Doğuma Hazırlık oglumun ismine karar veremedm sizce

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
emir ismi de dizi ile iyice patlama yaptı :)) emir ismini ne zaman duysam evlilik dışı ilişkiden hamile kalınmış hemen evlenilmiş izlenimi oluyor bende nedendir bilmem.kişisel almayın ama benim fikrimi.
başka seçenekler yok mu? birde diğer arkadaşlar yapmış anket şeklinde.ismi ne olursa olsun.uzun,sağlıklı,hayırlı ömrü olsun inşALLAH.kolay doğum diliyorum size.
 
doruk , armağan , arda , çağatay, berke, saygın, aybars, baran, batu,buğra, bulut,çınar,kamer,poyraz,yağız aklıma bunlar geldi :)
 
Rüzgar :nazar: :emir_bebek:
 
önerdiğin isimlerden en güzeli bence rüzgar...
 
Son düzenleme:
unisex isimleri sevmem o yüzden bence deniz ismini elemelisin..arkadaşım bir yıldır deniz diye bir arkadaşından bahsediyor,şöyle oldu böyle oldu anlatıyor,ben de kız diye dinliyorum geçen gördüm erkekmiş.

rüzgar bora ateş kıvılcım gibi kuvvetli yada olumsuz doğa isimlerinin sakıncalı olduğunu duydum.. bence bunların içinde en iyisi emir gibi.. ama ben metehan ismine bayılırım...
 
eymen, tuna, buğra, mete bunlarda benim beğendiğim isimler..rüzgar ismini tercih edebilirsin içlerinden..ama haberin olsun rüzgar lar genelde hırçın oluyorlar:)
 
emir ismi güzel ama çok var,kızımın ve eşimin isimlerine çok uymasına rağmen ben Mete koydum oğlumun ismini.Erkeklere Türk Büyüklerinin ismi daha çok yakışıyor,kızlarada doğa isimleri bence:34:
 
Back
X