- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
- Konu Sahibi minikbebegim9640
-
Kadir efe en yakın geldi bana ağır bir isim kadir eşimi isme ikna etmem gerekecek ikinciye ama bilemedimKadir Alp
Kadir Mert
Kadir Efe
Kadir Tuna
Kadir Can
Kadir efe en yakın geldi bana ağır bir isim kadir eşimi isme ikna etmem gerekecek ikinciye ama bilemedimKadir Alp
Kadir Mert
Kadir Efe
Kadir Tuna
Kadir Can
Kadir güzel bir isim bence, ileriyi de düşündüğün zaman..Kadir efe en yakın geldi bana ağır bir isim kadir eşimi isme ikna etmem gerekecek ikinciye ama bilemedim
Evet orası öyle tabi ama bende düşünüyorum büyüdüğünde ama sanki kadir eski bir isim gbi geliyor. Ben hep çocuklarımın isimleri birbirine benzer olsun isterdim. Eğer kızım olsaydı kesin rüya olacaktı zaten. Kaba bi isim kadir yada bana öyle geliyorKadir güzel bir isim bence, ileriyi de düşündüğün zaman..
Şimdi ki isimler bana biraz değişik geliyor
Doruk, Eymen vs gibi..
İleride çocuk 40lı yaşlarına geldiğinde ne diyecekler ?
Doruk Amca, Eymen Amca falan mı
Kadir Efe güzel bence
Kadir Tuna da öyle
Kadir Efe güzelEvet orası öyle tabi ama bende düşünüyorum büyüdüğünde ama sanki kadir eski bir isim gbi geliyor. Ben hep çocuklarımın isimleri birbirine benzer olsun isterdim. Eğer kızım olsaydı kesin rüya olacaktı zaten. Kaba bi isim kadir yada bana öyle geliyor
Kadir miraç22+4 günlük hamileyim eşim babasının ismini koymak istedi kadir bende ek bir isim daha istiyorum ama kadir ismine yakışan ek isim bulamıyorum sizce ne yakışır..
Yok kabul etmez onu kadir denilecek o kesin de bende yanında diyebileceğim isim olmasını istiyorum kendi istediğim bir isimKadir Efe güzel
Ya da Efe ismini öne alır Kadir ismini 2. yaparsınız.
Nüfusta yazar, Efe olarak seslenirsiniz.
Hayırlısı
Miraç kadir de kulağa hoş geldi alp ve can koymam çünkü akrabalarında var yeni doğdu o daKadir miraç
Kadir Ege
Kadir Ali
Kadir Yusuf
Kadir mehmet
Kadir Alp
Kadir can
Ben ikisini birden seslenmek istiyorum da sanki ayrı bir isim olarak tuna güzel ikisi birden deyince bilemedimBiri Kadir Tuna yazmış, ben en çok onu beğendim.
Kayın babam da huy olarak pek iyi değil zatencok özür dilerim ama kadir ismini okuyunca deli kadir esprisi geldi aklıma
Iki isim bende hiç sevmiyorum çünkü birtanesi ile seslenilecek ama ben akrabalardan kim olursa fark yok o kişilerin ismini koymak istemiyorum. Gönlüm yok kayinbabamin ismini koymaya o yüzden sırf ikinci ismi istiyorumKadir tek başına güzel bir isim. Birde 2 isim koymak demode oldu.
Eşine biraz daha dirensen. Gönlün yok sonuçta. Kadın taşısın doğursun büyütsün ismini koyamasın işe bak.Iki isim bende hiç sevmiyorum çünkü birtanesi ile seslenilecek ama ben akrabalardan kim olursa fark yok o kişilerin ismini koymak istemiyorum. Gönlüm yok kayinbabamin ismini koymaya o yüzden sırf ikinci ismi istiyorum
Hamile olduğumu öğrendiğimizde başladı erkek olursa babamin ismi diye daha cinsiyet belli olmadan soran akrabalarına bile kadir olacak dedi kız olsaydı rüya istiyordum ben çok sevdiğim bir isim eşime de sordum olur dedi işte taşıyan benken tek başına karar vermesi sinir ediyor beni şuan 22 haftayi geçiyorum ve sürekli akrabalara kadir geliyor diyor kopmle değiştiremem o yüzden malesef anca ek isim ikisini birden seslenecegim bir isim olması için uğraşıyorumEşine biraz daha dirensen. Gönlün yok sonuçta. Kadın taşısın doğursun büyütsün ismini koyamasın işe bak.
Allah ın bazı isimlerini tek başına koyamazsınız. Abdülkadir koyabilirsiz ancak. Kadir'in kulu manasında22+4 günlük hamileyim eşim babasının ismini koymak istedi kadir bende ek bir isim daha istiyorum ama kadir ismine yakışan ek isim bulamıyorum sizce ne yakışır..
Miraç kadir daha hoş ve anlamlı Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnmMiraç kadir de kulağa hoş geldi alp ve can koymam çünkü akrabalarında var yeni doğdu o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?