Doğuma Hazırlık oğlumun ismi nasıl sizce?????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
beykoz tarafında yüşa hz.peygamber olduğu rivayet edilir,türkçe bir isimdir.kabri 17 metredir ama boyundan dolayı değil kabrinin yeri tam olarak bilinmeği için o alan komple kabir olarak çevrilmiştir..benim bilgilerim bu yönde,konulabilir bir isim ama yanına bir isim daha koymanızı öneririm ileride sorun yaşamaması için..
enis yuşa
kerem yuşa
edip yuşa
akif yuşa
ahmet yuşa...

güzel bir isim... bencede tek başına ağır bir isim olabilir...benımde oğlum olacak daha isim bulamadım bende:44:

benimde çok hoşuma gitmedi.ilerde oğlunuzun sorun yaşamasını istemiyorsanız bu isimden vazgeçin.çünkü ismiyle dalga geçebilirler. küçük çocuklara isim değişik geldiği için oğlunuzu kızdırabilirler.ama siz bilirsiniz.çok istiyorsanızda koyun.içinizde kalmasın.oğlunuza ne isim koyarsanız koyun adıyla güzel ve sağlıklı günler yaşasın.

bencede gayet güzel.. bu isimleri biz koymayacağızda kim koyacak..
bazı arkadaşlar yanına bi isim eklenmesini tavsiye etmişler bu fikre bende katılıyorum:71:

Bende pek sevmedim valla.Sorun yaratacak bir isim.Sanki yahudi ismi gibi falan duruyor.(Türkçe olabilir ama)

arkadasımmm cocugun bu ısımle ilerıde sorun yasayabılır neden bana bu ısmı verdınız demesın onun ıcın ıyı duşun daha bılındık bı ısım olabılır kendi içinde kalmasın dıyede isim koyma benım 6 aylık bı oglum var cok duşundum ısım koymak ıcın cocuklar ısmıyle dalga gecmesın dııye herşeyı duşundum en ufak ayrıntısına kadar tabi yınede senın bılebilcegın birşey

canım bence anlam olarak çok güzel bi isim fakat
felaffuzu zor 'u' harfi biraz uzatılmalı ama uzatmadan söyleyenlerde çok olur
o yüzden bence göbak adı yuşa olsun
yada illa adı olsun diosan
bencede yanına bi isim daa ekle

Canim ikinci isimle beraber güzel ama tek basina tavsiye etmem ilerisi icin......InsaAllah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin...

zaten bakarsanız eger genelde oumsuz tepkıler kımı kırmadan solemıs fıkrını kımı dobra dobra ıkıncı ısme falan hıcc gerek yok arkadasım sen cocugunun buyudugundekı yasayacagı sıkıntıları dusun kımı yasa dıcek kımı yasha yusha dıyen olacak bızım mılletımız ısımle dalga gecmeye bayılır cok daha guzel ısımler varken bence bu anlamı guzel ama telafuzu zor ısmı hıccc dusunme kulagada hos gelmıyo zaten

anlam ve mana bakımından güzel hatta yüce bir isim fakat telaffuzu biraz zor.ismini söylediğinde bence çoğu zaman ikinci kez tekrar etmek zorunda kalacak.bence daha farklı bir isim olabilir.zorlayacak bir isim gibi

asla böyle bir ismim olsun istemezdim :40:yazık çocuğa.......yuşa! nasıl isim bu? siz bilirsiniz tabi ama ismi taşıyacak olan çocuğunuz...önemli birinin ismi olabilir ama bilemiyorum valla...

Back
X