Doğuma Hazırlık oğlumun ismi nasıl sizce?????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yorumlarınız için teşekkür....değişik isim arıyorum hani fazla duyulmamış onun için yuşa dedim....peki sizlerde değişik ama kulağa hoş gelen isim varmı?

bizim türk milletimiz bircok isimlere birşey buluyorlar,o yönden takıntım yok ama.....
bilmiyorum yaaaa.....

Merhaba arkadaşım, Yuşa ismi güzel bana kalırsa ama başka seçenekleri de düşünebilirsin. İnşaallah kızım olacak benim ama erkek olsaydı Muaz, Eymen, Enis, Emir, Ali isimlerini düşünürdüm.:28: İsim bulmak zor iş...Kolay gelsin:34:

kusura bakmayın ama bende beğenmedim açıkçası daha güzel tınısı ve anlamı olan isimler var
illa kuranda geçsin diyorsanız eymen,kerem vb isimler olabilir....

canım öncelikle ;yavrunu hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin Allahım.
Yuşa adını hiç duymamıştım, ilk kez duydum. ama kulağıma hoş gelmedi.yinede sizin tercihiniz tabiki.

kuranı kerim isim kitabı degildir,maksat manası güzel olan isim ve daha iyisi rabbimizin dostlarının ismini koymak en güzeli.Bencede tek yuşa olmasın mesela yuşa mirza..yaşa mirza gibi oldu tek mirza daha iyi..anlamıda güzel padişah soyu peygamber soyu..

yuşa hiç hoşuma gitmedi.:50:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

teşekkürler arkadaşlar.....
peki dün netde gezinirken elyesa ismini gördüm bu nasıl sizce...
zaten fazla duyulmamış bir isim istediğim icin bir risk alarak ismini koyacağız...

yuşa söylenişi zor canım ya seslendiğini düşünsene yuuuuşaaa oğluuum. olmuyo. yani zor bence yine de sen bilirsin tabi.:71:

teşekkürler arkadaşlar.....
peki dün netde gezinirken elyesa ismini gördüm bu nasıl sizce...
zaten fazla duyulmamış bir isim istediğim icin bir risk alarak ismini koyacağız...

öncelikle bebeğiniz sağlıcakla gelsin inşallah ama
yuşa da elyesa da hiç sempatik gelmedi bana
değişik isim koymak değil güzel bi isim koymak önemli olan
böyle garip isimlere ısınamıyorum nedense

bebeklerinize telafuzu zor isimler koymayın yada kulak aşinalığı olmayan isimler. ben o konuda çok dertliyim. adımı herkez yanlış söylüyor yada bir kerede anlamıyorlar :50:

bence de güzel değil. peygamber ismi tamam ama değil yani. peygamber ismi koyacaksanız daha güzel isimler var onları düşünün. ilerde çocuğunuzun hoşuna gitmeyecek bir isim gibi geldi bana

Back
X