- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
oğlumun adı mustafa giray....eşim isim konurken söylediği şeyi yazıyorum.....isim bu.alt tarafı bi isim.çokta önemli bişey değilki.........yorumsuz
Bu kanıya nerden vardınız merak ettim?
çok benzerini yaşadım. ilk zamanlar oğluma hitap ederken adını hiç kullanamadım hep oğlum diye bahsettim sevdim, ama bi süre sonra kabullenmeye çalıştım sonuçta oğlumun bi suçu yoktu3 ay oldu ama hala içimdedir...
bende bundan korkuyorumm..aynı şeyleri malesef bende yasıyorumm..doğuma az kaldı ama bu isim konusu fln benıı ınanılmaz yıprattıı..bana da sankı onların ıstedıgı ısmı koyarsam kabullenemıcem gıbı gelıyooorr..kaldı kii isim konusunda ben kendı ıstedıgım ısmı soyledıgım haldee kayınvaldem kocasının ve hattaaa yanına da benım ıstedıgım degıl kendı babasının adını layık göruyorrr.....ama son dakıkaya kadar pes etmek yokk...eşimle konusuyoruz halledıyoruz ama aradan pat kaynana..herkese duyurdu bilee ismini...bende yok dıyorum.saglıkla dogsun fln yok zaten..sarı saçlı olsun kıvırcık olsun zeki olsun ama yaramaz olmasın oturdugu yerden kalkmasın..zaten hersey onun ıstedıgı gıbı olmak zorunda..offffffffff
oğlumun ismi mustafa giray....mustafa malum dedemizin ismi.eşim kırımlı olduğu için giray kırımlıların hükümdarıymış.girayıda eşim istedi......ben size bişey söyleyim mi ????? doğumdan önce ismini kararlaştırın.doğum yaptıktan sonra salak gibi oluyosunuz.ne denirse kabul ediyosunuz.herşeye tepkisiz kalıyosunuz.lohusalık olayı devreye giriyo sanırım. bu arada eşim bu siteyi biliyo ama kullanıcı adı ve şifreyi bilmiyoki.ben iş yerindeyim:)))))
oğlumun adı mustafa giray....eşim isim konurken söylediği şeyi yazıyorum.....isim bu.alt tarafı bi isim.çokta önemli bişey değilki.........yorumsuz
doğru tahmin etmişim mustafaymış :))
aile içinde mustafayı mı kullanıyorsunuz? eğer öyleyse mustafayı sildirseniz bile herkes mustafa demeye devam edecek. girayı kullanıyorsanız sorun yok.
Bu yorumuna anlam veremedim, alt tarafı bir isimse neden konu açtın da bukadar insanı oyalıyorsun!! Madem çok önemli değil, neden sabahtan beri dil döküyoruz burda?? "Yorumsuz" da ne demek?? Senin için önemli değilse, benim için hiç önemli değil.. Bu mesajın başkasından geldiğini düşünmüştüm, yanılmışım. Kusura bakma ama bir tuhafsın yani..
ben eşimin söylediklerini yazdım.neden ters tepki veriyosunuz.benim için önemsiz olsaydı zaten konu açıpta yazmazdım merak etme.yazdığımı iyi okusaydın şimdi bukadar büyük tepki vermezdin. ben eşimin yazdıklarına ve verdiği tepkilere yorumsuz diye cevap verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?