- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi Biberli_pasta
-
Nasil kuculmuyor şoktayim suan.Yok ayol neden kuculsunben butun beyazlari oyle yikiyorum hic kuculen bir sey olmadi senelerdir
Kurutma makinesi kullanıyor musunuzNasil kuculmuyor şoktayim suan.
Ben pembe renk diye beyazlarla attığım tişörtler bile küçüldü minnacık oldu.
Yeni evliyken az küçültmedim çamaşırları
Ben sadece havluları bornozlari falan 90 da yıkarım. Ilk attigimda bornozum bile küçülür diye çok korkmuştum o ayrı
Etiketlerine bakiyor musun canim? Mesela pamuklu viskonlu ve polyesterli hic bir sry kuculmez nasil yikarsan yika. Sadece yunluler kuculurNasil kuculmuyor şoktayim suan.
Ben pembe renk diye beyazlarla attığım tişörtler bile küçüldü minnacık oldu.
Yeni evliyken az küçültmedim çamaşırları
Ben sadece havluları bornozlari falan 90 da yıkarım. Ilk attigimda bornozum bile küçülür diye çok korkmuştum o ayrı
bu arkadaşın pasaklı benceMerhabalar.oglum 17 aylik.kucuk gelen cok seyi saklıyorum hepsi tertemiz utulu ve marka.arkadasim bana geldi oturmaya kiz cocuguna hamileydi o zaman..senin kucuk gelenlere bakiyim dedi.bende erkek cocugu giysisi diye gosteriyorum saf gibi almaz diye..mavi lacivert ne varsa ayirdi ben bunlari aliyim kullaniyim getiririm sana dedi.bi cocuk kiyafetiyle kac tane buyur yazik bidaha almiyim dedi.1 kutu kiyafeti aldi..bende kimseye hayir diyemeyen biriyim yapim bu.kiz aldi gitti ben oturdum agladim.nasil verdim diye.neyse icimi rahat tutmaya calistim.emanet ne kadar kotu yapabilirki diyodum basima geldi..kiz bi posta getirdi utusuz agzi yuzu kaymis bi torbaya sıkıştırmış bi cogu pembe olmus.cok uzuldum cok...bi cogunu verdim baskalarina.birazini daha getirdi bazilarinin rengi gitmis hatta tiftiklenmis.arkadasima dayanamayip mesaj attim.ben sana bu sekil mi verdin utulu katliydi.1 tane lekesi yoktu hemde eksik eksik getiriyosun dedim.bana dedigi su posette olmus olabilir dedi..(beni safliyo)Sacmalama posette nasil olcak dedim.. özur dilemeye basladi yok hakkini helal et digerlerini kullanmadan getrcem felan demeye basladi.ama benim icin maneviyati çoktu.simdi giyilcek halde degiller..bi ara parasini karsiliyim dedi konuyu detistirdi hemen asiri cimri..(issizlik maasi aliyo ve kendi islerini yapiyolar maddi durumlari benden coook iyi.kendine alir cocuga milletten ister giydirir..) simdi yazip duruyo hic bisey olmamis gibi ozledim seni vs.ben simdi bu arkadasimdan bu giysilerin parasini almak istiyorum.maneviyati gectimm2. cocugum olcak ona bisey kalmadi ona bisey alirim.bunu nasil dile getirmeliyim..
Aynen , ben kimseden kiyafet istemedim, ikinci e olacagina ucuz alip bol bol giydiririm diye dusundum, ama bir arkadas 1 canta kiyafet getirmisti, ben de ayip olmasin diye kabul edip giydirdim. Acaba geri beklemis midir diyorum simdiBu konu o kadar sasirtti ki beni.
Ciddi ciddi oglum icin birkac parca kıyafetini aldigim arkadasimi arayip istiyorsan geri vereyim mi diye sormayi düşünüyorum
Kurutma makinesi kesinlikle küçültüyor.Kurutma makinesi kullanıyor musunuz
Ya ben aldım bunu geçen kış
Bizim iş kıyafetleri bile küçümen oldu
Şimdi yeni bebiş kıyafeti atsam mı atmasam mı bilmiyorum
Bir çuval para döktüm bunlara
Etiketlerine bakiyor musun canim? Mesela pamuklu viskonlu ve polyesterli hic bir sry kuculmez nasil yikarsan yika. Sadece yunluler kuculur
Ustlerinde yazan dereceler emniyet dereceleri oluyor. Yani kiyafetin basina bir is gelip de alip aldigin yere geri vereme diye ugrasiyor ureticilerKurutma makinesi kesinlikle küçültüyor.
Hem de her şeyi.
Sıcakta kalmış da büzüşmüş gibi yapıyor. Utuyle zor açılıyor.
Annemde var. Tek iyi yani ortalık tozlanmıştır. Tozunu çok iyi alıyor.
Ben beğenmiyorum kurutma makinesini.
havlu çarşaf falan guzel oluyor bence sadece.
Etiketlerine bakıyorum.
Zaten çoğu şeyin üstünde 30-40 yazıyor.
30 da soğuk su gibi geliyor.
Mesela gömlekleri 30 yazıyor hepsinde. toplayıp 60 yapınca ilk korkumdan yerimde duramamıştım.
Şimdi ona alıştım.
Ama 95 ı hiç kullanmadım. Giysilerde.
Havlu banyo paspas falan anca.
Bide diyordum 95 de kim çalistirir ki diye
Hakikaten ben de şaşırdım konuyaAynen , ben kimseden kiyafet istemedim, ikinci e olacagina ucuz alip bol bol giydiririm diye dusundum, ama bir arkadas 1 canta kiyafet getirmisti, ben de ayip olmasin diye kabul edip giydirdim. Acaba geri beklemis midir diyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?