- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi minikbebegim9640
-
Ağır geldiği için mi pekiAllah ın bazı isimlerini tek başına koyamazsınız. Abdülkadir koyabilirsiz ancak. Kadir'in kulu manasında
Amin canm rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bakalım eşimin gönlü olacak mi bu isimleri sayacağımMiraç kadir daha hoş ve anlamlı Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm
Akrabası koydu bu ismi o yüzden bende koymam
bizde erkek olsaydı aynı şekilde babasının ismini koyacaktır ama kızımız oluyor ben Kadir Efe diye düşünmüştüm zaten çok severim Efe ismini22+4 günlük hamileyim eşim babasının ismini koymak istedi kadir bende ek bir isim daha istiyorum ama kadir ismine yakışan ek isim bulamıyorum sizce ne yakışır..
Kadir efe ve miraç kadir en güzeli geldi bana daKadir Efe en beğendiğim oldu
Çok ağır değil mi bir bebeğe seslenirken bana öyle geliyorAbdülAbdulkadir en güzeli
Niye bi babalarının ismini düşünürler ki anlamıyorum yani ismini vermeyince noluyorsa anlamıyorum ciddenbizde erkek olsaydı aynı şekilde babasının ismini koyacaktır ama kızımız oluyor ben Kadir Efe diye düşünmüştüm zaten çok severim Efe ismini
Aynı düşüncedeyim ama rica edince tmm dedim kötü bir isim değil sonuötaNiye bi babalarının ismini düşünürler ki anlamıyorum yani ismini vermeyince noluyorsa anlamıyorum cidden
Ay senin koca rica etmiş benimki danışmadı bile direk herkesin içinde erkek olursa kadir dediAynı düşüncedeyim ama rica edince tmm dedim kötü bir isim değil sonuöta
Yani ayıp etmiş biraz ama sevdiğin bir isim ekle yanına ikinziinde gönlü olsun Kadir ismi de güzel bir isim sonuçta ama ben demiştim 2.sine isim ben koyarım diye Tmm demişti ama kızımız olacak inşAy senin koca rica etmiş benimki danışmadı bile direk herkesin içinde erkek olursa kadir dedi
Kaba geliyor bana bilmiyorum ısınamadım bu isme hiç böyle düşünmemiştim yeni isimlerden düşünüyordum hep, kız olursa kesin rüya zaten onda hem fikiriz eşimle. Üste bende ikna etmek için iki isim birden seslenecegim isim arıyorum burda bulduğum kadir miraç kadir efe başka ek isim bulamadımYani ayıp etmiş biraz ama sevdiğin bir isim ekle yanına ikinziinde gönlü olsun Kadir ismi de güzel bir isim sonuçta ama ben demiştim 2.sine isim ben koyarım diye Tmm demişti ama kızımız olacak inş
Bilmiyorum kiKaba geliyor bana bilmiyorum ısınamadım bu isme hiç böyle düşünmemiştim yeni isimlerden düşünüyordum hep, kız olursa kesin rüya zaten onda hem fikiriz eşimle. Üste bende ikna etmek için iki isim birden seslenecegim isim arıyorum burda bulduğum kadir miraç kadir efe başka ek isim bulamadım
Aynen kabul eder mi daha diyemedim deBilmiyorum kiBende çok düşünmüştüm erkek olursa Efe tek uyuyordu
Valla sen kadiri kabul etmişsin bi zahmet o da Efe’yi kabul etsinAynen kabul eder mi daha diyemedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?