyor tabiki ama elbet öyle yada böyle üstesinden gelmeye çalışıyorum.
Oğlum beni hala emiyor, ki buna gerçekten çık memnunum fakat bu aralar memeye aşırı bir düşkün oldu..can sıkıntısında bile emmek istiyor..
Bu sanırım onun hala benimle kendisi arasındaki özel bağı hissetmek için başvurduğu bir yöntem :)
Bu olay tabiki güzel birşey fakat geceleride sadece anne sütü alıyor ve inanın her yarım saatte bir mememde uyuyor,buda benim uykumu alamamama neden oluyor..hergün büyük bir bitkinlik yaşıyorum..
Ayrıca bence, oğlumda sadece meme için uyanıyor olabilir.
Doğdugundan beri uykusu çok iyi değildir zaten ama artık en azından gece memeden ayırmak istiyorum..
Asıl sorunumda şurdan başlıyor gece biberonla beslemeye alıştırıp memeden keseyim diyorum ama oğlum biberonla sadece su içiyor. süt içmiyor nasıl yapabilirim ne gibi yöntemle başlayabilirim?
Bana yardımcı olabilir misiniz ? Çünkü inanın doğum yaptığım zamandan beridir kaliteli bi uyku nedir unuttum
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

ilk mesajım yarım kalmış o yüzden bir daha yazdım lütfen kusura bakmayın

Gece biberona hiç alıştırmayın
diş sağlığına en zararlı şeylerin başında gece verilen biberon geliyor
5 gün öncesinden oğlunuza 5 gün sonra gece meme ememeyeceğini söyleyin, 17 aylık ama ne olduğunu anlayacaktır kendince
ertesi gün 4 gün sonra gece meme ememeyeceğini söyleyin
böyle böyle son gün bugün son, bugünden sonra gece meme emmek yok deyin
ve vermeyin
2 gece ağlar meme diye, inatla vermeyin
sonra alışır, kabullenir
çocuklar kesin tavır karşısında hemen kabulleniyorlar.
fakat mutlaka yatmadan önce 12 saat aç kalacak kadar iyi beslendiğine emin olun :)))

bir de çocuğunuz büyürken sizi neler bekler diye bir kitap var.
kesinlikle tavsiye ederim.
içinde aklınıza gelebilecek her soru, her probleme bir çözüm önerisi var.

Önerin için çok teşekkür ediyorum..

Dün gecede biberonu denedim ama kesinlikle reddediyor ağlıyor.. o yüzden biberondan vazgeçti belkide biberon istememesi dediğin gibi bir şeydir.

Söylediğini yöntemi deneyeceğim..okuyup yorum yaptıgın için çok teşekkür ediyorum..umarım benim için geçerli bir çözüm olur..

denemelere başlıyorum :)

İnşallah işe yarar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…