- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
- 98
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
isim değiştirmek çokta zor bişey değil.mahkeme açıyosun ve gerekçeni söyleyip değiştiriyosun.....gerçekten aşağılanıp sömürüldüğümü düşünüyorum.kaynanam bide tutup gevrek gevrek gülerek şey diyo.ben size demedim mi allah size güzel bi isim bahşedicek diye diyo...he çok dua ediyolar isim konusunda ama yinede hakkım helal değildir bu konuda.
mahkemeye başvur,ismi değiştirt,hatta kocana da söyleme.değiştikten sonra şak diye nüfus cüzdanını çıkart,mors olsunlar,sende kocanı,kayınpederini,kaynananı al karşına gevrek gevrek gül.kaynanana bak tam da senin dediğin oldu Allah oğluma güzel bi ism bahşetti de,kocana da sen ne dersen de bak nasıl koydurdum istediğim ismi de.onlar sana ne diyolarsa şimdi sende ismi değiştirip geç karşılarına ve aynen tekrar et
peki ya sonrasını düşünebiliyomusun.ailem evlatlıktan reddeder.eşim boşar:))))
biz 3 senelik evliyiz.6 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendik.ilk başlardan itibaren kız olursa şunlar olsun,erkek olursa bunlar olsun diye ben liste çıkartıyodum.tosunum olacağını duyduğumda hergün isim indiriyodum eşime.hiçbirinide beğenmedi.lüx müş.yeni isimmiş.o neymiş öyle.hiç beğenmemiş. ööğğğ o ne biçim isimmiş vs vs vs....kaynanam hep diyoduki bekleyin allah size çok iyi bi isim bağışlayacak.bebeğim doğmaya yakın atilla ismini beğendik.tüm aile beğendi ama bu seferde benim annem kimden duyduysa hayır olmaz dedi.atilla eskiden hükümdarmış ve çok acımasızmış.astığım astık,kestiğim kestik biriymiş.isme çekermiş çocuk.o yüzden herkesin aklını çeldi ve atilla ismini kimse istemedi.neyse bebeğim doğdu ve aradan 5 gün geçti.akşam eşim işten geldi.kayınbaba durmadan aynı şeyi söyledi.siz yemin ediyorum hiç yoksa 2 saat boyunca aynı şeyleri söyledi.hadi hadi hadii bi isim söyleyin hadii hadiiiiiii bi isim bulun.sonra ben küstüm konuşmadım ama dedemiz halen tekrarlıyo aynı şeyleri.herkesten utanıyomuş.bebeğin ismini soruyolarmış ama cevap veremiyomuş.neyse eşim beni odaya çağırdı.bugün kimi gördüysem bana babanın ismini koy diye söyledi dedi.baban şimdi istemeyebilir ama sonradan gönül koyar dediler dedi.ağladı.benim eşek kafam(kafama tükürüyüm) acıdım.eşimin ağlamasına üzüldüm ve tamam dedim.ne istiyosanız onu koyun.içeri girdik.tamam dedim m... olsun....2 saat boyunca hadi isim bulun diyen adamın yüzünde güller açtı bi anda.neyse canım şimdi konmasada olur dimi okadarda önemli değil dedi.ertesi gün büyük dedemiz geldi ve isim koydu...ama eşime herzaman söylüyorum.o benim oğlumdu.benim canımdan çıktı ama isim koymama izin vermediniz.hakkımı helal etmiyorum.hepinizde önüme gelip helalik isteyeceksiniz.yoksa hakkım helal değildir size diyorum.hee heee tamam etmezsen etme diyo............arada lafı açılıyo.ben nasılda koydurdum ismi sen ne dersen de diyo.bundan sonra ne yaparsan yap diyo....bunlar aklıma geldikçe eşim ve ailesine karşı kinim artıyo.
oğlumun adı mustafa giray....eşim isim konurken söylediği şeyi yazıyorum.....isim bu.alt tarafı bi isim.çokta önemli bişey değilki.........yorumsuz
arkadaşlar son yazılan mesajın konu sahibine ait olmadığını düşünüyorum heralde eşi ele gecirdi
arkadaşlar son yazılan mesajın konu sahibine ait olmadığını düşünüyorum heralde eşi ele gecirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?