- 1 Mart 2010
- 45.298
- 115.651
- 1.123
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
senin işin çok zor ben sana söyleyim. bizdede babanne denmiyo evde.anne dedirtiyolar.dede diyo ama babanne demiyo çocuk.kimse babanne demiyoki.annene git,annene şunu götür.bigün kızıcam.ne o öyle anne.onun annesi sadece benim!!!!şu kaynanaları allah bildiği gibi yapsın.avaba biz nasıl bi kaynana olcaz
benim ablamın kızına hayatta olan kayınvalidesinin ismini zorla koydurdular
isim değiştirmek çokta zor bişey değil.mahkeme açıyosun ve gerekçeni söyleyip değiştiriyosun.....gerçekten aşağılanıp sömürüldüğümü düşünüyorum.kaynanam bide tutup gevrek gevrek gülerek şey diyo.ben size demedim mi allah size güzel bi isim bahşedicek diye diyo...he çok dua ediyolar isim konusunda ama yinede hakkım helal değildir bu konuda.
bir kere kabul etmissin.etmeseydin onlar ismi koysaydi hakkimi etmem deme hakkin vardi ama simdi yok.neyse olan olmus.isimler birbirine uymus,guzel olmus.ama diger cocuguna ismi sen bul:)
insallah bana isim konusunda karisan olmaz.hic beklemiyorum ama burada okudukca kenara yaziyorum olabilecekleri:)ben de iki isim istiyorum.1 tanesi belli esimin ismi olacak:)
senin işin çok zor ben sana söyleyim. bizdede babanne denmiyo evde.anne dedirtiyolar.dede diyo ama babanne demiyo çocuk.kimse babanne demiyoki.annene git,annene şunu götür.bigün kızıcam.ne o öyle anne.onun annesi sadece benim!!!!şu kaynanaları allah bildiği gibi yapsın.avaba biz nasıl bi kaynana olcaz
ooooo dejavuuu :))) aynını benim k.peder de yapıyodu oğlum annene git annen çağırıyoo ama ben hiç hissettirmeden dedesi bi kere annene git dedi çocuk duymadı yaa ben hemen k.pedere 2.kez söyleme fırsatı vermeden babannene git babanne çağırıyoo diye diye 2 sene gibi cebelleştim ama zafer benim.(bu arada eşim de babannesine anne diyo ama ismiyle örn.ayşe anne fatma anne gibi...öyle büyümüşler ama anne annedir babannede bananne herkes yerini bilecek)....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?