Doğuma Hazırlık Oğlumun isminin yanına sizce ne yakışır sizin öneriniz nedir.?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
22+4 günlük hamileyim eşim babasının ismini koymak istedi kadir bende ek bir isim daha istiyorum ama kadir ismine yakışan ek isim bulamıyorum sizce ne yakışır..
bizde erkek olsaydı aynı şekilde babasının ismini koyacaktır ama kızımız oluyor ben Kadir Efe diye düşünmüştüm zaten çok severim Efe ismini

Ay senin koca rica etmiş benimki danışmadı bile direk herkesin içinde erkek olursa kadir dedi
Yani ayıp etmiş biraz ama sevdiğin bir isim ekle yanına ikinziinde gönlü olsun Kadir ismi de güzel bir isim sonuçta ama ben demiştim 2.sine isim ben koyarım diye Tmm demişti ama kızımız olacak inş

Yani ayıp etmiş biraz ama sevdiğin bir isim ekle yanına ikinziinde gönlü olsun Kadir ismi de güzel bir isim sonuçta ama ben demiştim 2.sine isim ben koyarım diye Tmm demişti ama kızımız olacak inş
Kaba geliyor bana bilmiyorum ısınamadım bu isme hiç böyle düşünmemiştim yeni isimlerden düşünüyordum hep, kız olursa kesin rüya zaten onda hem fikiriz eşimle. Üste bende ikna etmek için iki isim birden seslenecegim isim arıyorum burda bulduğum kadir miraç kadir efe başka ek isim bulamadım

Bilmiyorum ki Bende çok düşünmüştüm erkek olursa Efe tek uyuyordu

Anladığım kadarıyla Kadir’i koydurmama ihtimaliniz yok. Dokuz ay taşıyan her türlü riski alan annenin içine sinmeyen bir ismin yazdırılması bence olacak şey değil. Bir arada söylenince seçeneklerden Efe en iyisi gibi dursa da, aslında Kadir’le bir arada söylemeye herhangi bir isim uymuyor. Ben olsam sadece kendi koyduğum isimle seslenirdim, çocuk da büyüyünce onu tercih edecektir ve diğeri sadece nüfusta kalacaktır zaten çünkü Kadir yeni nesil için çok ağır bir isim.

Efe isminden sıkılmadiniź mi cok fazla konuldu.. Baska isim arayisina gidin derim..
Kadir Emre
Kadir Arda
Kadir Aras
Kadir Uras
Kadir Mirza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…