Doğuma Hazırlık oğlumun ismi nasıl sizce?????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım illaki peygamber ismi koymak istiyosan bizim peygamberimizin ismini, koy bence
Bide neden illaki, duyulmadık ismler arıyorsunuz ki..
Önünüzde daha uzun bir zaman varmışş mutlaka güzel bişiy bulursunuzz
allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsinn..

Canım illaki peygamber ismi koymak istiyosan bizim peygamberimizin ismini, koy bence
Bide neden illaki, duyulmadık ismler arıyorsunuz ki..
Önünüzde daha uzun bir zaman varmışş mutlaka güzel bişiy bulursunuzz
allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsinn..

aminnnn........

benim dogumuma en fazla 2 hafta kaldi , bir turlu isim bulamadik oglumuza ...
aslinda ben Mirza ismini cok seviyorum ama esim 'anlamsiz isim diyor'

Mirza : Hükümdar soyundan gelen

sizce, anlami nasil? yani dinimize uygun mudur?? nasil ikna edebilirm esimi yaaa, uuufff ne kadar zormus!!

anlam ve mana bakımından güzel hatta yüce bir isim fakat telaffuzu biraz zor.ismini söylediğinde bence çoğu zaman ikinci kez tekrar etmek zorunda kalacak.bence daha farklı bir isim olabilir.zorlayacak bir isim gibi

aynen katılıyorum...
anlam bakımından güzel olabilir, yüce bir zata ait olabilir.
Günaha da girmek istemem tövbe yarabbim ama telafuzu zor bence..
İlerde ismin ne? dedikleri zaman..Yuşa..dendi mi karşılığında..efendim? ne?..gibi cevaplar alacağı kesin.
.

bence güzel ama başka ismlerde olabilir kötü olduğu için demiyorum sadece bazı isimler o dönemin isimleridir mesela bir öğrencimin adı çayan dı çk yadırgamıştım...daha çooookkk zaman var eminim içinize sinen bir isim bulacağınıza eminim kolay gelsin...

ben Turkiyede yasasaydim ohooo!! isimi kolayca bulurdum oglusuma.. fransada yasadigim icin buraya gore isim seciyoruz malesef.

ama bence Yusa ismi cok tatli. nede olsa turkiyedesiniz istediginizi koyarsiniz, ben o ismi koymaya kalksam cocuk ilerde cok zorlanacaktir, alay ederler

mesela Mert/Merd ismi cok hosuma gidiyor ama fransizca 'Pislik' anlamina geliyor :)

icinden ne geciyorsa onu koy canim.. yeter ki anlami guzel olsun

kusura bakma ama sadece değişik duyulmamış olsun diye çocuğun hayatını karartırsın. anlamı güzel olablir fakat gerçekten çocuk hayatı boyunca ismini 2 3 kez tekrarlamak zorunda kalacak .. efendim?? ne demek?? aaaa falan gibi tepkler hayatı boyunca sürecek....

ya okdr sevındımkı bu baslıgı gordugume:) arkadaslarım hıc duymamıs bu ısmı.. bırgun konusurken dedım ben yuşa koycam dıe herkes hıc duymamıs one ya falan dedı... ama bence mukemmel benım arkadasın ısmıde yusa . cok guzel bence vede degısık. musab yuşa ıkısı bırde cok guzel. veya ali yuşa veya tek:) lutfen yusa olsunnnnn:)

ya okdr sevındımkı bu baslıgı gordugume:) arkadaslarım hıc duymamıs bu ısmı.. bırgun konusurken dedım ben yuşa koycam dıe herkes hıc duymamıs one ya falan dedı... ama bence mukemmel benım arkadasın ısmıde yusa . cok guzel bence vede degısık. musab yuşa ıkısı bırde cok guzel. veya ali yuşa veya tek:) lutfen yusa olsunnnnn:)

cok teşekkürler şuana kadar coğunlukla olumsuz gibi söylentiler aldım burada.ama bencede GÜZEL bu olur herhalda.....

Back
X