Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım illaki peygamber ismi koymak istiyosan bizim peygamberimizin ismini, koy bence
Bide neden illaki, duyulmadık ismler arıyorsunuz ki..
Önünüzde daha uzun bir zaman varmışş mutlaka güzel bişiy bulursunuzz
allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsinn..
anlam ve mana bakımından güzel hatta yüce bir isim fakat telaffuzu biraz zor.ismini söylediğinde bence çoğu zaman ikinci kez tekrar etmek zorunda kalacak.bence daha farklı bir isim olabilir.zorlayacak bir isim gibi
tuğradanda vaz gectim kızlar.....
elde var yuşa ve elyesa...
bakalım hangisi olur....
ya okdr sevındımkı bu baslıgı gordugume:) arkadaslarım hıc duymamıs bu ısmı.. bırgun konusurken dedım ben yuşa koycam dıe herkes hıc duymamıs one ya falan dedı... ama bence mukemmel benım arkadasın ısmıde yusa . cok guzel bence vede degısık. musab yuşa ıkısı bırde cok guzel. veya ali yuşa veya tek:) lutfen yusa olsunnnnn:)
lazgülü bir hemserin olarak Yusa ismini cok begendigimi söylemek istiyorum.
Benimde ileride bir oglum olursa adini Yusa koymayi dusunuyorum, kiz olursada Yüsra :)
teşekkürler güzel yorumlarınız icin.....
ısyerınde arkadas ogluna yusa koydu ben solemıstım degısık ısım arıyorum falan dedı. hz yusa var falan dedım veee o olduama yanında ek var. yuşa mert koydu.. bızıde haberdar et ısımden :)